Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

'' Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ''



από τον Α. Stewart Swerdlow
από Zayra Website
Ο ηγέτης της Γης Illuminati ονομάζεται "Πίνδαρος". Ο Πίνδαρος είναι μέλος μιας από τις 13 οικογένειες απόφαση Illuminati , και είναι πάντα αρσενικό. Ο τίτλος, ο Πίνδαρος, είναι μια συντομογραφία όρος για το "Pinnacle του Δράκοντα», επίσης γνωστή ως το "πέος του Δράκου". Συμβολικά, αυτό αντιπροσωπεύει την κορυφή της εξουσίας, τον έλεγχο, τη δημιουργία, τη διείσδυση, την επέκταση, την εισβολή, και το φόβο. Ο κάτοχος αυτού του βαθμού αναφέρει στο καθαρόαιμο Reptilian ηγέτης στο εσωτερικό της Γης.
Πρόσφατα, υπάρχουν αναφορές ότι ο Μαρκήσιος ντε Libeaux είναι ο Πίνδαρος, αλλά αυτό είναι παραπληροφόρηση. Η πραγματική τρέχουσα Πίνδαρος είναι η κεφαλή της οικογένειας Rothschild, όπως ήταν για αρκετές εκατοντάδες χρόνια. Είναι βασισμένο στη Γερμανία κοντά στην Φρανκφούρτη. Στα τέλη της δεκαετίας του 1970, επέβλεψε το έργο αδελφή Montauk , που ονομάζεται Malda είναι αναγραμματισμός για Montauk-Αλσατίας-Λωρραίνης Ενεργοποίηση διαστάσεων. Το έργο αυτό βρίσκεται κοντά στην πόλη του Στρασβούργου, Γαλλία, ιστορικά κάποτε μέρος της Γερμανίας.
Είναι ενδιαφέρον, ότι υπάρχει ένα οινοποιείο στην ανατολική πλευρά του Long Island, όχι μακριά από το σημείο Montauk, που ονομάζεται Πίνδαρος Αμπελώνες. Αυτό το κρασί αυξάνεται σε δημοτικότητα, κερδίζοντας διεθνή βραβεία. Αυτό ταιριάζει όμορφα στο σχέδιο, καθώς αυτή η περιοχή θα είναι ένα μέρος της περιοχής του κεφαλαίου της Γης / των Ηνωμένων Εθνών στο Εμπάιρ Στέιτ! Το κόκκινο κρασί είναι συμβολική του αίματος προσλαμβάνεται από την Reptilians. Το κρασί μπορεί να αγιαστείς όπως έπραξε και στην Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία , η Patsy για την Reptilians. Στην Καθολική Εκκλησία, αντικατέστησε το κρασί αίμα στην τελετή.
Το Illuminati εδώ στη Γη έχουν δημιουργήσει μια δομή πυραμίδας του ελέγχου πανομοιότυπο με το σύστημα που υπάρχει στην Draco Αυτοκρατορίας. Η πυραμίδα με το μάτι ερπετό, που βρίσκεται στην αμερικανική λογαριασμό του ενός δολαρίου, είναι συμβολική αυτής της δομής ελέγχου. Το μάτι είναι το ανώτατο όριο για την πυραμίδα, γεγονός που εξηγεί γιατί η αρχική επιφάνεια της Μεγάλης Πυραμίδας στην Αίγυπτο καλύφθηκε σε ατόφιο χρυσάφι.
Ο Πίνδαρος αντιπροσωπεύεται από το χρυσό κάλυμμα για την πυραμίδα. Το επόμενο στρώμα, ή "μάτι", για την πυραμίδα αντιπροσωπεύει τις 13 οικογένειες απόφαση . Έχουν ως εξής:
  • Rothschild (Bauer ή Bower) - Πίνδαρος
  • Bruce
  • Κάβεντις (Kennedy)
  • De Medici
  • Ανόβερο
  • Αψβούργων
  • Krupp
  • Plantagenet
  • Rockefeller
  • Romanov
  • Sinclair (Στ. Clair)
  • Warburg (Banco del)
  • Γουίντσορ (Saxe-Coburg-Gothe)
Κάθε ένα από τα 13 οικογένειες απόφαση δίνεται μια περιοχή της Γης και / ή μια συγκεκριμένη λειτουργία να εκπληρώσουν στη Γη. Οι συγκεκριμένες λειτουργίες περιλαμβάνουν παγκόσμια οικονομικά, στρατιωτικής τεχνολογίας / ανάπτυξης, το μυαλό-ελέγχου, τη θρησκεία, και τα μέσα ενημέρωσης.
Κάθε ένα από τα 13 οικογένειες απόφαση έχει Συμβουλίου της 13, καθώς και. Ο αριθμός, 13, έχει μεγάλη σημασία για αυτούς. Ξέρουν ότι υπάρχουν 12 τύποι των ενεργειών που περνούν μέσα από τα 10 θέματα του Θεού-Νου. Το σύνολο των ενεργειών 12 ισούται με ένα 13 th ενέργειας. Αυτή θεωρείται η πιο ισχυρή γνώση.
Γνωρίζουν επίσης ότι υπάρχουν πραγματικά 13 ζώδια και όχι το κοινώς 12. Έχουν διατηρήσει την 13 η κρυμμένη για αιώνες, επειδή είναι το σημάδι του Δράκου. Κρατούν τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά του αυτό το μυστικό σημάδι για να αποφύγει να δώσει μακριά ενδείξεις για το ερπετό μυαλό-πρότυπο.
Το επόμενο στρώμα είναι το δεύτερο στην ιεραρχία οικογένειες που κάνουν την εργασία για την υποστήριξη Πίνδαρος και 13 οικογένειες που κυβερνούσαν. Ενώ όλα τα 13 μέλη της οικογένειας ερωτήματα είναι σχήμα-shifters, όλα τα μέλη των οικογενειών των 300 υποστήριξη δεν είναι. Κάνουν, όμως, όλα έχουν ένα υψηλό ποσοστό του DNA ερπετό.
Είναι γνωστή ως η « Επιτροπή των 300 ». Αυτές οι οικογένειες περιλαμβάνουν τέτοια αξιόλογα ονόματα όπως Agnelli, Balliol, Beale, Bell, Bouvier, Μπους, Cameron, Campbell, Carnegie, Carrington, Coolidge, Delano, Ντάγκλας, Ford, Gardner, Graham, Χάμιλτον, Harriman, Heinz, Kuhn, Lindsay, Loeb, Mellon, Μοντγκόμερι, Morgan, Norman, Oppenheimer, Ρόδος, Roosevelt, Russell, Savoy, Schiff, Seton, Spencer, Στιούαρτ / Stuart, Taft, και Wilson. Υπάρχουν πολλοί άλλοι.
Η επιτροπή των 300 χρήση πολλών γνωστών ιδρύματα να επιτύχουν τους στόχους τους, συμπεριλαμβανομένου του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων , Bilderburgers , Τριμερής Επιτροπή , Λέσχη της Ρώμης , το Royal Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων, Μαφία, CIA, NSA, της Μοσάντ, Μυστική Υπηρεσία, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείου, Federal Reserve , εσωτερική Revenue Service, και την Interpol, για να αναφέρουμε μερικές. Όλα αυτά είναι ιδιωτικοί οργανισμοί ή επιχειρήσεις που έχει συσταθεί ως δημόσια υπηρεσία συσκευές, αλλά αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια.
Η δομή Illuminati δημιουργεί επίσης τεχνητά χώρες για την προώθηση των στόχων τους. Παραδείγματα αυτών είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ελβετία, το Κουβέιτ, η Σοβιετική Ένωση, τον Παναμά, το Ισραήλ, την Ιταλία, τη Γιουγκοσλαβία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το μεγαλύτερο μέρος της Μαύρης Αφρικής, όλες τις αραβικές χώρες, καθώς και ολόκληρης της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής. Αυτά τα έθνη δημιουργήθηκε για να συσσωρεύουν πλούτο για τις κυρίαρχες οικογένειες και τους υποστηρικτές τους, για να κρύψει ή να διατηρήσουν τον πλούτο τους, και να δημιουργήσουν ασταθείς προϋποθέσεις που απαιτούνται για να ξεκινήσει πολέμους ή αύξηση των στρατιωτικών προϋπολογισμών.
Ελβετία δημιουργήθηκε ως ένα ουδέτερο τραπεζικό κέντρο, έτσι ώστε Illuminati οικογένειες θα έχουν ένα ασφαλές μέρος για να κρατήσει τα κεφάλαιά τους χωρίς το φόβο της καταστροφής από πολέμους και τα αδιάκριτα βλέμματα.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες ιδρύθηκε με 13 αποικίες, μία για κάθε μία από τις οικογένειες Illuminati. Η αρχική σημαία είχε 13 αστέρια, και εξακολουθεί να έχει 13 λωρίδες. Ο αετός, το σύμβολο των Ηνωμένων Πολιτειών, κρατά 13 βέλη στα νύχια του. Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι στην πραγματικότητα ένα εταιρικό περιουσιακό στοιχείο της Εταιρείας Βιρτζίνια, που ιδρύθηκε το 1604 στην Αγγλία με την άμεση συμμετοχή των Ρότσιλντ. Τα οικονομικά των Ρότσιλντ ήταν απαραίτητες για να χρηματοδοτήσει την εξερεύνηση και εκμετάλλευση της ηπείρου της Βόρειας Αμερικής.
Τα περιουσιακά στοιχεία της Εταιρείας Βιρτζίνια, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία ανήκει από την Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία μέσω του Βατικανού . Αυτό συνέβη το 1213, όταν ο βασιλιάς Ιάκωβος έδωσε όλα τα Ελληνικά περιουσιακά στοιχεία του Πάπα ερπετό. Executorship παραμένει με τη βρετανική βασιλική οικογένεια, αλλά η πραγματική κυριότητα ανήκει στην Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δεν είναι το όνομά του από Amerigo Vespucci, όπως μάθατε στο σχολείο. Οι Illuminati δεν θα αναφέρουμε μια ήπειρο, στην πραγματικότητα δύο ηπείρους, μετά από μια ιταλική mapmaker. Το όνομα είναι στην πραγματικότητα ένας συνδυασμός των λέξεων.
  • "Am" είναι η εβραϊκή λέξη για το "λαό"
  • "Ame" είναι επίσης η μορφή εντολή της ισπανικής / λατινικό ρήμα "to love"
  • "Eri" ή "ari" είναι ένας όρος για Εβραϊκά "λιοντάρι"
  • "Ρίκα" είναι η θηλυκή μορφή του την ισπανική λέξη για το "πλούσιο"
  • "Ka" είναι η αρχαία αιγυπτιακή λέξη για την ψυχή, το πνεύμα ή δύναμη μέσα σε ένα σώμα
Υπάρχουν δύο στρώματα σημασίες. Τα Αρχαία Εβραϊκά / αιγυπτιακή μεταφράζεται να πω,
"Οι άνθρωποι του λέοντος με δύναμη το πνεύμα"
Ως εκ τούτου, η πυραμίδα και όλοι-βλέπουν τα μάτια σχετικά με το νομοσχέδιο του ενός δολαρίου. Οι Latinized μεταφράζεται έκδοση να πει, "πλούτη αγάπη", σε ένα Feminized / φυσικό τρόπο την πραγματικότητα. Αυτό δίνει μια ιδέα για το τι είχε στο μυαλό του.
Πάρτε ένα βήμα παραπέρα, και βλέπει κανείς το μίγμα της γυναικείας Λατινικής / αετός ιδέες με τα Εβραϊκά αρσενικό / λιοντάρι ιδέες. Η συμβολική δήλωση της Αμερικής είναι ότι είναι ένας συνδυασμός της Λεμουρίας και της Ατλαντίδας ? ένα μείγμα του ανθρώπου / Lyrae με Reptilian / Draco. Ίσως το LSD αναγραμματισμός, ένα Illuminati δημιούργησε φάρμακο, έχει ένα κρυφό νόημα, καθώς: Lyrae-Sirius-Draco!
Ο συνδυασμός αυτών των τριών πολιτισμών θα παράγει το πιο ισχυρό, τεχνολογική αυτοκρατορία γνωρίσει ποτέ!
Το 1776, η δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών ως ανεξάρτητο έθνος συνέπεσε με τη δήλωση σε δημόσια ύπαρξη της επίσημης οργάνωσης Illuminati από το μέλος Adam Weishaupt , στη Βαυαρία. Δημοσίως, ο κ. Weishaupt φάνηκε να είναι αποφασισμένοι να δημιουργήσουν μια οργάνωση που αποτελείται από την Ευρωπαϊκή ελίτ που θα αναζωογονήσει την ανθρωπότητα.
Φυσικά, αυτό ήταν μέρος μιας παγκόσμιας Illuminati τελετή. Η δημιουργία για τις Ηνωμένες Πολιτείες και την παγκόσμια Illuminati τελετή. Η δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών και της οργάνωσης Illuminati ήταν τεχνητή ξεκίνημα για δημόσια κατανάλωση. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν η συσκευή που θα χρησιμοποιηθεί για να φέρει το Illuminati σε δημόσια αποδοχή. Τρέχοντα μέλη Illuminati πιστεύουν ότι Adam Weishaupt ήταν ένας σωσίας για George Washington, και είναι πραγματικά Weishaupts εικόνα που εμφανίζεται στο λογαριασμό του ενός δολαρίου.
George Washington ήταν ένας πλούσιος δούλος και ιδιοκτήτη φυτείας. Είναι γνωστό ότι έχουν βιαστεί ορισμένες γυναίκες σκλάβες του και χρησιμοποίησε μέρος των αρσενικών σκλάβων στην τελετουργική τελετή. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι της Μαύρης φυλή που μπορεί να ανιχνεύσει την γενετική τους κυριολεκτικά να τους ιδρυτές. George Washington διέταξε επίσης το κτίριο του Montauk Φάρος το 1796. Ο φάρος που περιλαμβάνονται υπόγειο χώρο για την αποθήκευση τροφοδοσίας σε περίπτωση μιας βρετανικής εισβολής ακτογραμμή. Αν είχε μόνο ό, τι είναι γνωστό ότι η περιοχή θα γίνει - ή μήπως είναι;
Οι 13 οικογένειες απόφαση Illuminati συνεχώς ανταγωνίζονται για τον έλεγχο μεταξύ τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, η ισπανική, βρετανική, γαλλική και Illuminati όλα πάλεψαν για να αποκτήσουν τον έλεγχο πάνω από τη Βόρεια και Νότια Αμερική. Ο Ρότσιλντ διατηρούνται αυτές φατρίες Illuminati, σύμφωνα με την αποστολή στρατευμάτων Έσσης να παρακολουθεί την κατάσταση. Οι ηγέτες απολαμβάνουν αυτά τα παιχνίδια πολέμου, σκασίματα ένα έναντι του άλλου για να δούμε ποιος θα κερδίσει. Οι εκατοντάδες χιλιάδες ζωές που χάθηκαν ήταν χωρίς νόημα για αυτούς.
Η Manifest Destiny των Ηνωμένων Πολιτειών δημιουργήθηκε με σκοπό να επεκτείνει την επικράτεια των Αρίων σε βάρος των ιθαγενών πληθυσμών. Όπως πάντα, το Illuminati επιδιώκουν να καταστρέψουν ιθαγενείς λαούς και τους πολιτισμούς τους. Αυτή είναι μια προσπάθεια να καταστρέψει τις γνώσεις τους για τον Θεό-Νου, καθώς και το ενδεχόμενο ότι οι ντόπιοι θα μεταδώσει αυτές τις πληροφορίες σε άλλους. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η ανάγκη τους για την εξάλειψη των ιθαγενών πολιτισμών με την αρχαία γνώση της Ατλαντίδας και Lyrae.
Οι ντόπιοι, που τους έδωσε την πιο ήταν το πρόβλημα Τσερόκι Ινδοί, επειδή αυτή η φυλή διατήρησε το μεγαλύτερο μέρος Ατλαντίδας τις γνώσεις τους, ακόμα και την πρόσβαση στο Bear / Bigfoot συχνότητα για πληροφορίες. Για το λόγο αυτό, αυτοί οι άνθρωποι ξεριζώθηκαν από την πατρίδα τους στη νότια Απαλάχια Όρη, και διά της βίας βάδισε στην Οκλαχόμα σε αυτό που είναι τώρα γνωστό ως The Trail of Tears. Πολλοί έχασαν τη ζωή τους κατά μήκος του τρόπου. Μόνο ένα υπόλοιπο παρέμεινε στη Βόρεια Καρολίνα, Τενεσί και τη Γεωργία. Στο βορρά, η μεγάλη Iroquois / Mohawk έθνος διαλύθηκε. Το Montauk, απευθείας απόγονοι των Ατλάντων που καλούν τον αρχηγό τους Φαραώ, ήταν συστηματικά εξαλειφθεί.
Ο Ρότσιλντ ήταν επιθετικά ασχολούνται με το εμπόριο σκλάβων από την Αφρική, την εισαγωγή σκλάβων στη Βόρεια και Νότια Αμερική καθώς και την Καραϊβική. Ήταν πολύ προσεκτικοί ώστε να μην εισάγουν οι Μαύροι από τις ανατολικές περιοχές της Αιθιοπίας και του Σουδάν, όπου οι απόγονοι του Σολομώντος βρίσκονταν, αντί να επικεντρώνεται στη δυτική και κεντρική Αφρική για τους πληθυσμούς σκλάβων. Αυτές οι περιοχές είχαν το καθαρό μείγμα της Anunnaki και πιθήκου γενετική, καθώς και τον προγραμματισμό για την επιθυμητή ατζέντα Illuminati.
Ο Ρότσιλντ αποφάσισε ότι ο διαχωρισμός των Ηνωμένων Πολιτειών αποικίες θα διπλασιάσει τα κέρδη τους. Έτσι δημιουργήθηκε πολιτικά, και υποστηρίζεται οικονομικά, τον Εμφύλιο Πόλεμο. Ο εμφύλιος πόλεμος ήταν στην πραγματικότητα μια παγκόσμια ιεροτελεστία για να φέρει τη δουλεία στο επόμενο επίπεδο. Ο πόλεμος αυτός επέτρεψε στο Βορρά να κερδίσει, και δημοσίως να καταργήσει τη δουλεία. Τα καλύτερα σκλάβοι είναι αυτοί που δεν αντιλαμβάνονται ότι είναι σκλάβοι. Αυτό ανακουφίζει εξέγερση και αντίσταση. Αυτή ήταν η κατάσταση αμέσως μετά τον Εμφύλιο Πόλεμο. Μαύροι στον Νότο είναι ακόμα σκλάβοι. Υπάρχει ακόμη ο διαχωρισμός, ακόμη και στο Βορρά. Το Illuminati εξακολουθούν να θεωρούν τους Μαύρους να είναι δεύτερης ή τρίτης κατηγορίας πολίτες. Μόνο που τώρα η δουλεία είναι λεπτή και μασκοφόροι.
Από τον Εμφύλιο Πόλεμο, υπήρξαν και άλλοι πόλεμοι που οργάνωσε η παγιωμένη τάση προς την παγκοσμιοποίηση. Η ισπανο-αμερικανικό πόλεμο του 1898-1899 αποκτήσει περισσότερη γη για την αμερικανική Illuminati, τοποθετώντας ένα μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας της Γης υπό αμερικανική δικαιοδοσία. Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος είχε ως σκοπό να αλλάξει το χάρτη της Ευρώπης, καθώς και δοκιμή της τεχνολογίας πολέμου μικρόβιο και χημικά για μελλοντική χρήση. Αυτό συνέπεσε με την παγκόσμια επιδημία γρίπης έχουν σχεδιαστεί για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, καθιστώντας ευκολότερο τον έλεγχο. Παγκοσμίου Πολέμου που επίσης τα θεμέλια για το γερμανικό ρόλο στον επόμενο πόλεμο.
Β 'Παγκοσμίου Πολέμου ήταν μια δοκιμασία του τελικού της παγκοσμιοποίησης και των σχεδίων εξόντωσης. Έχει επίσης σχεδιαστεί για να δοκιμάσουν το μυαλό-ελέγχου μηχανορραφίες? Για να δοκιμαστεί η χρήση του φθορίου που νεκρώνει την εγκεφαλική δραστηριότητα και επιβραδύνει την αντίσταση στην εξουσία? Να πειραματιστούν με στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας και να μελετήσει την ανάπτυξη της αντίστασης? Και να διδάξουν τις μάζες για να κατασκοπεύσει και να υποβάλει έκθεση σχετικά με το ένα το άλλο.
Β 'Παγκοσμίου Πολέμου έφερε τρεις πρωταρχικοί στόχοι των Illuminati να αποδώσει καρπούς.
  • Το πρώτο ήταν ότι τα κρυφά συμβολισμούς Illuminati τέθηκαν σε δημόσια προσοχή από τα υπόγεια οχυρά στο Θιβέτ και την Αίγυπτο, όπως η σβάστικα και το ankh.
  • Η δεύτερη ήταν η δημιουργία του κράτους του Ισραήλ ως θεμέλιο για την νέα παγκόσμια θρησκεία.
  • Η τελευταία ήταν η δημιουργία των πυρηνικών όπλων ως μέρος της παγκόσμιας Illuminati τελετή.
Κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, οι Γερμανοί βοήθησαν να τελειοποιήσει "σεξ-σκλάβοι» ως μέσο για τη διαβίβαση πληροφοριών μεταξύ των ελίτ. Sex-σκλάβοι μπορεί να είναι είτε αρσενικό ή θηλυκό, που είναι σεξουαλικά προγραμματιστεί χρησιμοποιώντας Βίλχελμ Ράιχ διαδικασίες, οι οποίες είναι παράνομες στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά χρησιμοποιείται από την κυβέρνηση και το Illuminati.
Αυτά τα σεξ-σκλάβοι παραδώσει μηνύματα και να κρατήσει προγραμματισμένη στρωτήρες στη γραμμή. Το σεξ-σκλάβων από το διαδίκτυο με ένα μήνυμα ή λειτουργία μέσω διαφόρων σεξουαλικών πράξεων και φαρμάκων, τα οποία μπορεί να απελευθερωθεί μόνο με την επανάληψη της ίδιας σεξουαλική πράξη με το στόχο, ή πρόσωπο, για να ενεργοποιηθεί. Έχουν εκπαιδευτεί να γνωρίζουν λέξεις ενεργοποίησης στόχο τους και τα γεγονότα σκανδάλη για να ενεργοποιήσετε, να διαγράψετε ή να αλλάξετε τον προγραμματισμό.
Τα τελευταία χρόνια, πολλές γυναίκες έχουν έρθει προς τα εμπρός που ισχυρίζονται ότι είναι το φύλο-σκλάβοι των διεθνώς αναγνωρισμένα πολιτικά πρόσωπα. Πολλοί χρησιμοποιούνται ως συνοδοί πληροφοριών μεταξύ των υψηλού επιπέδου αρσενικό Illuminati. Συνήθως, οι ομοιότητες των πολιτικών προσωπικοτήτων που χρησιμοποιούνται στην αρχόμενη προγραμματισμό ως ένα κομβικό σημείο για το φύλο σκλάβος. Ο σκλάβος τίθεται μέσω μιας απευαισθητοποίηση διαδικασία, έτσι δεν υπάρχει καμία ευχαρίστηση στη σεξουαλική πράξη? Είναι απλώς ένα καθήκον που πρέπει να εκτελεστούν. Πολλές φορές ο σκλάβος γίνεται σεξουαλικά αχαλίνωτη ζωή, επανειλημμένα έχουν σεξουαλικές σχέσεις με τους ανθρώπους που μοιάζουν με τον επιδιωκόμενο στόχο. Είναι μια θλιβερή ζωή.
Μέχρι το τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, μια από τις τρεις μεγάλες παγκόσμιες τελετές Illuminati επιτεύχθηκε. Αυτή ήταν η πυρηνική έκρηξη που έλαβε χώρα το 1945 στο 33 η παράλληλη ως δοκιμή για την πυρηνική επίθεση στην Ιαπωνία. Αυτή η έκρηξη ήταν συμβολική, που αντιπροσωπεύει την ταυτόχρονη δημιουργία και την καταστροφή της ύλης και της ενέργειας. Η χρονιά ήταν συμβολική, καθώς και. Στην αριθμολογία, 1 + 9 = 10, που αντιπροσωπεύουν τις 10 πτυχές του Θεού-Νου. Ο αριθμός 10 αναλύεται περαιτέρω σε 1 + 0 = 1, που αντιπροσωπεύει ένα νέο ξεκίνημα. Συνεχίζοντας, 4 + 5 = 9, που αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου. Συμβολικά, η όλη εκδήλωση αντιπροσώπευε το τέλος ενός κύκλου για να προετοιμαστούν για μια νέα αρχή με τη νέα δημιουργία του Θεού-νου από την καταστροφή.
Επιπρόσθετα, ένας κύλινδρος που περιέχει υλικό εξακολουθεί να μην εξηγείται από την κυβέρνηση trucked στο πυρηνικό δοκιμές έκρηξης. Ο κύλινδρος αυτός κατασκευάζεται από καθαρό ατσάλι και φέρεται ήταν οι ίδιες φυσικές διαστάσεις όπως η Kabala περιγράφει τη δημιουργία golems. Καμπάλα είναι αρχαία εβραϊκά μεταφυσική που έχει μια βάση για την Illuminati για χιλιετίες. Golems είναι τεχνητά όντα που χρησιμοποιούνται ως δύναμη σκλάβων. Είναι πολύ πιθανό ότι αυτή ήταν μια συμβολική τελετουργία για τη δημιουργία της κοινωνίας των golems.
Β 'Παγκοσμίου Πολέμου επέτρεψε επίσης την ευρωπαϊκή / αμερικανική Illuminati για να καταστρέψει τις ιαπωνικές επιθυμίες Illuminati της παγκόσμιας κυριαρχίας. Η ιαπωνική βασιλική οικογένεια, εκπροσωπούμενη από τον αυτοκράτορα Χιροχίτο, έχουν πάντα εξοστρακίζονται ως μη νόμιμο από τα ερωτήματα 13 οικογένειες. Οι Ιάπωνες υποστηρίζουν ότι είναι απευθείας απόγονοι του Λεμουριανής καθαρόαιμο Reptilians.
Η Ευρωπαϊκή / αμερικανικό ισχυρισμό ότι οι Illuminati Illuminati Ιάπωνες είναι απόγονοι από ένα είδος χαμηλότερη στην ιεραρχία Draco. Αυτό το χαμηλότερο είδος θεωρείται μια κατηγορία εργαζομένων χωρίς καμία πολιτική επιρροή ή επιρροή. Η Ευρωπαϊκή / American Illuminati, επίσης, υποστηρίζουν ότι Ανατολή Ινδοί είναι ένα είδος χαμηλότερα στην ιεραρχία Draco. Οι 13 κυρίαρχες οικογένειες θεωρούν ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και τα μαλλιά να είναι μια ελίτ χαρακτηριστικό.
Στις 17 του Γενάρη 1994, η Ιαπωνία έστειλε ένα σεισμικό γεγονός στην Καλιφόρνια. Ακριβώς ένα χρόνο αργότερα, στις 17 Ιανουαρίου 1995, η πόλη του Kobe, Ιαπωνία σεισμικά καταστράφηκε. Κόμπε ήταν το σπίτι των ιαπωνικών όπλα ηλεκτρομαγνητικών κέντρων . Η Ευρωπαϊκή / American Illuminati δεν θα ανεχθεί αγκάθια στα πλευρά τους. Η καταστροφή της Ιαπωνίας και της βασιλικής οικογένειας της θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες.
Κάθε χρόνο, το Illuminati συνεδριάζει για να σχεδιάσουν τα γεγονότα του επόμενου έτους για να επιτευχθεί ο κύριος στόχος τους διατυπωθεί χιλιετίες πριν από τον παγκόσμιο έλεγχο και κυριαρχία. Στη δεκαετία του 1850, οι ερευνητές εντόπισαν την ημερομηνία-στόχο για την πλήρη κυριαρχία, με ημερήσια διάταξη που ονομάζεται σχέδιο 2000. Αυτό έχει έκτοτε αναθεωρηθεί το 2003. Η εκλογή φιάσκο του George W. Bush Jr. Στο γραφείο είναι ένα βασικό σημάδι ότι είναι στο στόχο. Το κοινό μάθημα των Ηνωμένων Πολιτειών προεδρικές «εκλογές» του 2000 είναι ότι οι πολίτες δεν ψηφίζουν για κανέναν! Ακόμη και οι Illuminati είναι τώρα δυσκολεύονται ολοένα και περισσότερο να κρύψουν τα σχέδιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου