Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

'' LACERTA B''

Φάκελοι “Λασέρτα” Β

Λοιπόν, η φύση δεν φάνηκε καλή μαζί μας και απ’ όσο ξέρω από τα 27 υποείδη 24 εξαφανίστηκαν σε πρωτόγονους πολέμους και στην εξέλιξη, διότι ο οργανισμός τους και το μυαλό τους δεν αναπτύχθηκε αρκετά ώστε να επιζήσουν και (σαν κυρίως λόγος) δεν μπόρεσαν να αλλάξουν την θερμοκρασία του αίματος τους με το κατάλληλο τρόπο όταν άλλαζε και το κλίμα.
50 εκατομμύρια χρόνια μετά τον πόλεμο και μετά το τέλος των δεινοσαύρων, μόνο 3 (και τώρα και τεχνολογικά) ανεπτυγμένα ερπετικά είδη είχαν μείνει στον πλανήτη μαζί με όλα τα άλλα κατώτερα ζώα. Μέσω φυσικής αλλά και τεχνητής διασταύρωσης αυτά τα τρία είδη συνενώθηκαν σε ένα ερπετικό είδος και μέσω της εφεύρεσης των γενετικών παρεμβάσεων, μπορέσαμε να «εξαλείψουμε» τα επιρρεπή σε διαίρεση γονίδια στην γενετική μας δομή.
Σύμφωνα με την ιστορία μας και τα πιστεύω μας, αυτή ήταν η στιγμή που η τελική μας ερπετική φυλή — όπως με βλέπεις σήμερα — δημιουργήθηκε με την χρήση της γενετικής μηχανικής. Αυτό έγινε περίπου πριν 10 εκατομμύρια χρόνια και η εξέλιξή μας σχεδόν σταμάτησε σε αυτό το σημείο (στην πραγματικότητα υπήρξαν μερικές μικρές αλλαγές στην όψη μας προς μία πιο ανθρωποειδή όψη και εμφάνιση θηλαστικού στα μετέπειτα χρόνια, αλλά δεν διαιρεθήκαμε ποτέ ξανά σε υποείδη).
Όπως βλέπεις, είμαστε μία πολύ παλιά φυλή σε σύγκριση με το είδος σας, το οποίο χοροπηδούσε από εδώ και από εκεί σαν μικρά πιθηκοειδή ζώα στα δέντρα εκείνη την εποχή ενώ εμείς εφεύραμε την τεχνολογία, αποικίσαμε άλλους πλανήτες σε αυτό το σύστημα, χτίσαμε μεγάλες πόλεις πάνω σε αυτόν τον πλανήτη (που χάθηκαν χωρίς ίχνη με το πέρασμα του χρόνου) και αναδομήσαμε τα γονίδιά μας ενώσω τα γονίδιά σας ήταν ακόμα αυτών των ζώων.
Πριν 10 εκατομμύρια χρόνια τα μικρά πιθηκοειδή άρχισαν να μεγαλώνουν και κατέβηκαν από τα δέντρα στο έδαφος (ξανά λόγω της αλλαγής στο κλίμα — ειδικά στην αποκαλούμενη Αφρικανική ήπειρο). Αλλά εξελίσσονταν πολύ αργά όπως είναι φυσιολογικό για ένα θηλαστικό και εκτός εάν κάτι ασυνήθιστο δεν συνέβαινε στο είδος σας.
Δεν θα μπορούσαμε να καθόμαστε τώρα εδώ και να συζητούμε γιατί εγώ θα καθόμουν στο άνετο μοντέρνο σπίτι μου και εσύ θα καθόσουν στην σπηλιά σου ντυμένος με γούνες και προσπαθώντας να ανακαλύψεις τα μυστικά της φωτιάς — ή θα μπορούσε ίσως να κάθεσαι σε έναν από τους ζωολογικούς μας κήπους.

Αλλά τα πράγματα εξελίχτηκαν διαφορετικά και τώρα πιστεύετε ότι είστε το «Στέμμα της δημιουργίας» και μπορείτε εσείς να κάθεστε στα μοντέρνα σπίτια σας και εμείς πρέπει να κρυβόμαστε και να ζούμε κάτω από τη Γη και σε απομακρυσμένες περιοχές. Περίπου πριν 1,5 εκατομμύρια χρόνια, ένα άλλο εξωγήινο είδος έφτασε στην Γη (ήταν προς έκπληξη μας το πρώτο είδος για πάνω από 60 εκατομμύρια χρόνια.
Αυτό θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη για εσάς εάν ξέρατε πόσα πολλά και διαφορετικά είδη υπάρχουν σήμερα εδώ). Το ενδιαφέρον αυτού του ανθρωποειδούς είδους — τους αποκαλείτε «Ιλοχίμ» σήμερα — δεν ήταν οι πρώτες ύλες και ο χαλκός, ήταν προς μεγάλη μας κατάπληξη τα υπανάπτυκτα πίθηκο-ανθρωποειδή.
Παρά την παρουσία μας στον πλανήτη, οι εξωγήινοι αποφάσισαν να «βοηθήσουν» τους πιθήκους να εξελιχθούν λίγο γρηγορότερα, για να τους εξυπηρετήσουν στο μέλλον σαν κάποιο είδος φυλής-σκλάβων στους επερχόμενους πολέμους. Η μοίρα του είδους σας δεν είχε πραγματικά σημασία για εμάς, αλλά δεν μας άρεσε η παρουσία των «Ιλοχίμ» στον πλανήτη και δεν τους άρεσε η παρουσία μας στο νέο τους «γαλαξιακό ζωολογικό» πλανήτη και έτσι η έκτη και έβδομη δημιουργία σας ήταν ο λόγος για έναν πόλεμο μεταξύ μας και αυτών.
Μπορείτε να διαβάσετε για αυτόν τον πόλεμο για παράδειγμα εν μέρει στο βιβλίο που εσείς αποκαλείτε «Βίβλο» με έναν πολύ περίεργο τρόπο περιγραφής. Η πραγματική αλήθεια είναι πολύ μεγάλη και δύσκολη ιστορία. Να συνεχίσω;
4η_Ερώτηση: Όχι, όχι τώρα. Πήρα μερικές σημειώσεις σχετικά με την ιστορία σας και έχω τώρα μερικές ερωτήσεις.
Απάντηση: Παρακαλώ, ρώτα.

5η_Ερώτηση: Πρώτα απ’ όλα, αναφέρεσαι σε μία πολύ μεγάλη χρονική περίοδο. Ισχυρίζεσαι ότι οι πρωτόγονοι πρόγονοί σας ζούσαν μαζί με τους δεινόσαυρους, επιζήσαν τον — όπως το αποκάλεσες — τεχνητό κατακλυσμό και εξελίχθηκαν μέσα σε 40 εκατομμύρια χρόνια και η εξέλιξή σας ολοκληρώθηκε πριν 10 εκατομμύρια χρόνια. Μου ακούγεται πολύ απίστευτο. Μπορείς να πεις τίποτα για αυτό;
Απάντηση: Κατανοώ ότι πρέπει να σου ακούγεται απολύτως απίστευτο, επειδή είστε ένα νέο και γενετικά κατασκευασμένο είδος. Ο Ιστορικός σας ορίζοντας τελειώνει σε μερικές χιλιάδες χρόνια και αυτό το νομίζετε σωστό. Αλλά δεν είναι. Αυτό είναι αδύνατο. Το προγραμματισμένο σας μυαλό είναι προφανώς σε αδυναμία να χειριστεί τέτοιες μεγάλες χρονικές περιόδους. Ο χρόνος εξέλιξης μας μπορεί να σου φαίνεται απίστευτα μεγάλος, αλλά στην πραγματικότητα αυτός είναι ο αυθεντικός τρόπος της φύσης.
Θυμήσου, οι πρώτοι θηλαστικοί πρόγονοί σας αναπτύχθηκαν μαζί με τους δεινόσαυρους και επέζησαν της βόμβας όπως και εμείς. Εξελίχθηκαν αργά μέσα στα επόμενα εκατομμύρια χρόνια και διαιρέθηκαν σε διάφορα είδη και σχήματα, μερικά μεγάλα, μερικά μικρά. Αυτοί είναι η εξέλιξη του σώματος.
Αλλά τι γίνεται με το μυαλό και την ευφυΐα τους; Ήταν απλώς απλά ζώα. Τα θηλαστικά εξελίχθηκαν εδώ και — ας πούμε — 150 εκατομμύρια χρόνια, αλλά μόνο τα τελευταία 2-3 εκατομμύρια χρόνια ήταν σε θέση να γίνουν ευφυή και σκεπτόμενα. Και σε αυτήν την μικρή περίοδο πλάσματα σαν εσένα δημιουργήθηκαν. Από την φύση;

    148 εκατομμύρια χρόνια για την εξέλιξη ζώων θηλαστικών, 2 εκατομμύρια χρόνια για την ανάπτυξη ενός (λίγο ή πολύ) ευφυούς και σκεπτόμενου πλάσματος όπως εσύ; Αναρωτήσου: Πιστεύεις ότι αυτή η επιταχυνόμενη εξέλιξη είναι φυσική; Τότε το είδος σας είναι περισσότερο ανίδεο απ’ ότι πίστευα. Δεν αναπτυχθήκαμε λάθος εμείς αλλά εσείς.

6η_Ερώτηση: Καταλαβαίνω. Αλλά έχω μία άλλη ερώτηση. Ανέφερες πολλά γεγονότα σχετικά με τον αρχαίο πόλεμο μεταξύ των εξωγήινων πριν 65 εκατομμύρια χρόνια. Αυτό συνέβη πολύ πριν το είδος σας γίνει αρκετά ευφυές (όσο σας έχω καταλάβει). Γιατί γνωρίζετε τόσα πολλά πράγματα γι’ αυτόν τον «πρώτο πόλεμο» και για την εξέλιξη του είδους σας;
Απάντηση: Αυτή είναι μια καλή ερώτηση (πολύ καλύτερη από την προηγούμενη) και δεν στο έχω εξηγήσει καταλλήλως. Η γνώση μας σχετικά με τον πρώτο πόλεμο έρχεται από ένα αρχαίο εύρημα, που βρέθηκε περίπου πριν από 16.000 χρόνια από τους αρχαιολόγους στην ήπειρο που εσείς αποκαλείτε Αμερική σήμερα.
Βρήκαν μία κυκλική πλάκα με διάμετρο περίπου 47 των εκατοστών σας. Η πλάκα ήταν κατασκευασμένη από ένα άγνωστο για εμάς μαγνητικό υλικό και μέσα στην πλάκα υπήρχε μία μικρότερη κρυστάλλινη πλάκα που περιείχε έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών κωδικοποιημένες στην μοριακή δομή του κρυστάλλου.
Αυτή η «πλάκα μνήμης» κατασκευάστηκε από τους τελευταίους επιζώντες της βόμβας της ανθρώπινης φυλής από τον «Προκύωνα» ήδη πριν 65 εκατομμύρια χρόνια αλλά ήταν τελείως ανέπαφη όταν την βρήκαμε.
Οι επιστήμονες μας μπόρεσαν να αποκρυπτογραφήσουν τα μηνύματα και τα δεδομένα οπότε ακούσαμε για πρώτη φορά τα γεγονότα που συνέβησαν στο μακρινό παρελθόν και που οδήγησαν στην εξαφάνιση των δεινοσαύρων. Η πλάκα περιείχε λεπτομερή περιγραφή και των δύο ειδών (αλλά περισσότερα για τους ανθρωποειδής) και για τα γεγονότα και όπλα, συμπεριλαμβανομένης και της βόμβας σύντηξης.
Περιείχε επίσης περιγραφές των ζώων και των σαυροειδών στην Γη, μαζί με τα προ-ευφυή προγονικά μας είδη. Η υπόλοιπη γνώση μας σχετικά με την εξέλιξη πηγάζει από τους σκελετούς και από το διάβασμα και από/κωδικοποίηση του DNA μας. Βλέπεις, ξέρουμε την πραγματική αλήθεια για τις ρίζες μας εδώ και 16.000 χρόνια. Πριν από τότε, υπήρχε μία πιο θρησκευτική ιδέα για την δημιουργία μας.

1η_ Ερώτηση: Τι απ’ έγιναν και τα δύο εξωγήινα είδη;
Απάντηση: Δεν γνωρίζουμε ακριβώς. Τα επιζώντα ανθρωποειδή στην Γη προφανώς πέθαναν στα χρόνια μετά την βόμβα και άλλα του είδους τους και τα ερπετοειδή δεν γύρισαν ποτέ πίσω στην Γη (απ’ όσο ξέρουμε). Σχετικά με τους ερπετοειδείς εξωγήινους, υπάρχει η πιθανότητα να ήταν φυσικά αδύνατον για αυτούς να επιστρέψουν, επειδή η ύλη ανάμεσα στις φυσαλίδες είναι μερικές φορές σε ταχύτατη κίνηση. Η τρέχουσα θεωρία είναι, ότι και τα δύο είδη έπαψαν να υπάρχουν μέσα στα εκατομμύρια των χρόνων.
2η_ Ερώτηση: Αναφέρθηκες σε σκελετούς του είδους σου. Πως είναι δυνατόν, οι άνθρωποι επιστήμονες δεν έχουν βρει κανένα ίχνος των προγόνων σας εάν πράγματι ζείτε εδώ και τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα στον πλανήτη; Έχουμε βρει πολλού σκελετούς πρωτόγονων δεινοσαύρων, αλλά κανέναν ανεπτυγμένου ερπετικού πλάσματος με μεγαλύτερο κρανίο και εγκέφαλο και με χέρια με αντίχειρες όπως περιέγραψες πρωτύτερα.
Απάντηση: Ναι, έχετε βρει. Αλλά οι «μεγάλοι» σας επιστήμονες δεν ήταν σε θέση να ανακατασκευάσουν τους σκελετούς ολοκληρωμένα, γιατί ήθελαν να ανακατασκευάσουν ερπετοειδή ζώα, όχι ευφυή πλάσματα. Θα γελούσες εάν ήξερες πόσοι πολλοί από τους (ειδικά τους μικρούς) σαυροειδής σκελετούς στα μουσεία σας είναι απολύτως λανθασμένες ανακατασκευές ανύπαρκτων πλασμάτων, επειδή χρησιμοποιήσατε πολλά οστά τα οποία δεν ταιριάζουν πραγματικά μεταξύ τους και μερικές φορές δημιουργείτε τεχνητά οστά εάν κάτι λείπει που χρειάζεται για να κατασκευάσετε ένα «ζώο» σαυροειδές. Πολλοί επιστήμονες είναι ενήμεροι τους προβλήματος, αλλά δεν το δημοσιοποιούν, γιατί δεν μπορούν να το εξηγήσουν και ισχυρίζονται, ότι τα σωστά οστά απλά λείπουν και η ανακατασκευή τους είναι σωστή.
Πολλά οστά μας χρησιμοποιήθηκαν για ανακατασκευές Ιγκουανάδοντων, για παράδειγμα τα χέρια με τον εμφανή αντίχειρα (κοίταξε ένα ιγκουανάδοντο σε ένα μουσείο και θα δεις ότι έχω δίκιο.) Ένας επιστήμονας σε μία χώρα που αποκαλείτε Ηνωμένες πολιτείες έφτιαξε έναν σχεδόν σωστό σκελετό του είδους μας πριν από κάποια χρόνια, αλλά η τοπική κυβέρνηση (η οποία εν μέρει είναι ενήμερη της υπάρξεώς μας) κατάσχεσε την ανακατασκευή. Όπως ζούμε σήμερα (εδώ και χιλιάδες χρόνια) σχεδόν ολοκληρωτικά κάτω από την Γη, δεν θα βρείτε ούτε πτώματα ούτε σκελετούς μας.
3η_ Ερώτηση: Μίλησες μερικές φορές για υπόγειες πόλεις και τεχνητό ηλιακό φως. Εννοείς κάτι σαν την «Κούφια Γη» με αυτό; Υπάρχει ένας δεύτερος Ήλιος στο εσωτερικό του πλανήτη;
Απάντηση: Όχι, η Γη δεν είναι πραγματικά εντελώς κούφια και δεν υπάρχει δεύτερος Ήλιος μέσα της. Αυτή η ιστορία είναι γελοία και φυσικά μη δυνατή (ακόμα και το είδος σας θα πρέπει να είναι αρκετά ευφυές για να μην το πιστέψει αυτό.) Ξέρεις ποσό πολλή μάζα πρέπει να έχει ένας ήλιος για να παράγει ενέργεια και φως για μεγάλο διάστημα με σύντηξη; Πιστεύεις πραγματικά ότι μπορεί να υπάρχει ένας μικρός ενεργός ήλιος εντός του πλανήτη; Όταν μιλάω για τα υπόγεια σπίτια μας, μιλάω για μεγάλα συστήματα σπηλαίων.
Οι σπηλιές που ανακαλύψατε κοντά στην επιφάνεια είναι απειροελάχιστες σε σύγκριση με τις πραγματικές σπηλιές και τεράστιες κοιλότητες βαθύτερα μέσα στην Γη (σε βάθος 2.000 και 8.000 των μέτρων σας, αλλά συνδεδεμένες με πολλές κρυφές σήραγγες με την επιφάνεια ή κοντά στην επιφάνεια σπηλιές) και ζούμε σε μεγάλες και ανεπτυγμένες πόλεις και αποικίες μέσα σε τέτοιες σπηλιές. Μεγάλες τοποθεσίες μας είναι πέρα από την Αρκτική, την Ανταρκτική, την κεντρική Ασία, Βόρεια Αμερική και Αυστραλία.
Εάν μίλησα για τεχνητό ηλιακό φως στις πόλεις μας δεν εννοούσα πραγματικό ηλιακό φως αλλά διάφορες τεχνολογικές πηγές φωτός (συμπεριλαμβανομένων και βαρυτικών πηγών) που φωτίζουν τα σπήλαια και τις σήραγγες. Υπάρχουν ειδικές περιοχές των σπηλαίων με ισχυρή υπεριώδη ακτινοβολία σε κάθε πόλη και χρησιμοποιούμε αυτά τα μέρη για να ζεστάνουμε το αίμα μας. Επιπλέον, έχουμε κάποια επιφανειακά ηλιακά μέρη σε απομακρυσμένες περιοχές, ειδικά στην Αμερική και Αυστραλία.
4η_ Ερώτηση: Πού μπορούμε να βρούμε τέτοιες επιφανειακές προσβάσεις για τον κόσμο σας;
Απάντηση: Πραγματικά πιστεύεις ότι θα σου πω την πραγματική τους τοποθεσία; Εάν θες να βρεις μία τέτοια τοποθεσία, θα πρέπει να την ψάξεις μόνος σου (αλλά σε συμβουλεύω να μην το κάνεις). Όταν ήρθα στην επιφάνεια πριν από τέσσερις ημέρες, χρησιμοποίησα μία είσοδο περίπου 300 των χιλιομέτρων σας βόρεια από εδώ και κοντά σε μία μεγάλη λίμνη, αλλά αμφιβάλλω ότι θα μπορέσεις να την βρεις (υπάρχουν μόνο ορισμένες είσοδοι σε αυτό το τμήμα του κόσμου — περισσότερες υπάρχουν πιο βόρεια και ανατολικά).

    Μία μικρή συμβουλή: εάν βρεθείς σε μία στενή σπηλιά ή σήραγγα ή σε κάτι που σου μοιάζει σαν τεχνητό ορυχείο και όσο βαθύτερα πηγαίνεις τόσο ομαλότερος φαίνεται ο τοίχος και εάν αισθάνεσαι ασυνήθιστα ζεστό αέρα να έρχεται από το βάθος ή εάν ακούς το θρόισμα του αέρα από εξαερισμό ή φρεάτιο ανελκυστήρα, τότε κοίταξε για ένα ειδικό είδος τεχνητού και ομαλού τοίχου κάπου μέσα στην σπηλιά με μία πόρτα φτιαγμένη από γκρίζο μέταλλο. Εάν καταφέρεις να ανοίξεις αυτήν την πόρτα (αλλά το αμφιβάλλω) θα βρεθείς συνήθως σε ένα στρογγυλό δωμάτιο τεχνικού με συστήματα εξαερισμού και ανελκυστήρες προς το βάθος. Αυτή είναι πιθανόν μία είσοδο για τον κόσμο μας.

    Εάν έχεις φτάσει μέχρι αυτό το σημείο, θα πρέπει να ξέρεις ότι είμαστε απολύτως ενήμεροι για την παρουσία σου. Είσαι ήδη σε πολύ μεγάλο μπελά εάν έχεις μπει στο στρογγυλό δωμάτιο, αλλά θα πρέπει να ψάξεις για ένα από τα δύο ερπετικά σύμβολα στους τοίχους. Εάν δεν υπάρχουν σύμβολα ή άλλα σύμβολα, τότε είσαι σε πολύ μεγαλύτερο μπελά απ’ ότι νομίζεις, επειδή δεν ανήκει κάθε υπόγεια εγκατάσταση στο είδος μας. Κάποια νέα συστήματα σηράγγων λειτουργούν από εξωγήινες φυλές (συμπεριλαμβανομένων και εχθρικών). Η γενική συμβουλή μου είναι εάν βρεθείς σε μία περίεργη υπόγεια εγκατάσταση: τρέχα μακριά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μπορείς.
5η_ Ερώτηση: Ανέφερες πρωτύτερα ότι χρησιμοποιείς το όνομα «Λασέρτα» όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε ανθρώπους και ότι απολαμβάνεις να βρίσκεσαι στον Ήλιο στην επιφάνεια της γης. Αλλά πώς μπορείς και βρίσκεσαι ανάμεσα στους ανθρώπους; Δεν μοιάζεις με εμάς, οπότε ο οποιοσδήποτε θα έβλεπε ότι ανήκεις σε άλλο είδος. Γιατί κανένας δεν έχει δει και περιγράψει ένα πλάσμα σαν εσένα εάν το είδος σου ήδη ζει από την «δημιουργία» μας μαζί μας στον ίδιο πλανήτη. Μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό;
Απάντηση: Πρώτον, το είδος μου έχει εμφανιστεί και περιγραφεί (και λατρευτεί) πολλές φορές κατά το πρωτόγονο παρελθόν σας, για παράδειγμα στις θρησκευτικές γραφές όπως η χριστιανική σας βίβλος. Μπορείς να βρεις περιγραφές ακόμα και απλά σκίτσα μας στο νότιο τμήμα της Αμερικανικής ηπείρου σε διάφορους ναούς. Οι αποκαλούμενοι «σοφοί» από την Ινδία και τα βουνά της Ασίας έχουν περιγράψει το είδος μας πολλές φορές σε γραπτά, μαζί με άλλους «σοφούς» άνδρες από την Αφρικανική ήπειρο.
Νομίζω είμαστε το πιο πολλές φορές αναφερόμενο μη ανθρώπινο είδος (ίσως πέρα από τους «Ιλοχίμ») στην ιστορία σας. Εάν δεν με πιστεύεις, δες την ιστορία και θα βρεις την αλήθεια στα λεγόμενα μου. Οι «μεγάλοι» σας επιστήμονες αποκαλούν την πίστη της ύπαρξής μας «δεισιδαιμονία» και «θρησκεία» και σήμερα «ευφυείς» άνθρωποι έχουν ξεχάσει την ύπαρξή μας στην επιφάνεια κατά το παρελθόν.
Επιπλέον, το είδος μας εμφανίζεται ακόμα και σήμερα μερικές φορές σε ανθρώπους μάρτυρες με την πραγματική τους μορφή στην Γη στις επιφανειακές προσβάσεις και σήραγγες μας, αλλά δυστυχώς εσείς και τα μίντια σας δεν λαμβάνετε αυτές τις μαρτυρίες τέτοιων «τρελών» στα σοβαρά (αυτό είναι καλό για εμάς και αυτός είναι ο λόγος που επιτρέπουμε σε αυτούς τους ανθρώπους να μας δουν όπως πραγματικά είμαστε).
Κάποιοι από το είδος μου είναι σε άμεση επαφή με ανθρώπους επιστήμονες και πολιτικούς από την επιφάνεια, αλλά είναι άκρως απόρρητα — όπως θα το λέγατε — και κανείς από το κοινό δεν γνωρίζει τίποτα για αυτό(το αντικείμενο αυτών των συναντήσεων είναι γενικά για τον επερχόμενο πόλεμο με και ανάμεσα στα εξωγήινα είδη και την βοήθεια μας σε αυτόν τον πόλεμο). Όμως υπάρχει και μία άλλη εξήγηση, γιατί μπορούμε να περπατήσουμε ανάμεσά σας και γιατί δεν μπορείτε να μας αναγνωρίσετε: Απομίμηση. Το παρακάτω μπορεί πάλι να σου φανεί απίστευτο ακόμα και σοκαριστικό, αλλά μίας και με ρώτησες θα το εξηγήσω.

Σου είπα και πριν, ότι έχουμε περισσότερο αναπτυγμένες τις πνευματικές μας ικανότητες από το είδος σας και με το «περισσότερο ανεπτυγμένες» εννοώ ότι είμαστε σε θέση να χρησιμοποιούμε τηλεπάθεια και τηλεκίνηση από την γέννησή μας (μάλιστα, η μητέρα και το νεογέννητο επικοινωνούν γενικά με τηλεπάθεια κατά την διάρκεια των πρώτων μηνών) χωρίς ειδική εκπαίδευση όπως εσείς χρειάζεστε για να ενεργοποιήσετε αυτές τις κοιμισμένες περιοχές του εγκεφάλου σας.
Η δομή του εγκεφάλου μας είναι λίγο διαφορετική από τον δικό σας και ή υπόφυση είναι μεγαλύτερη και περισσότερο ενεργή από την δική σας — ειδικά όταν είμαστε στο ηλιακό φως. Οι ικανότητές μας είναι πολύ δυνατότερες σε σύγκριση με τις δικές σας, αλλά αδύναμες σε σύγκριση με τις «υλό-χορδο-φυσσαλιδο» πνευματικές δυνάμεις μερικών από των εξωγήινων ειδών του πλανήτη. Δεν ήμουν πολλή καλή σε αυτά τα παιχνίδια του μυαλού, αλλά όλοι έχουμε αυτές τις πρωτογενείς ικανότητες και μπορούμε να τις χρησιμοποιούμε για παράδειγμα για την προστασία μας ή για επίθεση.
Όταν είμαστε στην επιφάνεια και συναντούμε ανθρώπινα πλάσματα (ακόμα και μεγάλες ομάδες — αυτό δεν έχει καμιά σημασία. Όλα τα μυαλά σας είναι σαν ένα μυαλό) μπορούμε να «ακουμπήσουμε» το μυαλό τους και να υποβάλλουμε με τηλεπάθεια την εντολή «Δείτε μας ως έναν από το είδος σας» και το αδύναμο ανθρώπινο μυαλό θα δεχθεί αυτήν την εντολή χωρίς άρνηση και θα μας δουν (παρά την ερπετική μας όψη) σαν κανονικούς ανθρώπους. Το έχω κάνει πολλές φορές και εσείς οι αδύναμοι άνθρωποι με βλέπετε γενικά σαν μία γοητευτική καστανή γυναίκα, επειδή έχω δημιουργήσει αυτήν την ειδική «εικόνα απομίμηση» στο μυαλό μου χρόνια πριν και μπορώ να την υποβάλλω στα μυαλά σας χωρίς προβλήματα.

Χρειάστηκα κάποιο χρόνο στην αρχή για να μάθω την χρήση της απομίμησης σωστά, αλλά μετά λειτούργησε σχεδόν αυτόματα και μπορώ να περπατώ ανάμεσα σε μια ομάδα δικών σας και κανείς δεν θα αναγνωρίσει τι είμαι. Υπάρχει ένα απλός διακόπτης «Δείτε μας όπως είμαστε/Δείτε μας όπως θέλουμε να μας βλέπετε» στην συνείδησή σας που τον τοποθέτησαν εκεί οι «Ιλοχίμ» όταν δημιούργησαν το είδος σας και εμείς μπορούμε να χρησιμοποιούμε αυτόν τον διακόπτη για να σας πείθουμε ότι βλέπετε ανθρώπους όταν μας βλέπετε (και άλλοι εξωγήινοι χρησιμοποιούν αυτόν το διακόπτη, επίσης).
Είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζεις. Όταν γίνονται συναντήσεις μεταξύ του δικού σας είδους και εξωγήινων που δείχνουν να μοιάζουν με εσάς, αυτοί οι εξωγήινοι έχουν χρησιμοποιήσει αυτόν τον διακόπτη και κάποιες από τις συναντήσεις με ανθρωποειδείς εξωγήινους μπορούν επίσης να εξηγηθούν με συναντήσεις με το είδος μου). Όταν συνάντησα τον Ε.Φ. την πρώτη φορά, με είδε σαν μία κανονική γυναίκα και θυμάμαι πόσο πολύ φοβισμένος και σοκαρισμένος ήταν όταν αποκάλυψα σε αυτόν την πραγματική μου εμφάνιση.
6η_ Ερώτηση: Εννοείς, ότι μπορείς να με κάνεις πραγματικά να πιστέψω ότι τώρα μιλώ με μία γοητευτική καστανή γυναίκα αντί με ένα ερπετικό πλάσμα όπως εσύ;
Απάντηση: Πιθανόν, αλλά δεν το νομίζω στην ειδική δική σου περίπτωση. Όταν κάποιος περιμένει να δει μία γυναίκα αντί για εμένα, μπορώ να το κάνω χωρίς προβλήματα με το μυαλό του (ακόμα και με μεγάλες ομάδες) γιατί κανείς δεν περιμένει να δει μία ερπετοειδή γυναίκα. Αλλά έχω επιτρέψει το μυαλό σου να με δει με την κανονική μου μορφή από την πρώτη συνάντηση μας και δεν έχω υποβάλλει τίποτα στο μυαλό σου, οπότε έχει ήδη συνειδητοποιήσει ότι δεν είμαι γυναίκα. Αν θα προσπαθούσα τώρα να το αλλάξω αυτό, θα οδηγούσε πιθανόν σε σύγχυση ή λιποθυμία και δεν θέλω να σε βλάψω. Όπως είπα δεν είμαι και πολύ καλή σε τέτοιου είδος πράγματα.
7η_ Ερώτηση: Αυτό είναι πολύ τρομαχτικό. Μπορείς να σκοτώσεις με αυτές τις ικανότητες;
Απάντηση: Ναι, αλλά απαγορεύεται. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γινόταν σε προηγούμενες εποχές.
8η_ Ερώτηση: Έχουν και τα δύο φύλλα αυτές τις ικανότητες;
Απάντηση: Ναι.
9η_ Ερώτηση: Τι γίνεται με τις φωτογραφίες; Πώς εμφανίζεστε στις φωτογραφίες;
Απάντηση: Αυτή είναι μία ανόητη ερώτηση. Εμφανίζομαι σαν ένα ερπετοειδές πλάσμα, γιατί δεν μπορώ να έχω καμιά επιρροή στην φωτογραφία ή την κάμερα παρά μόνο στο μυαλό του φωτογράφου. Εάν αυτός ή αυτή εμφανίσουν το φιλμ και το δείξουν στους άλλους, θα πρέπει να με δουν στην κανονική μου μορφή. Αυτός είναι ο λόγος που είναι απαγορευμένο για το είδος μου να κινηματογραφηθεί ή να φωτογραφηθεί και πρέπει να αποφεύγουμε κάθε κάμερα στην επιφάνεια (αυτό είναι πολύ δύσκολο και μας έχουν κινηματογραφήσει μερικές φορές στο παρελθόν χωρίς την γνώση μας, ειδικά από μερικές από τις κυβερνήσεις σας και τις μυστικές υπηρεσίες).
10η_ Ερώτηση: Τι άλλες εντολές μπορείτε να υποβάλλεται στο μυαλό μας; Κάτι όπως «υπηρετήστε μας» ή «Υπακούστε»;
Απάντηση: Αυτή είναι πάλι μία περίεργη ερώτηση. Δεν είμαστε ο εχθρός σας (οι περισσότεροι από εμάς όχι) οπότε γιατί να κάνουμε κάτι τέτοιο; Για να απαντήσω στην ερώτησή: εξαρτάται από την δύναμη του ανθρώπινου μυαλού και την δύναμη του αποστολέα ερπετοειδούς. Δεν υπάρχει «Υπηρετείτε μας» ή «Υπακούτε» διακόπτης στο μυαλό σας, μία τέτοια εντολή είναι πολύ δύσκολο να υποβληθεί.
Εάν το ανθρώπινο μυαλό και συνείδηση είναι αδύναμα και ο ερπετοειδής υποβολέας είναι έμπειρος σε τέτοια πράγματα και έχει κάποιες ώρες στον Ήλιο πριν αυτός ή αυτή το δοκιμάσει, τότε μάλλον θα πετύχει για κάποια ώρα. Υπάρχουν μυστικές διδαχές σχετικά με τέτοια πράγματα, αλλά δεν έχω μάθει τίποτα τέτοιο. Χρησιμοποιώ τις πρωτογενείς ικανότητές μου για απομίμηση και επικοινωνία με το είδος μου και μερικές φορές για ιδιωτικά πράγματα, αλλά ποτέ δεν τις χρησιμοποίησα για να βλάψω ανθρώπους ή το μυαλό τους. Θα το εκτιμούσα εάν μπορούσαμε να τελειώναμε αυτό το θέμα εδώ.
11η- Ερώτηση: Μία τελευταία ερώτηση: είπες πρωτύτερα, ότι μπορείτε να αποκρύψετε τα ΑΤΙΑ σας; Χρησιμοποιείτε τις ίδιες ικανότητες για να το κάνετε αυτό;
Απάντηση: Ναι, αλλά σε τεχνική βάση. Υπάρχει μία πανίσχυρη συσκευή σε κάθε σκάφος που είναι να στέλνει τεχνητά μηνύματα στα μυαλά σας για να σας πείσει, πως ότι βλέπετε είτε δεν υπάρχει, παρά μόνο ουρανός, είτε ότι βλέπετε κανονικά αεροσκάφη αντί για τα πλοία μας. Αυτό δεν χρησιμοποιείται πολύ συχνά, γιατί αποφεύγουμε τα ανθρώπινα πλήθη όταν μετακινούμαστε στην ατμόσφαιρα. Εάν μπορείτε να δείτε τα «ΑΤΙΑ» μας αυτό σημαίνει είτε πως η συσκευή είναι ελαττωματική ή απενεργοποιημένη για κάποιο λόγο.
Το κόλπο με το καμουφλάζ δεν πιάνει στις φωτογραφίες — για να απαντήσω σε πιθανή ερώτηση σου — αλλά γιατί κάποιος να φωτογραφίζει τον ουρανό εάν δεν μπορεί να δει κάτι ασυνήθιστο εκεί. Παρεμπιπτόντως, οι περισσότερες επιφανειακές προσβάσεις στις σήραγγες μας είναι επίσης κρυμμένες με τέτοιες συσκευές και το είδος σας θα δει κανονικά τοιχώματα σπηλαίου αντί για την πόρτα. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που είπα ότι αμφιβάλλω εάν μπορείτε να βρείτε μία μυστική τέτοια πόρτα για τον κόσμο μας (αλλά συνέβη μερικές φορές στο παρελθόν).
12η- Ερώτηση: Πίσω στην δικιά σας και δικιά μας ιστορία. Ανέφερες την φυλή των «Ιλοχίμ» που δημιούργησαν την ανθρώπινη φυλή μας. Από πού ήρθαν και πώς έμοιαζαν; Τι ακριβώς συνέβη όταν έφτασαν; Είναι ο «θεός» μας;
Απάντηση: Οι «Ιλοχίμ» ήρθαν από αυτό το σύμπαν, από το ηλιακό σύστημα που εσείς αποκαλείτε «Αλντεμπαράν» στους χάρτες σας. Ήταν ένα πολύ ψηλό ανθρωποειδές είδος με συνήθως ξανθά μαλλιά και ένα πολύ άσπρο δέρμα (απέφευγαν τον ήλιο, γιατί έβλαπτε το δέρμα και τα μάτια τους. Αυτό ήταν κάτι απολύτως απίστευτο για ένα είδος που αγαπάει τον ήλιο σαν εμάς).
Φάνηκαν να είναι ευφυείς και ειρηνικοί στην αρχή και αρχίσαμε μία λίγο πολύ φιλική επικοινωνία μαζί τους, αλλά αργότερα έδειξαν τις πραγματικές τους προθέσεις και σχέδια: ήθελαν να εξελίξουν τους πιθήκους σε μία νέα φυλή και εμείς ήμασταν ένας παράγοντας διαταραχής για τον νέο ζωολογικό τους πλανήτη. Στην αρχή, συνέλαβαν περί τους 10.000 ή ίσως και 20.000 από τους πιθηκοειδείς προγόνους σας και έφυγαν από τον πλανήτη για κάποιες εκατοντάδες χρόνια. Όταν επέστρεψαν, έφεραν πίσω τους (τώρα περισσότερο ανθρώπινους) προγόνους σας.
Τότε έφυγαν από την Γη ξανά για κάποιες εκατοντάδες χρόνια και οι πρωτόγονοι προ-άνθρωποι έζησαν μαζί μας χωρίς μεγάλα προβλήματα (απλά φοβόντουσαν τα αεροσκάφη και την τεχνολογία μας). Οι «Ιλοχίμ» είχαν διδάξει το μυαλό τους και ενισχύσει τον εγκέφαλό τους και την σωματική τους δομή και τώρα μπορούσαν να χρησιμοποιούν εργαλεία και την φωτιά. Οι «Ιλοχίμ» επέστρεψαν μέσα σε 23.000 χρόνια εφτά φορές και επιτάχυναν την εξελικτική ταχύτητα ορισμένων από το είδος σας.

Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είστε ο πρώτος ανθρώπινος πολιτισμός πάνω στον πλανήτη. Οι πρώτοι προηγμένοι άνθρωποι (που έζησαν ταυτόχρονα με λιγότερο ανεπτυγμένους ανθρώπους, επειδή οι «Ιλοχίμ» είχαν πειραματιστεί με διαφορετικές ταχύτητες και στάδια της εξέλιξης) με τεχνολογία και ομιλία υπήρξαν πριν από 700.000 χρόνια πάνω στον πλανήτη (οι επιστήμονες σας δεν το έχουν κατανοήσει αυτό, επειδή έχουν βρει μόνο οστά των προ-ανθρώπων και κάποιες πρωτόγονες τοιχογραφίες σε σπήλαια που έδειχναν προηγμένους ανθρώπους και ιπτάμενες μηχανές.) Αυτή η γενετικά προηγμένη ανθρώπινη φυλή έζησε μαζί μας, αλλά απέφευγαν την επαφή μαζί μας, επειδή οι «Ιλοχίμ» δάσκαλοι τους είχαν προειδοποιήσει με παραπλανητικό σκοπό ότι είμαστε κακά όντα και ότι θα τους λέγαμε ψέματα.
Λοιπόν, μετά από μερικούς αιώνες οι εξωγήινοι αποφάσισαν να αφανίσουν την πρώτη τους δημιουργία και επιτάχυναν την εξέλιξη ενός δεύτερου και καλύτερου πειραματικού είδους και τα λοιπά και τα λοιπά. Η αλήθεια είναι ότι, ο σύγχρονος ανθρώπινος πολιτισμός δεν είναι ο πρώτος στον πλανήτη Γη αλλά ήδη ο έβδομος.
Τα κτίσματα της πρώτης γενιάς έχουν χαθεί, αλλά ο πέμπτος πολιτισμός ήταν αυτός που έχτισε τις μεγάλες τριγωνικές κατασκευές που αποκαλείτε Αιγυπτιακές πυραμίδες» σήμερα περίπου 75.000 χρόνια πριν (οι Αιγύπτιοι σας απλά βρήκαν τις τεράστιες αρχαίες πυραμίδες στην άμμο και προσπάθησαν χωρίς επιτυχία να χτίσουν παρόμοιες κατασκευές) και ο έκτος πολιτισμός ήταν αυτός που, έκτισε τις πόλεις των οποίων τα ερείπια βρίσκετε εσείς σήμερα κάτω από την θάλασσα στην αποκαλούμενη περιοχή του Μπίμινι πριν από 16.000 χρόνια.
Η τελευταία δημιουργία της έβδομης γενιάς –τις σειράς σας — έγινε πριν από μόλις 8.500 χρόνια και αυτή είναι η μόνη δημιουργία που μπορείτε να θυμηθείτε και για την οποία αναφέρονται οι θρησκευτικές σας γραφές.
Βασίζεστε σε αρχαιολογικά και παλαιοντολογικά ευρήματα που σας δείχνουν ένα λανθασμένο και σύντομο παρελθόν, αλλά πώς θα μπορούσατε να γνωρίζετε οτιδήποτε για τους προηγούμενους έξι πολιτισμούς. Και εάν βρείτε αποδείξεις της ύπαρξης τους, το αρνείστε και παρερμηνεύετε τα γεγονότα. Αυτό οφείλεται κατά ένα μέρος στον προγραμματισμό τους μυαλού σας και εν μέρει σε απλή άγνοια.
Θα σας πω παρακάτω μόνο για τις δημιουργίες σας, γιατί οι προηγούμενες έξι ανθρωπότητες έχουν χαθεί και γι’ αυτό δεν σας αφορούν.

'' ΣΤΑΖΙ''

“Η Στάζι ήταν μια οργάνωση που αγαπούσε πολύ το χαρτί”, δήλωσε ο Χοακίμ Χάουσλερ στο BBC, ο οποίος διευθύνει πλέον την ομάδα που μελετά τα αρχεία της Στάζι.
Οι νέες αρμόδιες υπηρεσίες “κληρονόμησαν” τα σκισμένα αρχεία και αρχίζουν να τα μελετούν. Αυτό δεν είναι δύσκολο, καθώς ελλείψει των τεχνικών εργαλείων το μεγαλύτερο μέρος της καταστροφής έγινε με το χέρι και τα υπολείμματα στοιβάχτηκαν σε σακούλες με σκοπό να καταστραφούν αργότερα ή να καούν. Το σχέδιο αυτό είχε εμποδίσει η εισβολή στο κτήριο της Στάζι από νεαρούς διαδηλωτές εκείνη την εποχή, αφήνοντας έτσι στις σημερινές αρχές να λύσουν “τον πιο μεγάλο γρίφο του κόσμου”, καθώς έχουν να κάνουν με περίπου 6 εκατομμύρια κομμάτια χαρτιού, πολλά από τα οποία δεν είναι μεγαλύτερα από ένα ανθρώπινο νύχι.
Για να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα, οι αρχές απευθύνθηκαν σε εκείνο τον παράγοντα που δεν βοήθησε τότε: την τεχνολογία. Ο Χάουσλερ τονίζει, μιλώντας στο BBC, ότι “οι υπολογιστές μπορούν να βρουν και να θυμούνται πράγματα πολύ πιο γρήγορα, και πιο οικονομικά από τον άνθρωπο”. Υπάρχει, μάλιστα, ένας συγκεκριμένος υπολογιστής για την δουλειά: ο ePuzzler, που έχει κατασκευαστεί από το Ινστιτούτο Φραουνχόφερ στο Βερολίνο.
Ο υπολογιστής αυτός αφού του δίνεται ένα οποιοδήποτε κομμάτι μπορεί να το σαρώσει και να διασταυρώσει στοιχεία όπως η γραμματοσειρά, ο γραφικός χαρακτήρας, το χρώμα και το υλικό του χαρτιού, το μελάνι, τα ακρωνύμια, με όλα τα κομμάτια που έχει σαρώσει προηγουμένως. Μετά επιλέγοντας κάποια, που θεωρεί ως τα πιο κοντινά μεταξύ τους, αφήνει στον μελετητή να προσπαθήσει να τα ενώσει μέσα από μια οθόνη.
Ο Μπέρτραμ Νικολάι, επικεφαλής αυτού του προγράμματος έχει και ένα επιπλέον κίνητρο για να ερευνήσει εις βάθος. Ένας πολύ καλός του φίλος πέθανε από μια περίεργη μορφή λευχαιμίας. Σύμφωνα με τον Νικολάι απέκτησε την λευχαιμία ύστερα από έκθεσή του σε ραδιενέργεια στις φυλακές της Στάζι.
Μια άλλη ομάδα ψάχνει το ηχητικό υλικό που κρατούσε η μυστική αστυνομία μέσω των παρακολουθήσεων που διεξήγαγε. Η ομάδα προσπαθεί να το ψηφιοποιήσει και να το κατηγοριοποιήσει.  Το υλικό το οποίο δεν φέρει καμία ετικέτα, περιέχει ηχητικά ντοκουμέντα από υποκλοπές, ηχογραφημένες συνομιλίες με τον Έριχ Μίκλε, τον τελευταίο αρχηγό της αστυνομίας, να λέει στους συναδέλφους του, πόσο πολύ κινδυνεύουν οι νέοι της Ανατολικής Γερμανίας, από την πάνκ μουσική, το χέβι μέταλ, και τους σκίνχεντ, ακόμη και τις κραυγές μιας γυναίκας που ακούει την καταδίκη της σε θάνατο από ένα μυστικό δικαστήριο.
Η Κάτρι Τζούριχς, μιλώντας στο βρετανικό δίκτυο ενημέρωσης, ανέφερε ότι απαιτείται πολύ ερευνητική δουλειά για να καταφέρει κανείς να ερμηνεύσει τι ακριβώς σημαίνουν αυτά τα αρχεία. “Πρόκειται για δουλειά που κανείς υπολογιστής δεν μπορεί να κάνει”, ανέφερε.  Προσπαθούν να καταλάβουν περί τίνος πρόκειται από ήχους όπως η τηλεόραση, οι καμπάνες τις εκκλησίας ή κάποιος άλλος θόρυβος και έτσι διαμορφώνουν το περιβάλλον του παρακολουθούμενου.
Σε ένα άλλο τμήμα ερευνών προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις σε εκείνα τα παιδιά που τα πήραν με την βία από τους γονείς τους καθώς τους θεωρούσαν πολιτικά ανεύθυνους. Η Κάτριν Μπερ, η επικεφαλής του προγράμματος αυτού είναι ένα από αυτά τα παιδιά.
Σίγουρα μπορεί να ερωτηθεί κανείς γιατί να μπαίνει σε όλη αυτή την διαδικασία είκοσι χρόνια μετά, αλλά η γερμανική κυβέρνηση θεωρεί ότι πρέπει να μάθει τα πάντα και να δώσει απαντήσεις για αυτό το ολοκληρωτικό παρελθόν της. Πολλοί είναι και οι πολίτες που θέλουν το ίδιο. Οι απαντήσεις που μπορούν να δώσουν αυτά τα αρχεία θα μπορέσουν να εξηγήσουν σε οικογένειες ολόκληρες τι τους συνέβη πριν από τουλάχιστον 20 χρόνια, ενώ θα δείξει τι πραγματικά είναι σε θέση να κάνει μια μυστική αστυνομία που δρα ανενόχλητη εις βάρος της κοινωνίας την οποία δεν εμπιστεύεται.

'' ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ''

AΠΟΡΡΗΤΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ Αυτά για τα οποία δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια…

Ας δούμε μερικούς άκρως απόρρητους φακέλους σε δύση και ανατολή, πολλοί από τους οποίους δεν έχουν ακομα αποχαρακτηριστεί. Η συλλογή έγινε από το newsbeast.gr και έχει πραγματικό ενδιαφέρον…
Ο Τσόρτσιλ και τα ΑΤΙΑ

Σαράντα πέντε χρόνια μετά τον θάνατό του και ο Τσόρτσιλ συνεχίζει να παράγει ειδήσεις! Κι αν δεν είναι οι περίφημοι κυβερνητικοί χειρισμοί του, είναι η πιθανή συγκάλυψη ενός ΟΥΦΟ. Το υπουργείο Άμυνας της Βρετανίας έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα τα «UFO Files», πάνω από 5.000 απόρρητες σελίδες σχετικά με τις θεάσεις εξωγήινης ζωής στη Γη. Ανάμεσα σε αυτά, υπάρχουν και οι επιστολές από εγγονό μέλους της Βασιλικής Αεροπορίας, που υπηρέτησε ως πρωθυπουργικός σωματοφύλακας του Τσόρτσιλ. Ο παππούς θυμόταν λοιπόν ότι κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου ο Τσόρτσιλ, στην προσπάθειά του να αποφευχθεί ο γενικευμένος πανικός του κόσμου, υποχρέωσε σε 50ετή απόκρυψη τη συνάντηση βρετανικού πολεμικού αεροσκάφους με μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο, την οποία και διαβάθμισε ως «άκρως απόρρητο». Το υπουργείο Άμυνας δεν έχει αποδεικτικά στοιχεία του γεγονότος, καθώς τα διαβόητα «UFO Files» ξεκίνησαν επισήμως το 1967. Υπάρχει πάντως η παραγγελία του Τσόρτσιλ για άμεση ενημέρωσή του στο θέμα των ιπτάμενων δίσκων το 1952!
Η CIA διεξάγει πειράματα ελέγχου του νου

Στον κολοφώνα του Ψυχρού Πολέμου, η CIA διεξήγε μια σειρά από μυστικά και παράνομα «επιστημονικά» πειράματα σε ανθρώπινα υποκείμενα, γνωστά ως Project MK-ULTRA. Το απόρρητο πρόγραμμα περιλάμβανε πειραματικές δοκιμασίες με ναρκωτικά -όπως LSD- και βαρβιτουρικά, ύπνωση και υποβολή σε ακτινοβολία και βιολογικούς παράγοντες. Το 1973, ο διευθυντής της CIA, Richard Helms, παρήγγειλε την καταστροφή όλων των ντοκουμέντων του προγράμματος MK-ULTRA. Παρόλα αυτά, κάποια εξ αυτών διέρρευσαν και αργότερα την ίδια χρονιά θα βρουν το δρόμο τους για την εφημερίδα New York Times, η οποία κατηγόρησε τη CIA για παράνομες δραστηριότητες. Το 1975, η ομοσπονδιακή επιτροπή Church Committee θα ερευνούσε τις καταγγελίες και θα κατέληγε στην αποτρόπαιη πραγματικότητα: για περισσότερες από δύο δεκαετίες, οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ θα ξόδευαν πάνω από 20 εκατ. δολάρια, στρατολογώντας επιστήμονες και ερευνητές από 30 και πλέον πανεπιστήμια της χώρας, και θα έκαναν αντιδεοντολογικά πειράματα σε ανθρώπους κάτω από τη μύτη της κυβέρνησης. Ο τελικός προσδοκώμενος στόχος των δοκιμασιών ήταν η δημιουργία ενός συστήματος ελέγχου του μυαλού, το οποίο και θα χρησιμοποιούσε η CIA για να προγραμματίζει ανυποψίαστους ανθρώπους να εκτελούν δολοφονίες υπέρ της…
Η Περιοχή 51

Δεν θα μπορούσαμε να αφήναμε έξω τη διαβόητη Area 51 και τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν εκεί. Η δράση της μυστικής στρατιωτικής βάσης 120 χλμ βορειοδυτικά του Λας Βέγκας έχει συνδεθεί με τον μύθο του εξωγήινου που μεταφέρθηκε υποτίθεται εκεί. Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική. Όταν βετεράνοι της CIA απαλλάχθηκαν από τους όρκους εχεμύθειας και ανακάλεσαν τις στιγμές τους στην Area 51, ξεκαθάρισαν ότι η εξωγήινη ζωή δεν περιλαμβανόταν στις δραστηριότητες της βάσης. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’60, το μέρος χρησιμοποιούταν για δοκιμές κατασκοπευτικών αεροσκαφών, όπως το A-12 και τον ξακουστό επίγονό του SR-71 Blackbird, που είχε σπάσει κάθε ρεκόρ ταχύτητας. Τα μέλη της ομάδας που δούλευε στα απόρρητα αυτά πειράματα και αποκαλούνταν «Roadrunners» ήταν μάλιστα πανευτυχή με την υπόθεση του εξωγήινου, καθώς αυτό τραβούσε τα φώτα της δημοσιότητας και έμεναν ανενόχλητοι να δοκιμάζουν τα μυστικά τους όπλα. Η βάση στην Area 51 λειτουργεί πιθανότατα ακόμα και σήμερα ως τόπος δοκιμής απόρρητης στρατιωτικής τεχνολογίας…
ΟΥΦΟ και στη Σοβιετική Ένωση

Το 1967, σοβιετικός αστρονόμος καλούσε σε κοινή προσπάθεια όλους τους επιστήμονες του κόσμου για να καθοριστεί τελικά η φύση των ΑΤΙΑ που παρατηρούνταν στον γήινο εναέριο χώρο! Ο Feliks Zigel ήταν τόσο πεπεισμένος για την ύπαρξη εξωγήινων που θεωρούσε τις επιστημονικές προσπάθειες απόκρυψης του γεγονότος μέρος του προβλήματος: «αντί να βοηθάνε να λύσουμε το μυστήριο, το κάνουν ακόμα χειρότερο», έλεγε ο αστρονόμος. Η ανησυχία του γιγαντώθηκε όταν επιβεβαίωσε από 200 και πλέον πηγές την αναφορά στο ίδιο ΑΤΙΑ, ένα «φωτεινό πορτοκαλί ιπτάμενο αντικείμενο σε σχήμα ημισελήνου». Η επιμονή του Zigel θα πυροδοτούσε τελικά έρευνα των σοβιετικών Αρχών το 1978 για τη διερεύνηση των παραφυσικών αυτών φαινομένων. Τα ντοκουμέντα της έρευνας, που εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς κάποια στιγμή, ξεκαθάριζαν τη σοβαρότητα της κατάστασης και καλούσαν σε ετοιμότητα τις σοβιετικές δυνάμεις για ενδεχόμενη εισβολή εξωγήινων!
Το τέρας του Λοχ Νες

Το 1934, ένας γιατρός από τη Σκοτία τράβηξε την περίφημη φωτογραφία του τέρατος του Λοχ Νες, γνωστή ως «surgeon’s photograph». Μια σκούρα φιγούρα ενός πλάσματος που παραπέμπει σε βροντόσαυρο κολυμπούσε αμέριμνα στα νερά. Το φωτογραφικό γεγονός ήταν από μόνο του ικανό να προκαλέσει τον πανικό στους κατοίκους και έκτοτε χιλιάδες άνθρωποι ορκίζονται ότι εντόπισαν το θαλάσσιο τέρας. Ήταν όλοι τους θύματα της φαντασίας τους; Σύμφωνα με μέλη της κυβέρνησης της Σκοτίας, όχι ολότελα! Ντοκουμέντα που ήρθαν στο φως σχετικά πρόσφατα αποκαλύπτουν πως ο πρώην αστυνομικός διευθυντής της χώρας William Fraser αποφάνθηκε πως «το γεγονός ότι υπάρχει ένα παράξενο πλάσμα στο Λοχ Νες είναι πλέον αληθές πέραν πάσης αμφιβολίας, το αν μπορεί ωστόσο η αστυνομία να προστατεύσει τον κόσμο, αυτό είναι το αμφίβολο». Κι ενώ η κυβέρνηση της Σκοτίας μένει να αποδείξει την ύπαρξη ή όχι της Νέσι, το νέο ντοκουμέντο έδωσε ελπίδες σε όλους τους κυνηγούς τεράτων της οικουμένης…
Η CIA σχεδιάζει να σκοτώσει τον Φιντέλ Κάστρο με… κοχύλια

Από το 1960 ως το 1965, η CIA «εμπνεύστηκε» τουλάχιστον 8 τρόπους για τη δολοφονία του ηγέτη της Κούβας! Σύμφωνα με αναφορά του 1967 που αποχαρακτηρίστηκε από απόρρητη 36 χρόνια αργότερα, η CIA σκεφτόταν ως δολοφονικά μέσα από πούρα και τοξικό αέρα μέχρι μολυσμένα χάπια και δηλητηριώδεις μύκητες. Κι αν δεν μπορούσαν να τον εκτελέσουν, θα προσπαθούσαν να διαλύσουν τη δημόσια εικόνα του: το σχέδιο περιλάμβανε άλας θαλλίου στα παπούτσια του κομμουνιστή ηγέτη με την ελπίδα να μη μείνει τρίχα για τρίχα στο περίφημο μούσι του! Μία ωστόσο ήταν η ιδέα που επικράτησε, το σχέδιο δολοφονίας του Κάστρο με παγιδευμένο με εκρηκτικά κοχύλι. Ο Κάστρο ήταν λάτρης του γυναικείου φύλου, έτσι ανέφερε η αναφορά της CIA(!), ένα εκπληκτικό λοιπόν κοχύλι πάνω στο γυμνό γυναικείο στήθος θα του τραβούσε το ενδιαφέρον, κι όταν θα το έπιανε στο χέρι του θα πυροδοτούσε τον εκρηκτικό μηχανισμό. Ο επικεφαλής της CIA στις επιχειρήσεις της Κούβας μάλιστα, Desmond Fitzgerald, άρχισε να μελετά μανιωδώς βιβλία με τα μαλάκια της Καραϊβικής. Το «σοφιστικέ» σχέδιο εγκαταλείφθηκε ωστόσο ως πρακτικά ανεφάρμοστο…
Η αντικατασκοπεία της Julia Child

Τον Αύγουστο του 2008, τα Εθνικά Αρχεία των ΗΠΑ δημοσίευσαν δεκάδες χιλιάδες αρχεία του προσωπικού που δούλευε στο Γραφείο Στρατηγικών Υπηρεσιών, μια από τις «βιτρίνες» της CIA. Ανάμεσα στους πρώην υπαλλήλους ήταν και η Julia McWilliams, η μελλοντική μαγείρισσα Julia Child! Το παρελθόν της διάσημης σεφ της γαλλικής κουζίνας δεν ήταν μυστικό, μετά τη δημοσιοποίηση ωστόσο όλος ο κόσμος έμαθε για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο: μια πραγματικά ιντριγκαδόρικη συνταγή. Πριν λοιπόν κατακτήσει τη γαλλική γαστριμαργία, η Child κατασκεύαζε απωθητικά καρχαριών για τα υποβρύχια εκρηκτικά των ΗΠΑ…
Ακούγοντας τον Τζον Λένον

Ο Τζον Λένον ήταν μια ακούραστη φιγούρα-ίνδαλμα: τραγουδούσε για την ειρήνη, κατακεραύνωνε τον πόλεμο και μαχόταν λυσσαλέα για τις αδικίες του πλανήτη. Δεν είναι λοιπόν να απορείς που το FBI τον έβαλε στο στόχαστρο το 1972: τερμάτισε τη βίζα παραμονής του στην Αμερική και ξεκίνησε τις διαδικασίες για την απέλασή του! Κατά τη διάρκεια μάλιστα των προεδρικών εκλογών του 1972, το FBI παρακολουθούσε στενά τον Λένον, τις εμφανίσεις του στην τηλεόραση, τις συναυλίες του, ακόμα και την κόρη της Γιόκο Όνο από προηγούμενο γάμο. Ο Λένον δεν έκανε κάτι μεμπτό και έτσι το FBI αποφάσισε να σταματήσει την έρευνα εναντίον του έναν μήνα μετά την επανεκλογή του Νίξον. Μετά τη δολοφονία του Λένον το 1980, ο ιστορικός Jon Weiner θα ξεκινούσε μια 14χρονη νομική μάχη για να αναγκάσει το FBI να δημοσιοποιήσει τα αρχεία του για το δημοφιλές πρώην «Σκαθάρι». Στο τέλος, κέρδισε. Τα κωμικοτραγικά ντοκουμέντα παρουσιάζονται λεπτομερώς στο άκρως ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ του 2006 «The U.S. vs. John Lennon».
Τα χωριά Ποτέμκιν

Ο Grigory Potyomkin ήταν ένας τολμηρός ρώσος ευγενής του 18ου αιώνα που μπαινόβγαινε στις δικαστικές αίθουσες, πάτασσε τους αντιπάλους του και πολιορκούσε ερωτικά τη Μεγάλη Αικατερίνη. Ήταν λοιπόν κατά τη διάρκεια του φορτικού του κόρτε στην τσαρίνα που το όνομά του θα γινόταν θρύλος. Όταν η Αικατερίνη περιόδευε στις νέες κτήσεις της Ρωσίας στην Κριμαία το 1783, ο Potyomkin προσφέρθηκε να την ξεναγήσει στα καλύτερα μέρη της αυτοκρατορίας. Έστησε λοιπόν χάρτινες μακέτες ολόκληρων χωριών και πόλεων στο φόντο, κατά μήκος των ποταμών, ολοκληρώνοντας το μεγαλεπήβολο σκηνικό με συντάγματα στρατιωτών που τη χαιρετούσαν χαρμόσυνα και πυροτεχνήματα που σχημάτιζαν τα αρχικά του ονόματός της! Πληθυσμοί δουλοπάροικων και κολίγων επιστρατεύτηκαν για τα θεατρικά του νούμερα, ντυμένοι σαν ευγενείς και ιππότες, για να φανεί η ευημερία της αυτοκρατορίας – η οποία βέβαια στην πράξη δεν υπήρχε, με τον λιμό να μαστίζει την περιοχή. Η έκφραση «χωριό Ποτέμκιν» πέρασε στη ρωσική γλώσσα και σηματοδοτεί πλέον κάθε παραπλανητικό ή ψευδές κατασκεύασμα, δημιουργημένο από ολοκληρωτικά καθεστώτα, που σκοπό έχει να εξαπατήσει τόσο αυτούς που το βλέπουν στη γη τους όσο και εκείνους που το παρατηρούν από μακριά…

''UFO''

Τα αρχεία που μπορεί να βρει κανείς στην βρετανική ιστοσελίδα των National Archives - Εθνικά Αρχεία (βλ. ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS) καλύπτουν την περίοδο από το 1978 έως το 1987. Περιλαμβάνουν αναφορές από παράξενα φώτα στον ουρανό και ανεξήγητης προέλευσης αντικείμενα που εντοπίστηκαν από το κοινό, από τις ένοπλες δυνάμεις και από αξιωματικούς της αστυνομίας.
Σε κάποια από τις αναφορές αυτές ένας άντρας εξηγεί με μεγάλη λεπτομέρεια την φυσική και ψυχική του επαφή με εξωγήινους πράσινου χρώματος από την εποχή που ήταν παιδί. Ο συγγραφέας δήλωσε πως ένας από αυτούς που λεγόταν Algar σκοτώθηκε το 1981 από μια άλλη φυλή όντων, ενώ σκόπευε να έρθει σε επαφή με την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και προσθέτει ότι επισκέφτηκε τις βάσεις τους στο Wirral και στο Cheshire.
Τα οκτώ αρχεία αποτελούν μέρος των σχεδόν 200 αρχείων που πρόκειται να είναι διαθέσιμα μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια. Τα κείμενα μπορεί να τα προσπελάσει κανείς ελεύθερα για τον πρώτο μήνα.
Εκπρόσωπος των National Archives δήλωσε πως είναι πλέον διαθέσιμα μετά από αρκετές αιτήσεις που είχαν γίνει στο όνομα της ελευθερίας της πληροφορίας και επίσης εξαιτίας μιας κίνησης καλής θέλησης του Υπουργείου Άμυνας για μια ανοιχτή και διαφανή κυβέρνηση.
Κάποιο από τα κείμενα αποκαλύπτει τις εμπειρίες ενός 78χρονου άντρα που ισχυρίστηκε ότι το 1983 συνάντησε έναν εξωγήινο δίπλα στο κανάλι Basingstoke στο Aldershot του Hampshire. Ανέφερε ότι ανέβηκε στο σκάφος τους και έδωσε μια λεπτομερή περιγραφή του, αλλά τον αφήσανε να φύγει όταν διαπίστωσαν ότι είχε πολύ μεγάλη ηλικία που δεν εξυπηρετούσε τους σκοπούς τους.

Το 'βρετανικό Roswell'

Κάποιο άλλο κείμενο που προέρχεται από τον διευθυντή μιας ερευνητικής ομάδας με το όνομα 'Wigan Ariel Phenomena' περιέχει μια ερώτηση στον Υπουργό Αμύνης σχετικά με το εάν έχει κάποιο σχέδιο δράσης για να αντιμετωπίσει μια εξωγήινη εισβολή.
Κάποιο άλλο αρχείο αποκαλύπτει ότι στις 21 Φλεβάρη του 1982 μια ομάδα πελατών και εργαζόμενων στο Tunbridge Wells Pub ανέφεραν ένα άγνωστο αντικείμενο με πράσινα και κόκκινα φώτα που αναβόσβηναν και το οποίο κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο του Gatwick.
Υπάρχουν και αναφορές από επίσημες πηγές. Οι βρετανικές αεροπορικές δυνάμεις αρχειοθέτησαν μια αναφορά σχετικά με δύο αστυνομικούς της Αμερικανικής Αεροπορίας που είχαν δει περίεργα φώτα έξω από την οπίσθια πύλη της γέφυρας της Βασιλικής Αεροπορίας στο Suffolk τον Δεκέμβριο του 1980. Αυτό σχετίζεται με το γνωστό γεγονός μιας υποτιθέμενης εξωγήινης συμπλοκής που είχε γίνει στο δάσος Rendlesham και που είχε αποκαλεστεί 'βρετανικό Roswell' μετά από την υποτιθέμενη επαφή που είχε γίνει με τους εξωγήινους του Roswell στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Στα αρχεία υπάρχουν πολλά σχέδια από εκείνους που ήθελαν να αναπαραστήσουν όσα είχαν δει. Ένα τέτοιο σχέδιο έγινε από μητροπολιτικούς αξιωματικούς της αστυνομίας που είχαν λάβει κλήση για ένα σπίτι στο Stanmore (κοντά στο Λονδίνο) στις 26 Απριλίου του 1984. Οι τρεις αστυνομικοί παρατήρησαν για μια ώρα ένα αντικείμενο στον ουρανό, το οποίο σύμφωνα με τις δηλώσεις τους πλανιόταν δεξιά και αριστερά, πάνω κάτω και μπρος πίσω, χωρίς όμως να απομακρύνεται από την αρχική του θέση. Ένας από αυτούς που είδε το αντικείμενο με κιάλια το περιέγραψε ως κυκλικό με έναν θόλο που προεξείχε από πάνω και από κάτω και με διάφορα χρωματιστά φώτα.

Κοινές ερμηνείες

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας των Εθνικών Αρχείων (National Archives) μπορούν επίσης να βρουν μια βιντεοσκόπηση από τον Nick Pope, βρετανό ειδικό στα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα (ΑΤΙΑ). Ο κ. Pope αποθανάτισε ένα περιστατικό κατά το οποίο είχε εντοπίσει ένα UFO πάνω από το κέντρο του Λονδίνου.
"Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα ένδειξη ότι τα UFO μπορούν να ειδωθούν και σε πυκνοκατοικημένες περιοχές. Οι άνθρωποι νομίζουν συνήθως ότι μπορούν να βρεθούν μόνο σε ερημικές και αγροτικές περιοχές. Υπάρχει μια αναφορά θέασης στη γέφυρα του Waterloo όπου ένας αριθμός μαρτύρων είχαν στην κυριολεξία σταματήσει και παρακολουθούσαν ένα UFO που είχε εμφανιστεί επάνω από τον Τάμεση. "
Σύμφωνα με τον κ. Pope η πιο κοινή ερμηνεία των UFO είναι ότι πρόκειται για φώτα αεροσκαφών, ιδιαίτερα λαμπερά αστέρια και πλανήτες, δορυφόρους, μετέωρα και αερόπλοια.
Στα αρχεία υπάρχει μια λεπτομερής αναφορά μιας ενημέρωσης που είχε γίνει από τον Υπουργό Άμυνας για τον Λόρδο Strabolgi αναφορικά με μία διαφωνία σχετικά με τα UFO που έγινε στη Βουλή των Λόρδων τον Ιανουάριο του 1979. Ανέφερε ότι "δεν υπάρχει κάτι που να υποδεικνύει πως η ουφολογία είναι κάτι περισσότερο από μια ανοησία" και πως η ιδέα μιας "ενδοκυβερνητικής συνομωσίας σιωπής" ήταν ο πιο υπερβολικός ισχυρισμός. Στην ενημέρωση υπάρχει και η διαβεβαίωση προς τη Βουλή των Λόρδων πως η κυβέρνηση δεν είχε ποτέ προσεγγιστεί από όντα του εξώτερου διαστήματος.
Στην ιστοσελίδα των Εθνικών Αρχείων μπορεί να βρει κανείς και μια μαγνητοσκόπηση από τον Δρ. David Clarke, ειδικό στην ιστορία των UFO, που σχολιάζει τα αρχεία. Ο Δρ. Clarke που διδάσκει στο Πανεπιστήμιο του Sheffield Hallam αναφέρει ότι οι συνομωσιολογικού τύπου θεωρίες σχετικά με τους εξωγήινους είναι πολύ δύσκολο να διαψευστούν. Δεν πιστεύει ότι η αποκάλυψη των συγκεκριμένων αρχείων θα πείσει εκείνους που πιστεύουν ότι υπάρχει μια επίσημη συγκάλυψη.
"Αναπόφευκτα, κάποιοι έχουν ήδη απορρίψει την αποκάλυψη των αρχείων αυτών θεωρώντας την ως μια προσπάθεια συγκάλυψης. Γι' αυτούς η 'αλήθεια' συνεχίζει να παραμένει εκεί έξω, κρυμμένη χωρίς καμία αμφιβολία σε πολύ πιο μυστικά αρχεία που βρίσκονται κάπου αλλού."