Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

'' HELLAS NEVER DIE''

 Προσφατα λαβαμε απο εναν φιλο και αναγνωστη του μπλογκ μας , μια φωτοτυπια αυτης της μετοχης , και μαλιστα ανηκει σε '' επωνυμο'' πολιτη αυτης της χωρας .
Ψαξαμε καποια πραγματα , βρηκαμε πολλα σκοτεινα σημεια αλλα και ταυτοχρονα ειδαμε οτι δεν ειναι μια απλη ιστορια.
Οντως αυτες οι μετοχες υπηρξαν , υπαρχουν και θα υπαρχουν . η αξια τους ειναι δεδομενη. Σιγουρα δεν ειμαστε εμεις αυτοι πυ θα κρινουμε ποσο κοστιζουν και εαν η κινηση αυτης της κοινοτητας ελληνων απο το εξωτερικο εχουν καποιο σκοπο.
βεβαια απο την αλλη θεωρουμε οτι η ελληνικη κυβερνηση θα επρεπε να δει το θεμα με αλλο πρισμα διοτι καθε ευκαιρια που παρουσιαζεται -εαν ειναι- πρεπει να γινεται σοβαρη δουλεια πανω της , διοτι μιλαμε για ενα τεραστιο ποσο που αν μη τι αλλο και το χρεος της χωρας φευγει απο την πλατη , αλλα και πολλα αλλα που συνοδευουν αυτες τις μετοχες.

Ειναι ευκολο να παρουσιαζουμε κατι ως μη αυθεντικο. ομως μην ξεχναμε οτι η τραπεζα της γαλλιας τις εχει εδω και καιρο αναγνωρισει ως κανονικες.

Επισης ειναι περιεργο το γεγονος οτι οσες κυβερνησεις και εαν περασαν απο την στιγμη που βγηκε το θεμα στην επιφανεια, εκαναν οτι μπορουσαν να ασχοληθουν οπως θα επρεπε...



PERIERGAA: Video: Ρωσική απόδειξη εξωγήινης ζωής από την αποσ...

PERIERGAA: Video: Ρωσική απόδειξη εξωγήινης ζωής από την αποσ...: Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον βίντεο που δίνει κάποιες πολύ ισχυρές ενδείξεις ότι οι Ρώσοι έλαβαν γνώση μιας ξένης παρουσίας (διαστημόπλοιο) α...