Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

apocalypto 3

Μια συζητηση που σιγουρα θα προκαλεσει ,που θα κανει πολλους απο εμας να σκεφτουμε .
Καθε φορα που ζητησαμε να μας πει τα πραγματα οπως ειναι απο τη μεσα πλευρα ηταν σαφηε και ακριβης.
Ενας υψιλοβαθμος μασονος διαφορετικος, μας μιλαει οπως ειπε για μια τελευταια φορα .
"Η χωρα βρισκεται απο το 2007 σε αλωση, δεν υπηρξε πολιτικος ειτε σε κυβερνητικο επιπεδο ειτε σε αυτοδιοικηση που να μην διαβεβαιωσε πρωτα τα αφεντικα του οτι θα υπηρετησει το σχεδιο".
"Το μελλον της χωρας ειναι μελανο, μετα το σεπτεμβριο θα θελατε να μην ειστε κατοικος αυτης της χωρας, το αργοτερο οκτωμβριο η ελλαδα και τυπικα χρεωοκοπει, οι δρομοι θα γεμισουν αιμα και μισος. Δεν ειναι προφητειες , δεν ειμαι ο νοστραδαμος,ειναι η συνεχεια που βρηκαμε γραμμενη σε λεσχες και στοες!!"
" η χωρα δινει χρονο προετοιμασιας στους εταιρους για την εξοδο, οι κινδυνοι ειναι πλεον πολλοι, δεν υπαρχει πισωγυρισμα. Μην ελπιζετε στο η ελλαδα ειναι απαραιτητη, θα παραμεινει γεωγραφικα εκει που ειναι χωρις εσας  !!!"
" θα υπαρξει γεννοκτονια του εθνους ,που θα καταγραφει ως απωλειες σε συνθηκες κρισης".
" οι ελληνες του εξωτερικου γνωριζουν τι θα συμβει".
" Το σχεδιο ξεκινησε σς αυτοδιοιηκητικο επιπεδο και περασε σε κυβερνητικο".
" ΥΠαρχει ακομη λυση αλλα δεν τη θελει κανεις μας, ειναι επωδυνη"
" τρια μεγαλα νησια θα υποβαλλουν αιτηση ανεξαρτησιας απο το ελληνικο κρατος συντομα".
" η ορθοδοξια θα δεχθει μεγαλο πληγμα, οπως βλεπαμε στο κοσοβο να καιγονται μοναστηρια,δυστυχως ομαδα ισλαμιστων θα βρεθει εκει που δεν θελει κανεις ελληνας,θα ειναι πρωτο θεμα σε ολα τα μμε του πλανητη....".
" ερχεται μεγαλος διχασμος,μεγαλο κακο".
" η οικονομια θα πιασει επιπεδα ουγκαντας μεσα στο φθινωπορο, το ξεσπασμα των αλλοδαπων θα ειναι με τραγικα αποτελεσματα, θα πρεπει ολοι σας να παρετε μετρα....,ενα σημαντικο μεριδιο μασονων της χωρας εχει ξενιτευτει ηδη, και μεχρι το φθινοπωρο κι αλλοι,αυτο κατι πρεπει να σας λεει....".
" οτι ειχαμε διαβασει στη στοα για τις εξελιξεις στη χωρα,πραγματοποιηθηκε με απολυτη ακριβεια,και οτι σας λεω ειναι με ημερομηνιες...".
"11 νοεμβριου θα ξεκινησει το ολοκαυτωμα"
" τελος ...καπου στα βιβλια θα υπαρχουν αναφορες για ενα κρατος στην ακρη της ευρωοης,ατιθασο, τεμπελικο, κτλ,κτλ, θα ξεχαστει μεσα σε 150 χρονια, αυτο λεει το απολυτο σχεδιο".
"Συμβουλευω το καθενα απο εσας αν εχει τη δυνατοτητα να μην το υποστει να το κανει!!!!"