Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

'' secret files''

Πριν αρκετα χρονια οταν οι ελληνικης καταγωγης δημοσιογραφοι στην αμερικανικη ηπειρο , εντοπιζαμε την ταχεια εξελιξη του τζορτζ σορρος στον παγκοσμιο οικονομικο χαρτη , εντοπιζαμε διαφορα ''εργαλεια'' του , που προερχονταν απο χωρες εκτος αμερικης και ουγγαριας, ενας απο αυτους ειναι και ο πρωην προεδρος του ηρακλη θεσσαλονικης, καστοριας, και ιδιοκτητης ομαδων στη βαλκανικη χερσονησο.

Επι 6 συναπτα ετη ανηκε στο επιτελειο εκεινο που συμβουλευε με ποιον τροπο και που θα το- ποθετησει τα χαρτονομισματα του ο εν λογω μεγιστανας.

Εχουμε αναλυσει 3 περιπτωσεις οπου στα σκοπια και στη βουλγαρια και σερβια , γινανε πολυ καλες διαπραγματευσεις και επικρατηση αυτων, του κυριου στη κατω φωτογραφια για λογαριασμο του κυριου σορρου. με αναλογες αμοιβες του του ''εργαλειου'' αλλα και παραδοση κτηριων με μικρα ποσα.

Πουλακι απο την ελληνικη κυβερνηση μας κελαιδησε οτι ξανα πεφτει το βαρυ χαρτι του κυριου σορρου, τσιπιδης, στη περιπτωση του αστερα βουλιαγμενης αλλα και σε καποιο αλλο σημειο της ελληνικης επικρατειας...

Επικοινωνησαμε με τον κυριο τσιπιδη ,ομως βρηκαμε ''κλειστο ταφο'', λεγωντας μονο οτι ναι ημουν στελεχος του επ αρκετα χρονια αλλα πλεον οργανωνω την δικη μου επενδυτικη εκστρατεια και δεν με αφορα το θεμα.... φυσικα αρνηθηκε οτι στη θεσσαλονικη πριν εναμιση μηνα ειχε συναντηση μαζι του , βεβαια εχουμε και εμεις το δικαιωμα να αρνηθουμε να τον πιστεψουμε!!!!