Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

''ROYAL CLUB -EL CLUB''

Στην κατάμεστη αίθουσα Attica του κεντρικού ξενοδοχείου των Αθηνών Royal Olympic, πραγματοποιήθηκε η πανηγυρική παρουσίαση του νέου βήματος της Cosmos Club που είναι πλέον ο Χρυσός χορηγός των Εθνικών ομάδων Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών.

Η Εταιρία που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να φέρει νέα πνοή στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι της χώρας παρουσίασε τη Λέσχη Royal, την οποία αποτελούν οι 33 κορυφαίες εταιρίες – μέλη της οικογένειας της Cosmos Club.

Επιπρόσθετα, η Cosmos Club ανακοίνωσε κάποια από τα άμεσα σχέδιά της τα οποία αφορούν κατά πρώτον στην δημιουργία ψηφιακού νομίσματος το οποίο έχει αντίκρισμα σε χρυσό και κατά δεύτερον στην άφιξη της τεχνολογίας 4D στην Ελλάδα έχοντας ως στόχο να δημιουργήσει την υπέρτατη 4D κινηματογραφική εμπειρία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι εκπρόσωποι των 33 εταιριών παρουσίασαν τις δραστηριότητες και τις προοπτικές που έχει η κάθε μία στον τομέα της ενώ το παρών έδωσε και αντιπροσωπεία της Εθνικής ομάδας Ανδρών.

Στην αναγγελία της παρουσίας των αθλητών της Εθνικής μας Κώστα Προύσαλη, Νίκου Σμαραγδή, Ανδρέα Φράγκου, Γιώργου Πετρέα, Θανάση Πρωτοψάλτη και του Ομοσπονδιακού τεχνικού Σωτήρη Δρίκου η αίθουσα σείστηκε από χειροκροτήματα, με τους παρευρισκόμενους να εύχονται στους διεθνείς μας να επιστρέψουν από την Σλοβακία με την πρόκριση για την τελική φάση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.