Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

'' ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΕΠΕΛΑΣΗ ''


Μασονική επέλαση μονάχα θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τις κινήσεις αλλά και την ταχύτητα που κινείται η Grande Oriente Universal Greece  στην περιοχή των Βαλκανίων !!!

Σε συνέχεια του πρώτου μας άρθρου με τίτλο "Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ" επανερχόμαστε με νέα στοιχεία από την δημοσιογραφική μας ομάδα.


Εμπνευστής της ιδέας που οδήγησε στην δημιουργίας της Στοάς Διόνυσος, είναι ο κος Απόστολος-Πλοτίνιος Τσιπίδης, Ύπατος Πρίγκιπας της Στοάς στην χώρα μας και στα Βαλκάνια, ο μόνος εκπρόσωπος ξένης δύναμης στην Ελλάδα.

Ο κος Τσιπίδης, είναι ένας νέος και νεαρός ηγέτης της Ελληνικής Μασονίας, για τον οποίο έχουμε κάνει ειδικό αφιέρωμα. http://secretfilesdecode.blogspot.gr/2013/02/focus.html

Άρχισε να καλλιεργεί την ιδέα αυτή, από τις αρχές του 2012, όταν ακόμα οι επιχειρηματικές του υποχρεώσεις τον κράταγαν στην συμπρωτεύουσα.

Τον περασμένο Νοέμβριο σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, είχαμε την πρώτη δημόσια συνάντηση που περιλάμβανε την ιδρυτική διακήρυξη της νέας αυτής Στοάς, υπό την αιγίδα της "Παγκόσμιας Μεγάλης Ανατολής" - "Grande Oriente Universal" (GOU)


Από τους ανθρώπους που στάθηκαν από την αρχή δίπλα στον κο Απόστολο-Πλoτίνιο Τσιπίδη και υποστήριξαν το εγχείρημα του, είναι ο κος Τσατσαρώνης Γεώργιος




και ο κος Κακολύρης Γρηγόριος.


Αναζητώντας κάποια σύνδεση μεταξύ αυτών των προσώπων, βρήκαμε ότι ο κος Τσιπίδης και ο κος Τσατσαρώνης, είχανε γνωριμία από παλιά μέσω κάποιας Μασονικής Στοάς.
Πληροφορίες μας μάλιστα, θέλουν να είναι ένας από τους δύο ακόμα Έλληνες που θα συνοδεύσουν τον κο Τσιπίδη στο ταξίδι του στην γνωστή ΛΕΣΧΗ  
http://secretfilesdecode.blogspot.gr/2013/01/blog-post_6196.html 



Ο κος Κακολύρης, είναι «πνευματικό» παιδί του κου Τσατσαρώνη στο Ναϊτικό Ιπποτικό Τάγμα http://www.osmth-hellas.gr/ 

Αξίζει να γίνει αναφορά στο γεγονός ότι ο κος Τσατσαρώνης είχε από το 2006 συμμετοχή στην επέκταση του Ιπποτικού Τάγματος στα Βαλκάνια. Συγκεκριμένα, τον Οκτώβριο του 2006, συνόδευσε την Μεγάλη Ηγεμών του Τάγματος στην Σόφια για την εγκατάσταση του Βουλγαρικού Τάγματος των Ναϊτών Ιπποτών “SAINT IVAN RILSKI” υπό την αιγίδα της Ελλάδος και ταυτόχρονα “έχρισαν” τους πρώτους Ιππότες από την γειτονική FYROM.

Ένα χρόνο μετά, επανέλαβαν το ταξίδι στην πόλη των Σκοπίων και αυτοί οι πρώτοι Ιππότες  ίδρυσαν το Ναϊτικό Τάγμα με την ονομασία FYROM στο λάβαρο τους, υπό την αιγίδα και αυτό της Ελλάδας.
Όλα αυτά έγιναν επειδή η Ελληνική ηγεσία αντιλήφθηκε, ότι οι κάτοικοι της FYROM προσπαθούσαν από το 2005 να «εισχωρήσουν» στην οικογένεια των Ναϊτών ιπποτών «χτυπώντας» την πόρτα άλλων κρατών όπως η Γαλλία και η Πορτογαλία, με απώτερο σκοπό την χρήση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Είναι τουλάχιστον ΝΤΡΟΠΗ, που λίγα χρόνια μετά, Ελληνική Μεγάλη Στοά για να μην χάσει την αναγνώριση ξένης μεγάλης δύναμης, αναγνώρισε και επισκέφτηκε την «Μεγάλη Στοά της Μακεδονίας» που εγκαταστάθηκε στην FYROM, στην πόλη των Σκοπίων από αυτή την ξένη δύναμη!


Ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο, στο οποίο έχουμε πρόσφατα αναφερθεί, http://secretfilesdecode.blogspot.gr/2013/02/richard-maia.html είναι ο Ύπατος της Στοάς της Βραζιλίας κος Richard Maiaο οποίος επισκέφτηκε την Ελλάδα τον περασμένο Δεκέμβριο.





Ιδιαίτερη τιμή αποτελεί για την Στοά, το γεγονός ότι στην πρώτη σύγκληση της, την επισκέφτηκε ο Chev. Dr Νικόλαος Λάος, διευθυντής του LLI και Μέγας Διδάσκαλος της Βασιλικής Τέχνης του Τάγματος των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων.
Το μόνο που έχουμε να επαναλάβουμε για αυτή την ιδιαίτερη προσωπικότητα του Παγκόσμιου Στερεώματος, είναι ότι πέρα από την μεγάλη πανεπιστημιακή μόρφωση, ως φιλόσοφος και διανοούμενος είναι από τους σπάνιους Έλληνες που μπορούν να βοηθήσουν πραγματικά την Ελλάδα μέσα στην πορεία της να ανασυγκροτηθεί σωστά και να αναγεννηθεί.


Μετά την επίσκεψη του, ο κος Richard Maia προχώρησε στην ίδρυση του Ελληνικού γραφείου που αποτελεί μέρος του επιχειρηματικού όμιλου της εταιρίας του με την επωνυμία USX INTERNATIONAL.

Μία πρώτη αναφορά στην εταιρία USX INTERNATIONAL κάναμε στο άρθρο μας http://secretfilesdecode.blogspot.gr/2013/02/grande-oriente-universal-start.html

Πρόκειται για ένα κολοσσό όμιλο, με την Αμερικάνικη εταιρία να είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Τα τελευταία 3 χρόνια, η μετοχή της είναι στις πρώτες 17!

Γραφεία της λειτουργούν στις παρακάτω χώρες:
Αμερική
Ελλάδα
Κίνα
Μεξικό
Ουρουγουάη και
Περού

Επανερχόμενος στην σχέση των τριών ανδρών, πρόσφατα μάθαμε ότι ο κος Τσιπίδης επέλεξε τον κο Τσατσαρώνη να αναλάβει την γενική διεύθυνση του Ελληνικού γραφείου της USX και ο κος Κακολύρης την διεύθυνση του τμήματος πωλήσεων. Έτσι οι τρεις αυτοί άνδρες, αποτελούν ουσιαστικά τους τρεις στύλους αυτού του γραφείου.

Ο επιχειρηματικός κολοσσός όμιλος της USX INTERNATIONAL είναι με την σειρά του, ο θεμέλιος λίθος πάνω στον οποία θα «χτιστεί» το “COSMOS CLUB” στο οποίο έχουμε αναφερθεί στο προηγούμενο άρθρο μας http://secretfilesdecode.blogspot.gr/2013_03_02_archive.html

Η είδηση αυτή είναι τόσο σημαντική, ώστε από το περασμένο Σάββατο, δεν δημοσιεύσαμε άλλο άρθρο για να είναι αυτό πρώτο όταν επισκέπτονται οι αναγνώστες μας το blog!

Και είναι σημαντική για πολλούς λόγους.
Γιατί θα δώσει εργασία σε πολλούς νέους εργαζόμενους, την στιγμή που το σύνηθες, είναι κάποιες εταιρίες να κλείνουν ή να μειώνουν το προσωπικό τους.
Γιατί θα είναι πόλος έλξης Βαλκανικών εταιριών που θα έρθουν στην Ελλάδα να συμμετάσχουν σε αυτό το εγχείρημα, την στιγμή που το σύνηθες πάλι είναι, κάποιες Ελληνικές εταιρίες να μεταφέρουν την έδρα τους σε Βαλκανικές χώρες.

Πληροφορίες της δημοσιογραφική μας ομάδας λένε ότι δύο Υπουργεία, έδειξαν αμέσως ενδιαφέρον να στηρίξουν αυτό το εγχείρημα.

Για την υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος, ανακοινώθηκε ήδη η Διαβαλκανική συνεδρίαση στις 11 Μαίου στην Αθήνα. http://tektonismos.blogspot.gr/2013/03/grande-oriente-universal.html


Και τώρα εμείς, θα κάνουμε έναν συνειρμό και θα παραθέσουμε ένα ερώτημα κλείνοντας:
Είναι τυχαίο, που αμέσως μετά την επίσκεψη του κου Τσιπίδη στην γνωστή ΛΕΣΧΗ στην οποία είναι καλεσμένος, λαμβάνει χώρα ένα τέτοιο γεγονός;