Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

'' ΘΕΙΚΟ ΣΗΜΑΔΙ?''

ΘΕΪΚΟ ΣΗΜΑΔΙ
Έρχεται το τέλος του κόσμου; Κεραυνός χτύπησε το Βατικανό!

 
Η παραίτηση του Πάπα Βενέδικτου ΙΣΤ από την κεφαλή της καθολικής εκκλησίας έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην Ιταλία αλλά και σε όλο τον κόσμο.
Το βράδυ της Δευτέρας 11 Φεβρουαρίου ο κεραυνός έγινε πραγματικότητα αφού χτύπησε τον τρούλο του Βατικανού αναζωπυρώνοντας τις εικασίες για την προφητεία του Αγίου Μαλαχία!
Η φωτογραφία κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου και σε αυτήν απεικονίζεται ο τρούλος του ναού του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό να τον χτυπάει ένας κεραυνός!
Η ξαφνική καταιγίδα που "χτύπησε" το Βατικανό προσέφερε ένα ιδανικό σενάριο για να ξεκινήσει η καταστροφολογία σε ολόκληρο τον κόσμο, σε σχέση με την προφητεία του Αγίου Μαλαχία, που προέβλεψε το τέλος του κόσμου και την Δευτέρα Παρουσία με τον ορισμό του επόμενου καθολικού Πάπα!
Πρόκειται όπως σας έχουμε ενημερώσει για μια σειρά 112 φράσεων που αποδίδονται στον Ιρλανδό Άγιο, ο οποίος είχε ένα όραμα κατά την επίσκεψή του στην Ρώμη.
Στον έλεγχο αναφέρονται ονομαστικά όλους τους Πάπες και τους "Αντιπάπες" από το 1143 μέχρι τις μέρες μας και πως ο επόμενος θα είναι ο Πάπας Πέτρος που θα είναι και ο τελευταίος του κόσμου μας, αφού η Ρώμη θα καταστραφεί και θα επέλθει η Δευτέρα Παρουσία!
Πολλοί είναι επίσης στην Ιταλία αυτοί που συνδέουν την απόφαση του Πάπα να παραιτηθεί με την προφητεία αλλά και τα πυρηνικά πειράματα που πραγματοποιήθηκαν στη βόρειο Κορέα επίσης την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου και ανησυχούν για το τι μέλλει γενέσθαι!
Ένα ακόμα γεγονός που αυξάνει τις ανησυχίες όλου του κόσμου είναι πως στην προφητεία του ο Άγιος Μαλαχίας έκανε λόγο για μαύρο διάδοχο του Πάπα Βενέδικτου ΙΣΤ, και όπως αναφέρουν τα Ιταλικά Μέσα ο επικρατέστερος αυτήν τη στιγμή για επόμενος Πάπας της Ρώμης είναι ο μαύρος "Petrus Romanus" (φωτο) από την Γκάνα...

'' ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗΣ''

Ένα ταξίδι μέσα από τις θρησκείες, τους μύθους και την επιστήμη από την ημερομηνία που θα συμπέσει με το τέλος του κόσμου.

Αρχαία μύθοι λένε καταστροφής και ερήμωσης ότι από τη στιγμή που χτύπησε τον πλανήτη μας, η επιστήμη επιβεβαιώνει ότι η Γη κατά το παρελθόν έχει κλονιστεί από τις ανακατατάξεις που έχουν αλλάξει το κλίμα και την τοπογραφία, ο «άνθρωπος των δραστηριοτήτων του, θα μπορούσε να επιταχύνει τέλος του .

Η 21 2012 Δεκεμβρίου είναι σχεδόν επάνω σε μας. Τι πρέπει να περιμένουμε; Η επιβεβαίωση των αποκαλυπτικές προφητείες που εκδίδονται από τις μεγάλες θρησκείες του κόσμου; Θα περιμένουμε μέχρι το τέλος, ή η αυγή μιας νέας αρχής που χαρακτηρίζεται από την ειρήνη και τη δικαιοσύνη;

Η 21 2012 Δεκεμβρίου, την τελευταία ημέρα του κύκλου ημερολόγιο των Μάγια, έχει γίνει ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζητήματα της εικοστό πρώτο αιώνα. Internet είναι κορεσμένη με χιλιάδες καταστροφικές προβλέψεις και αποκαλυπτικές προφητείες. Μερικοί υποστηρικτές του 2012 πω, ωστόσο, ότι η ημερομηνία αυτή θα σηματοδοτήσει μια αύξηση στη συλλογική μας συνείδηση, που θα οδηγήσει σε μια εποχή μόνιμη ειρήνη και αρμονία.


Πολλές θρησκείες, συμπεριλαμβανομένου του χριστιανισμού, λένε ότι ο κόσμος, αργά ή γρήγορα, θα έχει ένα τέλος. Η «Αποκάλυψη της Βίβλου περιγράφει την τελευταία φορά ως μια περίοδο χάους και της καταστροφής, ένα σύμβολο της τελικής μάχης μεταξύ του καλού και του κακού (Αρμαγεδδώνα). Αυτό είναι μόνο συμβολική ιστορίες ή είναι πιθανό ότι η ανθρωπότητα βρίσκεται αντιμέτωπη με γεγονότα που θα αλλάξουν τον τρόπο του να αισθάνονται βαθιά και να ζήσει;

Μύθοι και αρχαία γεωλογικά στοιχεία δείχνουν ότι σε όλη την ιστορία της, τον πλανήτη μας, έχει ήδη βιώσει αρκετά καταστροφικά γεγονότα. Μπορεί να επαναλάβει αυτές τις καταστροφές; Για να κάνετε τα πράγματα χειρότερα, η ίδια η ανθρωπότητα, με τις δραστηριότητές του, έχει γίνει μια πραγματική απειλή για την επιβίωσή του

Το τέλος των μεγάλων θρησκειών του κόσμου στο πλανητικό

Το θέμα του "End of the World" είναι παρούσα σε όλες σχεδόν τις θρησκείες του κόσμου. Όλες οι θρησκευτικές παραδόσεις έχουν κάποια κοινά, όπως η καταστροφή και τον όλεθρο που θα χαρακτηρίζουν τις έσχατους καιρούς, η τελική μάχη μεταξύ του καλού και του κακού, και η επιστροφή των θεών που θα εγκαινιάσει μια εποχή διαρκούς ειρήνης. Πιο αναλυτικά, ας δούμε τι πέρασε για τις διάφορες θρησκείες του πλανήτη μας.



1.2 Το βιβλίο της Αποκάλυψης στο Χριστιανισμό

Η αποκαλυπτική είδος ήταν πολύ επιτυχής σε ορισμένες περιοχές των δύο αιώνες πριν από την εβραϊκή έλευση του Χριστού. Ήδη παρασκευάζονται από τα οράματα των προφητών της Παλαιάς Διαθήκης, όπωςΙεζεκιήλ o ΖαχαρίαςΗ αποκαλυπτική είδος αναπτύχθηκε κυρίως στο έργο του προφήτηDanieleκαι πολλά απόκρυφα έργα γράφονται γύρω από τη χριστιανική εποχή. Η Καινή Διαθήκη διατηρήθηκε στον κανόνα μία αποκάλυψη, τοποθετώντας το ως το τελευταίο βιβλίο της Αγίας Γραφής το κλείσιμο.

Η λέξη «Αποκάλυψη» είναι μια μεταγραφή της μια ελληνική λέξη που σημαίνει "αποκαλυπτήρια", "αποκάλυψη". Έτσι, αυτό είναι ένα βιβλίο στο οποίο ο Θεός θέλει να αποκαλύψει τους άνδρες ό, τι είναι κρυμμένο και γνωστή μόνο σ 'αυτόν, ειδικά τα πράγματα που αφορούν το μέλλον. Αντί για "τέλος του κόσμου", σε "ΑποκάλυψηΓραφή μιλάει για «πλήρωμα του χρόνου», με την έννοια της ολοκλήρωσης της ανθρώπινης ιστορίας. Ο χρόνος που διαθέτει ο άνθρωπος έχει φτάσει στο τέλος της και η τελική μάχη μεταξύ του καλού και του κακού είναι τώρα στο αποκορύφωμά της.

Στην ιστορική στιγμή κατά την οποία το κακό φαίνεται να έχει φθάσει στο απόγειο της δύναμής του, ο Θεός φανερώνει το μεγαλείο Του τελικά να νικήσει το "σκοτάδι". Το τοπίο είναι τρομερές καταστροφές, πείνα, πολέμους και εξεγέρσεις θα είναι ένα σημάδι ότι τα τελευταία στάδια της μάχης άρχισε. Η ανθρωπότητα βρίσκει τον εαυτό του που ζουν την εμπειρία της εργασίας: μετά πόνοι της γέννας, σύμβολο των δυσκολιών που οι άνδρες θα πρέπει να υπομείνουν για τρία έτη και έξι μήνες, η χαρά θα έρθει, εγγυάται την τελική εποχή της ειρήνης και της αδελφοσύνης (Βασιλεία του Θεού) Ότι η Αποκάλυψη συμβολίζει την εικόνα του «Ουράνια Ιερουσαλήμ" η πόλη της αιώνιας ειρήνης.



1.2.1 Η επιστροφή του Ιησού Χριστού

Στο Χριστιανισμό κατά τον χρόνο των "εσχάτων" συνδέεται επίσης με μία από την Δευτέρα Παρουσία, η οποία είναι η τελική επιστροφή του Χριστού πριν από την έναρξη της Βασιλείας του Θεού (Ap 22,20). Όπως αναφέρεται στην24 κεφάλαιο του Ευαγγελίου του ΜατθαίουΟ Ιησούς ανακοίνωσε στους μαθητές του ότι κανείς δεν ξέρει πότε αυτά τα πράγματα θα συμβούν τον εαυτό του, ούτε καν ο Ιησούς, αλλά μόνο ο Θεός κατέχει αυτή τη γνώση. Και αυτός είναι να επικοινωνήσει στους μαθητές του ότι θα υπάρξουν κάποια σημάδια που αναγγέλλουν το τέλος της ημέρας, οι φυσικές καταστροφές, κοινωνικές αναταραχές και πόλεμο. Ο ίδιος ο Ιησούς, σε στίχο 29 Κεφάλαιο 24 λέει: «Ο ήλιος θα σκοτεινιάσει, και το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως του, και τα αστέρια θα πέσουν από τον ουρανό, και οι δυνάμεις των ουρανών θα πρέπει να ανακινείται."



1.3 - Το τέλος του κόσμου σύμφωνα με το Ισλάμ

Για το Ισλάμ ο κόσμος τείνει να τελειώσει. Όσο για τον Χριστιανισμό, την ώρα λήξης θα είναι σε ημερομηνία που μόνο ο Αλλάχ ξέρει. Ούτε προφήτης τουΜωάμεθξέρει.

Παρ 'όλα αυτά, ο Προφήτης επεσήμανε ορισμένες ενδείξεις ότι preannunceranno η αρχή του τέλους, θα υπάρξει μια σταδιακή εξασθένιση από το φως του ήλιου, μέχρι την πλήρη συσκότιση της (Κοράνι 81: 1), Ένα μεγάλο παγκόσμιο σεισμό (zalzala) Θα ταρακουνήσει τη γη και θα είναι τόσο έντονη ώστε ολόκληρο οροσειρές θα βυθιστεί στην άβυσσο της γης, προκαλώντας βλάβη τόσο μεγάλη ώστε να διευρυνθεί η Γη και επιμηκύνει τη διάρκεια της ημέρας (Κοράνι 99: 1? 69? 13-14? 70: 8? 84: 3-4? 20: 105-107? 99: 1-6).



1.3.1 Η επιστροφή του Ιησού για τους μουσουλμάνους

Μουσουλμάνοι, όπως Χριστιανοί, πιστεύουν ότι οι χρόνοι τέλος θα σηματοδοτήσει την επιστροφή στη γη του Ιησού Χριστού, ο οποίος θα εγκαινιάσει μια νέα εποχή ειρήνης και ευημερίας. Θα συγκεντρώσει τις δυνάμεις του καλού για την καταπολέμηση της, νικώντας τελικά, οι σκοτεινές δυνάμεις του κακού (Κοράνι 43: 61).



1.4 - Το τέλος του κόσμου σύμφωνα με την Ινδουισμός

L 'Ινδουισμόςέχει αναπτύξει μια κυκλική όψη του χρόνου. Σύμφωνα με αυτήν την αρχαία θρησκεία, η ιστορία θα ακολουθήσει την τάση του "κοσμικούς κύκλους" (κάλπα), Στην οποία εναλλάσσονται με τη συνεχή αναγέννηση και την καταστροφή της φύσης και του πολιτισμού. Αυτή η κυκλική διαδικασία χαρακτηρίζεται από τέσσερις εποχές που υποβαθμίζουν την αρχική κατάσταση καθαρότητας, μέχρι το τέλος του σκότους.

Αυτό που ζουν σήμερα θα είναι το τελικό ονομαζότανΚάλι Γιούγκακαι, επίσης, γνωστό και ως «Εποχή του Σιδήρου." Είναι η στιγμή της μέγιστης πνευματική υποβάθμιση. Σφραγίδες αυτής της ηλικίας είναι η σύντμηση της διάρκειας της ανθρώπινης ζωής που προκαλείται από την αυξανόμενη βία και την αύξηση των ασθενειών, καθώς και μια γενική κατάσταση της παρακμής της φύσης, ορατό στην παράξενη καιρικές συνθήκες και η συχνότητα των φυσικών καταστροφών.

Οι προφητείες των Ινδουιστών για το τέλος του κόσμου περιέχονται στις Puranas. Αυτές οι αρχαίες παραδόσεις ισχυρίζονται ότι ο κόσμος, όταν έρχεται κοντά στο τέλος, θα πέσει σε μια περίοδο αναταραχής και το σκοτάδι. Η ανθρωπότητα θα βιώσει μια σημαντική αύξηση σε διαστροφή, το μίσος και τη σύγκρουση.



1.4.1 - Η περίπτωση του Avatar

Στο τέλος της Κάλι Γιούγκα, η οποία περιγράφεται ως το πιο κακό της Γιούγκα, θα είναι η εμφάνιση ενόςAvatar(Ορατό εκδήλωση της θεότητας), μέσω του οποίου ο Θεός θα εκδηλωθεί στην ανθρωπότητα να εγκαινιάσει μια νέα εποχή της διαρκούς ειρήνης και της αρμονίας μεταξύ των ανθρώπων, "Ο Κύριος θα εκδηλωθεί ωςKalki Avatar. Ιδρύει δικαιοσύνη επάνω στη γη και τα μυαλά των ανθρώπων να γίνει σαφές και καθαρό σαν κρύσταλλο ».



1.5 - Το τέλος του κόσμου σύμφωνα με το Βουδισμό

Όχι ο καθένας ξέρει ότι ο Βουδισμός παραδόσεις που δίνονται μερικά για το τέλος του κόσμου. Γι 'αυτό αρχαίας θρησκείας το τέλος της ανθρώπινης ιστορίας θα προηγηθεί κάποια ορατά σημάδια. Πριν ο χρόνος έχει εκπληρωθεί, θα υπάρξει μια γενική αύξηση της ανηθικότητας.

Οι άνθρωποι θα ακολουθήσουν τις δέκα εντολές ανήθικη φόνο, κλοπή, βία, ψέματα, συκοφαντίες, η μοιχεία, η κακή θέληση, το φθόνο, το θυμό, λαγνεία και διεστραμμένη ομιλία ανοησίες του ασήμαντες γεγονότα. Ο Βούδας ο ίδιος προέβλεψε, κοντά στο τέλος, μια προοδευτική λήθη της διδασκαλίας του.



1.5.1 - Η επιστροφή του Βούδα

Οι προφητείες βουδιστές εσχατολογία, όπως ο Χριστιανισμός, Ισλάμ και ο Ινδουισμός, το σχετικό τέλος του κόσμου για την επιστροφή των θεών. Σε αυτή την περίπτωση θα περιμένει την επιστροφή Μεγάλο Βούδα, που είναι γνωστή ωςΜαϊτρέγια, Το οποίο θα εγκαινιάσει μια εποχή κατά την οποία θα ανανεωθεί στις διδασκαλίες του Βουδισμού, με την οποία οι άνδρες μπορούν να ανιχνεύσουν εκ νέου τη διαδρομή τουΝιρβάνα.



1.6 Η θρησκεία των Μάγια και το περίφημο ημερολόγιο τους

Οι Μάγια, όπως και των Ινδουιστών, έχουν κυκλική θέα του χρόνου. Τα παλαιότερα αυτόχθονες ομάδες και οι σύγχρονοι απόγονοί τους πιστεύουν ότι ο κόσμος έχει ήδη καταστραφεί και ανανεώνονται τέσσερις φορές. Κάθε κύκλος χαρακτηρίζεται από μια διαφορετική τελική καταστροφή: πλημμύρες, μια βροχή από φωτιά και την παγκόσμια ακραία βία του ανθρώπου.

Ο τρέχων κύκλος, η οποία βασίζεται σε ένα ημερολόγιο σχεδιάστηκε για τις κινήσεις του γαλαξία, θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 21 2012, όταν το Πέμπτο Παγκόσμιο θα ξεκινήσει. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι οι Μάγιας που συνδέει την εποχή εκείνη ένα καταστροφικό τέλος του κόσμου, αλλά πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι εκείνη τη στιγμή θα βοηθήσουν την παγκόσμια αναταραχή που θα βάλει τέλος στην ζωή του ανθρώπου ή σημαντική αποδεκατισμό του πληθυσμού του πλανήτη.

Ωστόσο, οι περισσότεροι από τους συγγραφείς πιστεύουν ότι οι Μάγια, το τέλος του ημερολογίου τους, ήθελαν να συμβολίσουν τη σταδιακή άφιξη του μια μεγάλη αλλαγή που αφορά κυρίως την πνευματική σφαίρα, η ανθρωπότητα θα βιώσει μια σημαντική αύξηση στη συλλογική συνείδηση.



1.7 - Οι προφητείες των Ινδιάνων Χόπι

ΟHopi Ινδοί, Οι ιθαγενείς της Αμερικής έχουν εντυπωσιάσει στην θρησκευτική τους παράδοση, η προσδοκία μιας ημέρας που ονομάζεται «Ημέρα της Κάθαρσης», στην οποία θα υπάρξει μεγάλη ανανέωση του γενικού φύση και τους ανθρώπους και θα πρέπει να ακολουθείται από μια εποχή ειρήνης και ευημερίας .

Οι προφητείες προειδοποιούν ότι η μεγάλη «Ημέρα της Κάθαρσης» θα συμβεί όταν η Γη θα περάσει από "φίδια του σιδήρου" (Σιδηρόδρομοι) και "River Rock" (αυτοκινητόδρομοι) στη Γη έχει διαστρεβλωθεί σαν ένα γιγάντιο ιστό της αράχνης ( τηλεφωνικών δικτύων και δορυφορικών?) και τα ποτάμια θα γίνουν οι μαύροι (ρύπανση).

Σύμφωνα με την παράδοση, "στον ουρανό, θα έχει μεγάλο αντίκτυπο αστρονομικό" που θα ξεκινήσει στο τέλος. "Θα εμφανίζεται ως ένα μπλε αστέρι. Στη συνέχεια, οι λευκοί κάνουν πόλεμο εναντίον του ίδιου του λαού τους. Θα δείτε τον καπνό στις ερήμους (ο Πόλεμος του Κόλπου?) Και σημάδια ότι η μεγάλη καταστροφή είναι κοντά. Πολλοί άνδρες θα πεθάνουν. "



1.7.1 - Η επιστροφή του Pahana

Μετά την καταστροφή, ο κόσμος θα δει την επιστροφή τουPahana, Το "True White Brother", ο οποίος θα επιστρέψει για να φυτέψει τους σπόρους της σοφίας στην ανθρώπινη καρδιά και έτσι μπορεί να ξεκινήσει το "Πέμπτο Παγκόσμιο" εποχή της ειρήνης και της αρμονίας μεταξύ των ανθρώπων και της φύσης.



1.8 - Συμπεράσματα

Είναι πραγματικά εκπληκτικό το πόσο σε αρμονία τις παραδόσεις από τις μεγάλες θρησκείες του κόσμου. Μερικοί μελετητές έχουν προτείνει ότι όλες αυτές οι διδασκαλίες αναφέρονται σε ένα μόνο προγονική παράδοση θα έχει την καταγωγή του στην αρχαιότητα (μετά Diluvian) και στη συνέχεια να είναι κατακερματισμένη σε διάφορες θρησκευτικές παραδόσεις μετά την μετανάστευση. Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται να είναι σε θέση να προσδιορίσει ορισμένα κοινά στοιχεία μεταξύ των διαφόρων παραδόσεων:

1) Τόσο η γραμμική αντίληψη του χρόνου (ο Χριστιανισμός και το Ισλάμ) και την εγκύκλιο (Βουδισμός, Indusimo και Μεσοαμερικανικό θρησκείες), όλες οι θρησκείες αποδέχονται την ιδέα ότι ο κόσμος τείνει να καταλήξει: οι κινήσεις προς μια ιστορία συμπέρασμα.

2) Όλες οι παραδόσεις μιλούν για μια γενική αύξηση της ανηθικότητας των ανδρών. Ο πόλεμος και η βία χαρακτηρίζουν τους έσχατους καιρούς.

3) Όλα μοιράζονται την ιδέα ότι οι χρόνοι τέλος θα ανακοινωθεί από τις κλιματικές και γεωλογικές ανακατατάξεις, σεισμοί και πλημμύρες, καθώς και αστρονομικών σημάδια ορατά από τη Γη.

Πιο συναρπαστική πτυχή 4) 's είναι ότι όλες οι παραδόσεις περιμένουν την επιστροφή ή την εκδήλωση μιας θεότητας. Ποιος θα μπορούσε να είναι; Κάποιος που η ανθρωπότητα έχει ήδη επιτευχθεί στο μακρινό παρελθόν;