Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

'' ΘΕΙΚΟ ΣΗΜΑΔΙ?''

ΘΕΪΚΟ ΣΗΜΑΔΙ
Έρχεται το τέλος του κόσμου; Κεραυνός χτύπησε το Βατικανό!

 
Η παραίτηση του Πάπα Βενέδικτου ΙΣΤ από την κεφαλή της καθολικής εκκλησίας έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην Ιταλία αλλά και σε όλο τον κόσμο.
Το βράδυ της Δευτέρας 11 Φεβρουαρίου ο κεραυνός έγινε πραγματικότητα αφού χτύπησε τον τρούλο του Βατικανού αναζωπυρώνοντας τις εικασίες για την προφητεία του Αγίου Μαλαχία!
Η φωτογραφία κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου και σε αυτήν απεικονίζεται ο τρούλος του ναού του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό να τον χτυπάει ένας κεραυνός!
Η ξαφνική καταιγίδα που "χτύπησε" το Βατικανό προσέφερε ένα ιδανικό σενάριο για να ξεκινήσει η καταστροφολογία σε ολόκληρο τον κόσμο, σε σχέση με την προφητεία του Αγίου Μαλαχία, που προέβλεψε το τέλος του κόσμου και την Δευτέρα Παρουσία με τον ορισμό του επόμενου καθολικού Πάπα!
Πρόκειται όπως σας έχουμε ενημερώσει για μια σειρά 112 φράσεων που αποδίδονται στον Ιρλανδό Άγιο, ο οποίος είχε ένα όραμα κατά την επίσκεψή του στην Ρώμη.
Στον έλεγχο αναφέρονται ονομαστικά όλους τους Πάπες και τους "Αντιπάπες" από το 1143 μέχρι τις μέρες μας και πως ο επόμενος θα είναι ο Πάπας Πέτρος που θα είναι και ο τελευταίος του κόσμου μας, αφού η Ρώμη θα καταστραφεί και θα επέλθει η Δευτέρα Παρουσία!
Πολλοί είναι επίσης στην Ιταλία αυτοί που συνδέουν την απόφαση του Πάπα να παραιτηθεί με την προφητεία αλλά και τα πυρηνικά πειράματα που πραγματοποιήθηκαν στη βόρειο Κορέα επίσης την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου και ανησυχούν για το τι μέλλει γενέσθαι!
Ένα ακόμα γεγονός που αυξάνει τις ανησυχίες όλου του κόσμου είναι πως στην προφητεία του ο Άγιος Μαλαχίας έκανε λόγο για μαύρο διάδοχο του Πάπα Βενέδικτου ΙΣΤ, και όπως αναφέρουν τα Ιταλικά Μέσα ο επικρατέστερος αυτήν τη στιγμή για επόμενος Πάπας της Ρώμης είναι ο μαύρος "Petrus Romanus" (φωτο) από την Γκάνα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου