Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013

'' Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΝΗΣΗ...ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ... ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΑΝΑΤΕΛΛΟΥΣΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ''

Η ΝΟΤΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΑΓΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΙΓΟΨΙΘΥΡΙΖΑΝ ΣΤΙΣ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ...ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!

ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ : ΤΕΛΙΚΑ Ο ΝΕΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ !!!
Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ !!! Ο ΤΕΚΤΟΝΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ !!! ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΜΕΙΚΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ .. ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ  ΣΠΑΘΙ ΚΑΛΟΑΚΟΝΙΣΜΕΝΟ... ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ...

ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΕΙ , ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΣΤΟ ΜΑΝΑΟΣ..

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑς ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΠΙΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΕΩΣ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΣΟΜΠΕΡΑΝΟ ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΜΑΙΑ !!!

ΕΔΩ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ... ΜΑ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ Ο ΜΑΧΗΤΗΣ, Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥ???   ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΧΡΗΜΑΤΑ !!!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΣΑΦΩΣ..ΜΑ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ... ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗ ΓΗ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΙΔΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ.

ΤΕΛΙΚΑ ... Ο ΥΠΑΤΟΣ ΤΗΣ GRANDE ORIENTE UNIVERSAL GREECE , Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΑΤΟΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΟΥΦΤΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΣΕΙ ΤΑ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΥ ΣΟΜΠΕΡΑΝΟΥ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ , ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΩΓΟΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΖΙΡΑΤ !!! ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ !!!

ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΓΟΡΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΥΤ !!!

ΤΟ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣΟΝΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΗ !!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ???  ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ, ΚΛΕΙΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟ ΣΟΜΠΕΡΑΝΟ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ??? ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΕΩΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ .. ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΟ ΓΙΑ ΕΠΟΧΗ ΚΡΙΣΗΣ !!!

 ΚΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΑΣΟΝΙΣΜΟΣ ΒΡΗΚΕ ΗΓΕΤΕΣ ΝΕΟΥΣ , ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ , ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΑΟΥ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΟΥΖΑΚΗ,   ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΣΙΠΙΔΗ !!

ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ.. ΠΟΥ ΔΕΙΔΑΞΕ ΗΘΙΚΗ, ΑΡΝΗΣΗ , ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΔΙΑΓΩΓΗ !!!

ΤΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ Ο ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ , ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΗ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΟΣΗΜΟ .. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΤΟΥ .. ΤΟ ΙΕΡΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ = ΥΠΑΤΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΤΣΙΠΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΛΟΤΙΝΟΣ !!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου