Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013

'' ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ GRANDE ORIENTE UNIVERSAL GREECE 25/04/2013''

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΟΤΙ Η ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ.

ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΠΛΑΤΩΝΑΣ , ΣΩΚΡΑΤΗΣ, Κ.Α ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ.

Ο ΥΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΜΕΙΚΤΗΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΑ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΩΜΝΟΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΣΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΕΩΣ ΤΟΥ.

ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ , ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ... ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΑΧΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ... ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ!!!


ΤΟ Δ.Σ
GRANDE ORIENTE UNIVERSAL GREECE
TSIPIDIS PLOTINOS APOSTOLOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου