Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

''10''

Πιο διάσημο μυστικό της ιστορίας του 10 συνωμοσίες

CospirazioneΣυνωμοσία: απλά λένε ότι η λέξη που πρέπει να κατηγορείται ότι είναι πεινασμένος οικόπεδα, dietrologi συμπεριλαμβανομένης της δολοφονίας του Τζον Φ. Κένεντι, μυστηριώδη εξαφάνιση του Elvis Presley ή ανεξήγητη Περιοχή 51 γεγονότα. Ωστόσο, υπάρχουν συνωμοσίες κάνει ...

1. Ο άνθρωπος στο φεγγάρι; Αυτή είναι μία από τις πιο δημοφιλείς θεωρίες συνωμοσίας: ο άνθρωπος δεν θα 1969 έχουν προσγειωθεί στο φεγγάρι, αλλά η προσγείωση του διάσημου ταινίες γυρίστηκαν σε στούντιο. Για να αποδειχθεί αυτό, ορισμένες αποκλίσεις μεταξύ του βίντεο και φωτογραφίες από την προσγείωση.


2. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ LADY Δ. Μόλις λίγες ώρες μετά το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και ο σύντροφός της Ντόντι Αλ-Fayed, πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο 31 1997, θεωρίες συνωμοσίας έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν. Για να τροφοδοτήσει τους ήταν πάνω από το δισεκατομμυριούχο Μοχάμεντ Αλ-Fayed, ο οποίος δεν θα παραιτηθεί θάνατο του γιου του και δήλωσε ότι το αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι ελέγχεται από τους Βρετανούς για να εξαλείψει μια δύσκολη φιγούρα Lady D.



3. Αλλοδαπών του Roswell. Σε μια πραγματικότητα, τουλάχιστον, οι δύο λάτρεις της σκεπτικιστές συνωμοσίας συμφωνούν: κάτι συνετρίβη στο Roswell (Νέο Μεξικό) σε 1947. Σύμφωνα με την κυβέρνηση των ΗΠΑ ήταν ένα μετεωρολογικό μπαλόνι, αλλά και για πολλούς ήταν ένα διαστημόπλοιο. Άλλες θεωρίες αντί είπε ότι ήταν ένα άκρως απόρρητο στρατιωτικό αεροσκάφος, με κωδικό όνομα Project Mogul.



4. Η 11 Σεπτεμβρίου. Οι τρομοκρατικές επιθέσεις της 2011 μπορεί να μην ήταν το έργο της Αλ Κάιντα μόνο. Μερικοί μάλιστα πιστεύουν ότι ο τότε Πρόεδρος των ΗΠΑ, George W. Μπους, ο αντιπρόεδρος Ντικ Τσένι, ο υπουργός Αμυνας Ντόναλντ Ράμσφελντ και ο αναπληρωτής του Πολ Γούλφοβιτς, που συμμετέχουν στην προετοιμασία των επιθέσεων. Για να παρακινηθούν τα εν λόγω τέλη είναι οι επίσημες εκδόσεις της δυναμικής των επιθέσεων, οι οποίες έχουν πολλές αντιφάσεις. Πώς, για παράδειγμα, υποψιάζομαι ότι θα πρέπει να χτυπήσει το Πεντάγωνο ήταν ένας πύραυλος και όχι ένα αεροπλάνο, όπως θεωρείται από τις ταινίες.



5. Η δολοφονία του JFK. Πρόεδρος Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι δολοφονήθηκε στο Ντάλας το 1963. Αλλά ποιος τον σκότωσε; Σύμφωνα με τις επίσημες αναπαραστάσεις, ήταν ο Lee Harvey Oswald να πυροβολήσει, αλλά πολλοί πιστεύουν ότι υπήρχε και ένα δεύτερο shooter. Η Warren Επιτροπή πληροφορήθηκε ότι ο Oswald έδρασε μόνος του, αλλά για κάποιους πίσω από το θάνατο του JFK απόκρυψη Κάστρο, τα αφεντικά της μαφίας, ακόμη και ένας ζηλιάρης σύζυγος.



6. ELVIS είναι ζωντανός! Επισήμως, ο Elvis Presley βρέθηκε νεκρός τον Αύγουστο του 16 1977 στο μπάνιο του σπιτιού του Graceland. Ωστόσο, πολλοί υποστηρίζουν ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά. Για παράδειγμα, γιατί, αν ο τραγουδιστής τους τελευταίους μήνες της ζωής του είχε περάσει 150 κιλά, φέρετρο του ζύγιζε μόνο 90; Και επειδή το όνομα έχει ορθογραφικά λάθη στον τάφο του; Μερικές φορές υπάρχουν κάποιοι που εξακολουθούν να ορκίζονται είδα τον τραγουδιστή, ο οποίος γεννήθηκε στην 1935 θα 77 χρόνια.



7. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ Paul McCartney. Σύμφωνα με τους λάτρεις της συνωμοσίας, ο κιθαρίστας των Beatles θα έχουν πεθάνει σε 1966. Για να αντιμετωπιστεί η έλλειψη της, και να κρατήσει μυστικό το θάνατό του, τα άλλα τρία μέλη της μπάντας προσέλαβε ένα τέλειο διπλό με τον Paul McCartney. Στην απόδειξη το Abbey Road εξώφυλλο του άλμπουμ για όλα αυτά: οι τέσσερις των Beatles διασχίζουν ένα δρόμο στις διαβάσεις πεζών, αλλά μόνο ο McCartney είναι ξυπόλητος και αποσπασματικά από την άλλη.



8. Τα υποσυνείδητα μηνύματα. Ποιος δεν έχει προσέξει πάντα μια ταινία, και αισθάνομαι ξαφνικά ανίκητη παρόρμηση να munch σε κάτι; Λοιπόν, οι μανιακοί του ισχυρισμού ότι η συνωμοσία μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης για να περάσει χιλιάδες υποσυνείδητα μηνύματα που αναγκάζουν τους ανθρώπους να αγοράσουν τρόφιμα, ποτά και ακόμη και τα αυτοκίνητα.



9. Πρωτόκολλο των Σοφών της Σιών. Αυτό το βιβλίο θα αποκαλύψει ένα μυστικό Εβραϊκή συνωμοσία για να κατακτήσει τον κόσμο. Εμφανίζονται για πρώτη φορά στη Ρωσία 1905, το πρωτόκολλο αυτό χρησιμοποιήθηκε από τους Ναζί ως δικαιολογία για το Ολοκαύτωμα. Παρά το γεγονός ότι το βιβλίο έχει από καιρό αναγνωριστεί ως αναμφισβήτητα ένα ψεύτικο, που εξακολουθεί να τυπώνεται και να διαβάσετε όλο τον κόσμο.



10. Οι φαρμακευτικές εταιρείες. Τα φάρμακα είναι ακριβά, και τα κέρδη των φαρμακευτικών εταιρειών είναι εξωφρενικά υψηλή. Πολλοί είναι ύποπτες των μεγάλων εταιρειών, ακόμα και υπάρχουν εκείνοι που πιστεύουν ότι εσκεμμένα δεν θεραπεύει την ασθένεια, προκειμένου να συνεχίσει την πώληση των ναρκωτικών. (Δημοσιεύτηκε από Dunkel - net1news.org)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου