Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

" Ντοκουμεντο!"



Στο Νεο Ηρακλειο Αττικης, μετα τους συλλογους και τις αλλες οργανωσεις, μελη της  Στοας ΔΙΟΝΥΣΟΣ αρ.111 της Grande Oriente Universal Greece συμμετειχαν στον εορτασμο της Εθνικης μας Επετειου, με επικεφαλης τον Υπατο της Στοας αδ. Α. Τσιπιδη 33ο, ολοι με Τεκτονικη περιβολη.

Δημοσια εμφανιση Ελευθεροτεκτονων στην πατριδα μας ειχε να γινει εδω και 90 χρονια, δηλ. απο το 1923 οποτε και εγινε η συγκεντρωση στην Ακροπολη για την Μικρασιατικη καταστροφη.

Αν λαβουμε υποψη μας την συνεισφορα της Φιλικης Εταιριας στον αγωνα του 1821, η οποια ιδρυθηκε από Τεκτονες της Ελλαδας και της Ευρωπης, οι Τεκτονικες δυναμεις θα επρεπε να ειναι αυτες που θα ανοιγουν τις παρελασεις της 25ης Μαρτιου!

'' ΜΕΤΑ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ....''

Μετα εναν ολοκληρο αιωνα ... με παγωμενη την εκφραση των πολιτων του δημου ν.ηρακλειου εμφανιστηκαν ελληνες τεκτονες με την ελληνικη σημαια και με πληρη στολη !!!

Στην φωτογραφια βλεπετε τους ηγετες της εν λογω στοας ΔΙΟΝΥΣΟΣ 111 GRANDE ORIENTE UNIVERSAL GREECE  και για μια ακομη φορα ο υπατος της στοας επιβεβαιωσε οτι μαλλον αποτελει παρελθον ο σκοτεινος τεκτονισμος και ριχνει φως στον αδικα χαρακτηρισμενο αυτο χωρο !!

Δεν μενει παρα να; αναμενουμε συνεχεια και ολοι οι τεκτονες στην ελλαδα νοιωσανε περηφανοι ... εκτος φυσικα της ελληνικης ορθοδοξης εκκλησιας...


Συμπερασμα ??? μαλλον στις 31 -07-1973 γεννηθηκε ο ελληνας μασονος ''καραισκακης'' !!!!