Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

'' Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΗΓΕΤΗ''

Καμερα φωτογραφικη δημοσιογραφων επιασε στα ιδιαιτερα του ξενοδοχειου ΜΕΤ της θεσσαλονικης το σαββατο 9 φεβρουαριου ,τον νεο ηγετη της τεκτονικης δυναμης  grande oriente universal greece  , κυριο αποστολο τσιπιδη, παραγοντα αθλητικου σωματειου της θεσσαλονικης , κατα την συγκεντρωση ορισμενων εκ των στελεχων της λεσχης μπιλντεμπεργκ στο συνεδριο της ''rockfeller bros fund''.

Δεν αναφερομαστε με περιεργεια στην παρουσια του , καθως ειναι ηδη γνωστο οτι θα συμμετασχει για πρωτη φορα στην επομενη συναντηση της λεσχης , ουτε και για τον λογο συμμετοχης του καθως ειναι γνωστο οτι ανηκει στην ελιτ των επιχειρηματιων στις βαλκανικες χωρες , μιας και το συνεδριο αφορουσε τις βαλκανικες χωρες, αλλα το οτι επιβεβαιωθηκαν τοσο γρηγορα ολες οι πηγες μας.

Συντομα θα εχουμε και φωτογραφιες των συναντησεων των νεου αυτου , σε ηλικια ηγετη μιας στοας που δειχνει να αναλαμβανει σημαντικους ρολους σε πολλα επιπεδα, με τους γνωστους σε ολους μας για την μυστικη κυβερνηση του κοσμου

πληροφοριες απο αξιοπιστες πηγες λενε οτι συντομα θα γινει ξανα μια συναντηση αναλογη σε αλλο ξενοδοχειο της θεσσαλονικης....
πηγη
Π...Δ



''ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ''

Συναγερμός έχει σημάνει στα σώματα Ασφαλείας της Θεσσαλονίκης για το φόρουμ Περιφερειακής Συνεργασίας για τα Βαλκάνια της «Κοινοπραξίας» των αδελφών Ροκφέλλερ, όπου χαιρετισμό απηύθυνε ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου. 

Το φόρουμ πραγματοποιείται με άκρα μυστικότητα στο γνωστό «πεντάστερο» ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης “ΜΕΤ” και έχουν ληφθεί μέτρα ασφαλείας που θυμίζουν ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής, για να μην πούμε συνέδριο της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ.   η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης προειδοποίησε τον πρώην πρωθυπουργό να μην απομακρυνθεί από τους χώρους του “MET” διότι θα κινδύνευε η σωματική ακεραιότητά του αν κυκλοφορούσε στην πόλη ή αν έκανε τις γνωστές γυμναστικές επιδείξεις του μπροστά στις κάμερες.
Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου απηύθυνε επίσημο χαιρετισμό κατά τη διάρκεια του δείπνου αλλά συμμετείχε και στις εργασίες του συνεδρίου του Rockfeller Bros Fund, στα λεγόμενα «εργαστήρια» (workshops) στρογγυλής τραπέζης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όσοι δημοσιογράφοι επιχείρησαν να εισέλθουν στο χώρο του συνεδρίου δεν τους επιτράπηκε με αυστηρότητα η είσοδος. Επίσης, χρησιμοποιήθηκαν μαγνητικές πύλες ώστε να διεξάγεται εξονυχιστικός σωματικός έλεγχος στους εισερχομένους.
Για το φόρουμ ενημερώθηκε τελευταία στιγμή ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος προσκλήθηκε να μιλήσει για την τουριστική ανάπτυξη στην περιοχή. Οι αιρετικές απόψεις του κ. Μπουτάρη άλλωστε είναι λίγο – πολύ γνωστές, όπως η πρόθεσή του να στήσει άγαλμα του Μουσταφά Κεμάλ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ή η κλήση σε απολογία δημοσιογράφου που εργάζεται στο δημοτικό ραδιόφωνο κι έκανε λόγο περί της Βορείας Ηπείρου.
Φήμες για συνεργάτες του Σόρος
Η συμμετοχή, τα πρόσωπα και το περιεχόμενο του προγράμματος δεν έγιναν γνωστά. Ωστόσο αιωρείται μια πληροφορία που δεν επιβεβαιώνεται αλλά θέλει συνεργάτες του κ. Τζωρτζ Σόρος να συμμετέχουν στις εργασίες του συνεδρίου. Μαζί τους παραβρίσκονται άλλοι 53 πολιτικοί, τεχνοκράτες, επιχειρηματίες και μέλη Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων από Ελλάδα, Σερβία, Βοσνία, Μαυροβούνιο, Σκόπια, Κροατία, Αλβανία και Κοσσυφοπέδιο. 
Αμερικανική πηγή επισήμανε ότι το φόρουμ θα λάβει επίσημο χαρακτήρα Βαλκανικού συνεδρίου Περιφερειακής Συνεργασίας για την ανάπτυξη των Δυτικών Βαλκανίων (που παραμένουν εκτός των ευρω-ατλαντικών δομών).
Σημειώνεται επίσης ότι η εβραϊκής καταγωγής οικογένεια τραπεζικών που ακούει στο επίθετο Ροκφέλλερ, επικεφαλής της οποίας είναι ο κ. Δαυΐδ Ροκφέλλερ προάγει σχεδιασμούς που αφορούν στην παγκόσμια διακυβέρνηση. Στην «ανάγκη» παγκόσμιας διακυβέρνησης και δήθεν «συναδέλφωσης» των λαών έχει αναφερθεί επανειλημμένως ο κ. Γ. Παπανδρέου ακόμα και από το βήμα της Βουλής.

''2013 ''

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΒΔΑ... ΤΟ 2013 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΚΥΠΡΟΥ,ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΑΥΤΗΣ...

 

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΝΤΕΧΝΑ...

Τα σενάρια πολέμου επανέρχονται από τη μεγαλύτερη Ρωσική εφημερίδα που αναλύει τις γεωπολιτικές ισσοροπίες με εύθραυστες σχέσεις καθώς έχουμε το 2012..

.....τη χρονιά που έχει σηματοδοτηθεί από τους Μάγια, ενώ πολύ πρόσφατα ο γνωστότατος Χένρι Κίσινγκερ(?) δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για πόλεμο και φρίκη, η οποία θα αναδείξει μέσα από την απόλυτη καταστροφή και τις στάχτες μία νέα παγκόσμια κυβέρνηση και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Το άρθρο της Pravda, το οποίο υπογράφει ο Stanislav Mishin,... έρχεται να ρίξει νερό στον μύλο της καταστροφικής χρονιάς. Τα όσα περιγράφει ίσως είναι ικανά να ρίξουν σε κατάθλιψη ανθρώπους που πιστεύουν πως βρισκόμαστε μπροστά στον όλεθρο, έναν σχεδιασμένο όλεθρο, που για άλλους φέρεται να σχεδιάστηκε από τη Νέα Τάξη, τους Illuminati (και ποιός ξέρει ποιούς ακόμη), για κάποιους άλλους πρόκειται να ζήσουμε σκηνές της Αποκάλυψης και της συντέλειας του κόσμου. Τέλος, υπάρχουν και οι ηπιότερες προσεγγίσεις, οι οποίες θέλουν το 2012 να είναι έτος -κομβικό σημείο- σημαντικών εξελίξεων, αλλά όχι απαραίτητα καταστροφικών πολέμων και ανείπωτων καταστροφών.

Ελλάδα

Η Ελλάδα θα διώξει από πάνω της την κυβέρνησή της μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους, μέσο ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος. Θα είναι το πρώτο καθεστώς μαριονέτα της ΕΕ που θα ψάχνει ελικόπτερα στις ταράτσες. Η Ελλάδα θα βγει από την ΕΕ και θα επανεκκινήσει την εκτύπωση της δραχμής. Θα υπάρξουν συνομιλίες για συμμαχίες και με την εμφάνιση των Ρωσικών βάσεων.
Ωστόσο, πριν αυτά μπορέσουν να αποφέρουν καρπούς, η συμμαχία της Ελλάδας με την Κύπρο και το Ισραήλ θα οδηγήσει άμεσα σε πόλεμο με την Τουρκία. Οι Τούρκοι θα αγωνίζονται σε ένα πόλεμο τριών μετώπων, αλλά μια αρκετά μεγάλη δύναμη θα κατευθυνθεί προς την Ελλάδα. Οι Έλληνες θα πολεμήσουν όσο σκληρά μπορούν, αλλά θα νικηθούν. Η τουρκική επίθεση θα σταματήσει στη Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια τεράστιων μαχών εντός των δρόμων αλλά και των βουνών βόρεια. Οι Βορειοελλαδίτες θα ενισχυθούν από εθελοντές από τη Σερβία, τα Σκόπια και τη Βουλγαρία, κάτι το οποίο θα καθυστερήσει περαιτέρω την τουρκική εκστρατεία. Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ θα μείνουν έξω από τις μάχες, σε αυτό το σημείο, καλώντας ασθενώς όλες τις πλευρές να έρθουν σε συμφωνία. Οι Τούρκοι θα μπουν στην Κεντρική Ελλάδα, αν και πολύ πιο αργά από ό, τι αναμενόταν, καθώς οι δυνάμεις τους θα αποσπαστούν λόγω μιας γενικής εξέγερσης των Κούρδων και των συνεχών έντονων συγκρούσεων στο βόρειο Ισραήλ.

Ρωσία

Η Ρωσία στην αρχή θα παραμείνει ουδέτερη, και επίσης θα κάνει έκκληση για ειρήνη, ωστόσο, θα κόψει από τους Τούρκους το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο. Ρωσική ανθρωπιστική βοήθεια θα πετάξει στην Ελλάδα, πάνω από τον εναέριο χώρο της Βουλγαρίας, even as the Bulgarian government falls to its own militar. Μετά από αυτό, ενεργή Ρωσική βοήθεια θα έρθει.
Εικόνες των νεκρών Ορθοδόξων Ελλήνων, από τουρκικές ακρότητες, θα οδηγήσουν τις μάζες στους δρόμους απαιτώντας την άμεση παρέμβαση. Τα Ηνωμένα Έθνη θα μπλοκαριστούν από το βέτο των ΗΠΑ / ΗΒ / Γαλλίας ,ακόμα και όταν Ρωσικά εθελοντές αρχίσουν να εισρέουν στα Βαλκάνια. Η Ρωσία θα αρχίσει να απειλεί την Τουρκία και το γεγονός αυτό θα οδηγήσει σε κλιμακωθεί γρήγορα σε εναέριες αψιμαχίες. Το ΝΑΤΟ θα ζωντανέψει, απειλώντας άμεσα τη Ρωσία να μην εμπλακεί. Η Ρωσία από αυτό το σημείο θα εντείνει την πολεμική της, με την Ουκρανία close at the hip (πιθανώς εννοεί με την Ουκρανία να αντιλαμβάνεται τι θα συμβεί).

Ο Ρωσικός στρατός θα επιτεθεί κατευθείαν μέσα από τη Γεωργία, η οποία μετά από τέσσερις ημέρες της αντίστασης, θα καταρρεύσει. Η Τιφλίδα δεν θα πολιορκείται από σημαντικές δυνάμεις, αλλά περικυκλωμένη θα αναγκαστεί σε υποταγή, ενώ ο κύριος όγκος του στρατού θα κατευθύνεται προς την Τουρκία. Σε αυτό το σημείο η Αρμενία θα μπει στον πόλεμο στο πλευρό της Ρωσίας και το Αζερμπαϊτζάν στο πλευρό της Τουρκίας.

Το ΝΑΤΟ θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία στη Μαύρη Θάλασσα και θα υποστεί μια πλήρη ήττα, αποκομμένο από τις Βουλγαρικές βάσεις στήριξης, με μόνες εναπομείνασες της βάσει της Ρουμανίας. Αυτές θα καταστραφούν από Ρωσικά βομβαρδιστικά αεροπλάνα και πυραύλους. Πλοία του ΝΑΤΟ, εκ των οποίων τα περισσότερα Αμερικάνικα θα βυθιστούν. Οι στρατιώτες (fighters) του ΝΑΤΟ θα κατατροπωθούν στο τέλος του εγχειρήματός τους (will also be confronted at the edge of their operability – η λέξη operability ούτε καν υπάρχει στο αγγλικό λεξικό αλλά μάλλον αυτό εννοεί) πάνω από τα Βαλκάνια και τη Μαύρη Θάλασσα. Αυτή η ήττα, και η είσοδος της Ουκρανίας στον πόλεμο στο πλευρό της Ρωσίας, θα χρησιμοποιηθεί από τους Γερμανούς ως λόγο για να αποτραβηχτεί και έτσι να συντρίψει το ΝΑΤΟ εκ των έσω.

Έως το τέλος του έτους, οι Τούρκοι θα έχουν φτάσει στο βόρειο Ισραήλ και θα αντιμετωπίζουν συνεχή ανταρτοπόλεμο από την Συρία. Θα έχουν χάσει το ανατολικό ήμισυ της χώρας τους από Αρμενικές και Κουρδικές δυνάμεις, ενώ η Ρωσία θα τους καταπατήσει φτάνοντας στα περίχωρα της Άγκυρας. (Οι Τούρκοι) Θα εξακολουθούν να κατέχουν τη Θεσσαλονίκη, αλλά θα έχουν αποσυρθεί από την κεντρική Ελλάδα και θα είναι υπό συνεχή επίθεση από τα βόρεια από τις Ελληνικές, τις Σερβικές και τις Βουλγαρικές δυνάμεις. Επίσης, θα έχουν χάσει την Κύπρο από τις δυνάμεις της Νότιας Κύπρου και δεν θα μπορέσει να τις ανακτήσει λόγω των υπολοίπων μετώπων.
Η τελική καταστροφή της Τουρκίας, η Ρώσικη απόβαση στην Κωνσταντινούπολη, καθώς και η κατάληψη της Άγκυρας, θα έρθουν το πρώτο εξάμηνο του 2013. Σε αυτό το σημείο, η Τουρκία θα αντιμετωπίσει την πλήρη διάλυσή της ως έθνος, που θα χωρίζεται σε τουλάχιστον 3, ίσως τέσσερα μέρη: Ελληνικό (Byzentine), Αρμενικό (Trebzon) και Κουρδικό, νότια και νοτιοανατολικά και ίσως και μια μικρότερη Βουλγαρική ζώνη στο βόρειο τμήμα της Τουρκίας και ενός μέρους της βόρειας Θράκης.

Κύπρος
Η Κύπρος θα ξεπεράσουν τον πόλεμο σχετικά εύκολα σε σύγκριση με την υπόλοιπη περιοχή. Η Νότια Κύπρος θα ξεκινήσει αμέσως μια επίθεση στην Βόρεια Κύπρο και με σκληρή μάχη θα διώξει τους Τούρκους μέσα σε μερικούς μήνες.

Τουρκία
Αυτό το έτος θα φέρει στην Τουρκία το τελευταίο της πόλεμο. …. Έως τα μέσα του 2013, η Τουρκία θα είναι στο κάδο των απορριμμάτων της ιστορίας, ένα νεκρό έθνος.

Ρωσική εφημερίδα Pravda : ΤΟΥΡΚΙΑ -- ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΟΥ 2013

'' ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ''

Ένα συνηθισμένο ζευγάρι. Μια ιστορία αγάπης σαν όλες τις άλλες. Ένας πόλεμος που έμελλε να αλλάξει για πάντα τη ζωή τους. Μια δύναμη ψυχής που δεν τους άφησε ποτέ να λυγίσουν. Ένας ισχυρός δεσμός που δεν έσπασε ούτε στιγμή! Ο Taylor Morris και η Danielle Kelly είναι οι βασικοί «πρωταγωνιστές» μιας από τις πιο συγκινητικές ιστορίες αγάπης που έχουμε διαβάσει, η οποία δεν μπορεί παρά να εμπνεύσει τον καθένα να ζήσει πραγματικά τη ζωή του στο έπακρο. Να ξανασκεφτεί την αξία που έχει κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο που ζούμε και αναπνέουμε μέσα σε αυτό τον σκληρό έστω κόσμο. Ο Taylor κατατάχθηκε στο Πολεμικό Ναυτικό μόλις τελείωσε το σχολείο και έγινε αμέσως μέλος της EOD, μια ιδιαίτερης τάξης στρατιωτών που είναι υπεύθυνοι για την εκκαθάριση των εκρηκτικών πριν από τα στρατεύματα εισέρθουν σε έναν χώρο. Στις 3 Μαΐου του 2012, η ζωή του Taylor και της Danielle δεν θα ήταν ποτέ πια η ίδια, καθώς ένας εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη δίπλα του, ενώ υπηρετούσε στο Αφγανιστάν. Και μπορεί οι δυσκολίες πλέον του ζευγαριού να είναι τεράστιες όμως η ελπίδα και η αγάπη δεν χάθηκαν στην έκρηξη. Αντίθετα, δυνάμωσαν… Και αυτό ακριβώς το μήνυμα θέλουν να περάσουν μέσα από τις φωτογραφίες της ζωής τους!
perierga.gr- Μια συγκινητική ιστορία αγάπης καρέ-καρέ...
perierga.gr- Μια συγκινητική ιστορία αγάπης καρέ-καρέ...
perierga.gr- Μια συγκινητική ιστορία αγάπης καρέ-καρέ...
perierga.gr- Μια συγκινητική ιστορία αγάπης καρέ-καρέ...
perierga.gr- Μια συγκινητική ιστορία αγάπης καρέ-καρέ...
perierga.gr- Μια συγκινητική ιστορία αγάπης καρέ-καρέ...
perierga.gr- Μια συγκινητική ιστορία αγάπης καρέ-καρέ...
perierga.gr- Μια συγκινητική ιστορία αγάπης καρέ-καρέ...
perierga.gr- Μια συγκινητική ιστορία αγάπης καρέ-καρέ...
perierga.gr- Μια συγκινητική ιστορία αγάπης καρέ-καρέ...
perierga.gr- Μια συγκινητική ιστορία αγάπης καρέ-καρέ...
perierga.gr- Μια συγκινητική ιστορία αγάπης καρέ-καρέ...

'' ΦΑΝΤΑΣΜΑ''

Φαντάσματα αναφέρονται σ' όλες τις χρονικές περιόδους της ανθρώπινης ιστορίας, σ' όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Ως φαντάσματα θεωρούνται οι εμφανίσεις ειδώλων ανθρώπων που έχουν πεθάνει.
 
Υπάρχουν μαρτυρίες για φαντάσματα εντελώς στέρεα και ορατά, τα οποία μπορείς να αισθανθείς με την αφή (προσοχή όμως: τα χέρια τους είναι πα-γω-μέ-να!!), φαντάσματα που φαίνονται αχνά σαν σκιές ή ομίχλη και φαντάσματα εντελώς διάφανα που μόλις και φαίνεται το περίγραμμά τους.
Υπάρχουν άνθρωποι φαντάσματα, ζώα φαντάσματα, αντικείμενα φαντάσματα, ακόμα και σπίτια ή λόφοι ή δέντρα φαντάσματα.
Η πιο κοινή θεωρία για τα φαντάσματα, λέει ότι αυτά είναι ψυχές πεθαμένων που δε μπορούν να αναπαυθούν λόγω κάποιας εκκρεμότητας στον επάνω κόσμο, ή κάποιας μεγάλης αδικίας που τους έγινε ή που αυτά κάνανε, ή λόγω μεγάλης λύπης για κάτι, ή λόγω μεγάλου ψυχικού δεσίματος με κάποιο συγκεκριμένο μέρος, ή γιατί πέθαναν ξαφνικά και δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι πέθαναν και πάει λέγοντας.
Πιο μοντέρνες θεωρίες απορρίπτουν την μετά θάνατον ζωή των φαντασμάτων.
Άλλες θεωρίες πάλι, βλέπουν τα φαντάσματα σαν οντότητες ανεξάρτητες από το θανόν άτομο, του οποίου τη μορφή οικειοποιούνται και άλλες πάλι λένε άλλα που, αν τα γράφαμε, δεν θα 'χαμε τον τελειωμό μας. Τα φαντάσματα έχουν και ημερομηνία λήξης και σχεδόν κανένα δεν επιζεί περισσότερο από 500 ή 600 το πολύ χρόνια.
Οι θρύλοι και οι ιστορίες θέλουν τα φαντάσματα άλλοτε καλά κι άλλοτε κακά και συνήθως αδιάφορα. Η εμφάνισή τους πάντως, συχνά συνοδεύεται από αίσθημα ψύχους, μελαγχολικά προαισθήματα ή αισθήματα ματαιότητας και κατάθλιψης, κάποτε κι από τρομώδες παραλήρημα. Γι' αυτό και οι μάρτυρες είναι πολλές φορές αρνητικοί στο να εκθέσουν την εμπειρία τους, γιατί δε θέλουν να παραδεχτούν πόσο τρόμαξαν και σοκαρίστηκαν από αυτό που είδαν (ο άλλος λόγος είναι ότι δεν περιμένουν να τους πιστέψει ο κόσμος,).
Οι κακές γλώσσες, αφήνουν υπαινιγμούς για την εμμονή των φαντασμάτων με χώρους κακοφωτισμένους ή θεοσκότεινους ή περιοχές με συχνές ομίχλες (βάλτοι, λίμνες, Αγγλία). Άλλες γλώσσες, πιο κακές αυτές, κάνουν σχόλια για την κακή όραση των μαρτύρων και τη διανοητική ή σωματική τους κούραση την ώρα του συμβάντος. Τέλος, οι χειρότερες απ'όλες τις γλώσσες, επισημαίνουν την τάση των φαντασμάτων να εμφανίζονται σε άτομα με σχιζοφρενική προδιάθεση. Και αυτά είναι τα όσα λένε οι κακές οι γλώσσες περί των φαντασμάτων. Οι παρακάτω ιστορίες είναι αληθινές.

Ο Φαντάρος και η Κοπέλα
Κάποτε ήταν ένα παιδί ο Χ. Ο οποίος υπηρετούσε την θητεία του στον ελληνικό στρατό σε ένα στρατόπεδο σε ένα νησί της Ελλάδας. Όπως και κάθε άλλος στρατεύσιμος δικαιούταν κάποιες εξόδους και άδειες. Έτσι λοιπόν σε μια έξοδό του γνώρισε μια κοπέλα και από τότε άρχισαν να κάνουν παρέα.
Έβγαιναν για αρκετό καιρό και είχαν γίνει πολύ καλοί φίλοι. Όποτε μπορούσε και έβγαινε ο Χ. Από το στρατόπεδο πήγαινε και την έπαιρνε από το σπίτι της όπου και έδιναν ραντεβού. Ένα βράδυ λοιπόν που είχαν βγει να απολαύσουν την βόλτα τους η κοπελιά άρχισε να κρυώνει οπότε ο Χ. Έβγαλε το μπουφάν του και της το έδωσε να το φορέσει για να ζεσταθεί. Αφού τελείωσε η βραδινή βόλτα ο Χ. Μαζί με την κοπέλα επέστρεψαν στο σπίτι τους αφού ο Χ. την πήγε σπίτι της. Τη επόμενη μέρα ο Χ. διαπίστωσε ότι είχε ξεχάσει να πάρει το μπουφάν του.
Έτσι λοιπόν πήγε στο σπίτι της να ζητήσει το μπουφάν του γιατί το χρειαζόταν. Όταν χτύπησε το κουδούνι του άνοιξε μια κυρία οπότε και ο νεαρός ζήτησε να δει την κοπέλα και εξήγησε και τον λόγο της επίσκεψής του. Τότε η γυναίκα του είπε πως η κοπέλα που ζητούσε να δει είχε πεθάνει πριν από μερικά χρόνια.
Ο Χ. έμεινε άναυδος και άρχισε να της εξιστορεί όλη την ιστορία με την γνωριμία με την κοπέλα. Τότε η γυναίκα του υπέδειξε σε ποιο νεκροταφείο και σε ποιο ακριβώς σημείο είναι θαμμένη η κοπέλα. Ο Χ. πήγε στο νεκροταφείο του χωριού και έψαξε να βρει το μνήμα της κοπέλας. Μετά από λίγη ώρα τον βρήκε και διαπίστωσε κάτι πραγματικά απίστευτο, η κοπέλα ήταν όντως θαμμένη εκεί και πάνω στην ταφόπλακα υπήρχε παρατημένο το μπουφάν του.

Μια περίεργη παρουσία

Ήταν κάποτε ένας κύριος Κ. ο οποίος οδηγούσε με το αμάξι του σε έναν επαρχιακό δρόμο σε ένα χωριό της Θεσσαλίας. Καθώς οδηγούσε αντίκρισε στην άκρη του δρόμου έναν ηλικιωμένο άτομο με μια μαγκούρα ο οποίο του έκανε νόημα να σταματήσει. Ο Κ. σταμάτησε στην άκρη και είδε τον γέροντα να πλησιάζει.
Άνοιξε το παράθυρο και τότε ο γέροντας του ζήτησε ένα τσιγάρο. Ο Κ. ανταποκρίθηκε θετικά στην επιθυμία του γέροντα, και έτσι άνοιξε το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου και έβγαλε το πακέτο με τα τσιγάρα. Του έδωσε το τσιγάρο και μετά ο γέροντας του ζήτησε φωτιά για να ανάψει το τσιγάρο.
Τότε ο Κ. έσκυψε να πάρει να του δώσει και τον αναπτήρα. Αλλά μόλις σηκώθηκε ο γέροντας είχε εξαφανιστεί. Βγήκε από το αυτοκίνητο και έψαξε γύρω-γύρω να βρει τον γέροντα αλλά μάταια. Αυτό το περιστατικό είναι ένα από τα συνηθισμένα περιστατικά όπου εμφανίζεται ο φύλακας-άγγελος του καθένα μας για να μας προφυλάξει από κάποιο επερχόμενο κακό.

Το κορίτσι με το πιάνο
Κάποτε σε μια γειτονιά της Αθήνας υπήρχε ένα αρχοντόσπιτο, αυτά τα παλιά με τους διώροφα κτίσματα με εσωτερικές σκάλες και με κήπο. Σε αυτό το σπίτι έμενε μια τριμελής οικογένεια. Ο άντρας δούλευε σε κάποια μικρή επιχείρηση, η γυναίκα του σπιτιού ασχολιόταν με τις δουλειές του σπιτιού ενώ το παιδί τους, ένα μικρό κοριτσάκι πήγαινε σχολείο. Το κοριτσάκι αυτό είχε σαν χόμπι τη μουσική και του άρεσε πολύ το πιάνο.
Έτσι λοιπόν οι γονείς του το έγραψαν σε ένα ωδείο και λίγο καιρό αργότερα του αγόρασαν και ένα πιάνο για να μπορεί να κάνει πρακτική εξάσκηση. Το μικρό κορίτσι καθόταν λοιπόν κάθε απόγευμα, αφού τελείωνε όλες τις άλλες του δουλειές, και έπαιζε πιάνο για αρκετές ώρες.
Αυτό επαναλαμβανόταν συνέχεια κάθε μέρα σχεδόν πάντα μια συγκεκριμένη ώρα (ας πούμε ότι η ώρα αυτή ήταν 6 το απόγευμα). Μια μέρα όμως η μητέρα του της είπε να κάνει κάποιες δουλειές γιατί εκείνη θα έφευγε. Το κοριτσάκι δεν έκανε τις δουλειές που του είχε πει η μητέρα του και άρχισε να παίζει πιάνο. Όταν γύρισε η μητέρα του το βρήκε να παίζει πιάνο και υπέθεσε ότι οι δουλειές που τις είχε αναθέσει είχαν γίνει.
Όταν όμως συνειδητοποίησε ότι το κοριτσάκι δεν είχε κάνει τίποτα απολύτως έγινε έξω φρενών. Τότε άρχισε να μαλώνει το κορίτσι και ξέσπασε ένας μεγάλος καβγάς. Η μικρή έφυγε κλαίγοντας και άρχισε να ανεβαίνει την μεγάλη ξύλινη σκάλα μέχρι που την τράβηξε η μητέρα της.
Τότε το κοριτσάκι παραπάτησε και έπεσε από την σκάλα, χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού της και πέθανε. Μετά από το συμβάν οι γονείς της άφησαν το σπίτι αυτό και μετακόμισαν σε άλλη περιοχή της Ελλάδας. Το σπίτι αυτό ερήμωσε καθώς δεν είχε απομείνει τίποτα εκεί μέσα. Όμως όποιος περάσει έξω από αυτό το σπίτι αυτό μια συγκεκριμένη ώρα θα ακούσει το μικρό κορίτσι να παίζει πιάνο.

Η μοναχή

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ, έλαβε χώρα σε ένα μοναστήρι το οποίο βρίσκεται στην Βόρεια Ελλάδα. Σε αυτό το μοναστήρι ζούσαν περίπου πενήντα μοναχές μαζί με την ηγουμένη. Η ζωή τους κυλούσε με τους ίδιους ρυθμούς κι έκαναν σχεδόν κάθε μέρα τις ίδιες δουλειές.
Μια μέρα σαν όλες τις άλλες είχαν καθίσει όλες οι μοναχές να φάνε και ξεκίνησε μια συζήτηση άγνωστου περιεχομένου. Πάνω στην κουβέντα όμως ξέσπασε μια έντονη λογομαχία ανάμεσα στην ηγουμένη και σε μια μοναχή. Οι τόνοι όμως ανέβηκαν πολύ και άρχισε η μία να βλαστημάει την άλλη. Τότε η μοναχή σηκώθηκε, άρπαξε ένα μαχαίρι και πάνω στα νεύρα της το κάρφωσε πάνω σε μια εικόνα της Παναγίας. Μετά από αυτό ο καβγάς σταμάτησε.
Τα χρόνια πέρασαν. Κι αν όχι όλες, οι περισσότερες μοναχές πέθαναν. Το περίεργο σε όλη την ιστορία είναι ότι η μοναχή που κάρφωσε το μαχαίρι στην εικόνα έχει κι αυτή πεθάνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αλλά το χέρι της που έμπηξε το μαχαίρι στην εικόνα ακόμα δεν έχει λιώσει.
 

'' ΙΣΤΟΡΙΕΣ''

Περίεργες ιστορίες από τον κόσμο του ίντερνετ. Όσα μας έχουν πει στη γειτονία φίλοι και γνωστοί ηλικιωμένοι ή η γιαγιά και ο παππούς... τώρα τα διαβάζουμε και στο διαδίκτυο. Αλήθεια η ψέματα συναρπάζουν και μεταδίδονται από στόμα σε στόμα ή από σαιτ σε σαιτ. 
Η μοναχή
Η ιστορία που θα σας διηγηθώ, έλαβε χώρα σε ένα μοναστήρι το οποίο βρίσκεται στην Βόρεια Ελλάδα. Σε αυτό το μοναστήρι ζούσαν περίπου πενήντα μοναχές μαζί με την ηγουμένη. Η ζωή τους κυλούσε με τους ίδιους ρυθμούς κι έκαναν σχεδόν κάθε μέρα τις ίδιες δουλειές.
Μια μέρα σαν όλες τις άλλες είχαν καθίσει όλες οι μοναχές να φάνε και ξεκίνησε μια συζήτηση άγνωστου περιεχομένου. Πάνω στην κουβέντα όμως ξέσπασε μια έντονη λογομαχία ανάμεσα στην ηγουμένη και σε μια μοναχή. Οι τόνοι όμως ανέβηκαν πολύ και άρχισε η μία να βλαστημάει την άλλη. Τότε η μοναχή σηκώθηκε, άρπαξε ένα μαχαίρι και πάνω στα νεύρα της το κάρφωσε πάνω σε μια εικόνα της Παναγίας. Μετά από αυτό ο καβγάς σταμάτησε.
Τα χρόνια πέρασαν. Κι αν όχι όλες, οι περισσότερες μοναχές πέθαναν. Το περίεργο σε όλη την ιστορία είναι ότι η μοναχή που κάρφωσε το μαχαίρι στην εικόνα έχει κι αυτή πεθάνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αλλά το χέρι της που έμπηξε το μαχαίρι στην εικόνα ακόμα δεν έχει λιώσει.
H σκιά
Ο φίλος μου σηκώθηκε και κοίταξε στο δωμάτιο του αδελφού του αλλά δεν είδε κανένα. Όμως ορκιζόταν ότι άκουσε ψιθύρους και πολύ σιγανά μουρμουρητά. Οι γονείς τους κοιμόντουσαν σε άλλο δωμάτιο με την πόρτα πάντα κλειστή. Το πρωί ρώτησε τον αδελφό του αν μπήκε κανείς στο δωμάτιο αλλά ο αδελφός του είπε ότι κοιμήθηκε σερί όλο το βράδυ.
Αυτό γινόταν για αρκετές ημέρες. Κάθε βράδυ κατά τις δώδεκα με μία έβλεπε την σκιά να μετακινείται στο δωμάτιο του μικρού αδελφού του και μετά άκουγε για κάνα τέταρτο ψίθυρους. Σταδιακά παρατηρούσε ότι η συμπεριφορά του αδελφού του πήγαινε από το κακό στο χειρότερο. Ο μικρός από ήσυχος και ευγενικός είχε γίνει υπερβολικά ζωηρός, άτακτος και αγενής. Έτσι μην έχοντας τίποτα άλλο να κάνει το είπε στην γιαγιά του. Αυτή είπε οτι πρόκειται για κακό πνεύμα ή δαιμόνιο που βάζει κακές ιδέες στο μυαλό του μικρού.
Έτσι η γιαγιά για να πολεμήσει το πνεύμα λιβάνισε όλο το δωμάτιο, κρυφά βέβαια από όλους, και μετά έβαλε μια μικρή εικόνα της Παναγίας κάτω από το μαξιλάρι του μικρού.
Το ίδιο βράδυ, η σκιά ξαναμπήκε στο δωμάτιο αλλά αυτή την φορά αντί για μουρμουρητά ο φίλος μου άκουσε ένα αναστεναγμό και ένα ψιθυριστό επιφώνημα πόνου.
Η σκιά δεν ξαναεμφανίστηκε κανένα άλλο βράδυ και με τις μέρες η συμπεριφορά του μικρού άλλαξε προς το καλύτερο.