Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

" Κοντρα στο συστημα"

Μιας και ειναι επικαιρο το ΝΑΙ και το ΟΧΙ στην ελλαδα ,η αλλαγη στασης των βουλευτων που αλλαζουν αποψη σαν τις καλτσες, υπαρχει ενας ανθρωπος εντος του συστηματος που θα ελεγε κανεις το πολεμαει με λυσσα!!! Ενας ανθρωπος που εισχωρησε πιο βαθεια απο το καθενα στη γνωστη λεσχη της ολλανδιας, στα υπατα συμβουλια των στοων, μεγαλωσε κοντα στους παντοκρατορες της μασονιας, του προταθηκαν ποστα,μεγαλα ποσα, κι ομως το ΟΧΙ του παραμενει ΟΧΙ.
Και μαλιστα πιο ΟΧΙ δεν βρισκεις . Μοιαζει πολυ με το ΟΧΙ καποιων που ερχονται απο τα παλια.  Μαλιστα εκτος του προσωπικου του ΟΧΙ βρισκουμε να επηρεαζει πολυ κοσμο σε αυτη τη χωρα,αφου βρισκεται στη κεφαλη αθκητικων πολυπληθων σωματειων, μεγαλης τεκτονικης δυναμης, ενδεχομενως οπως εχει ειπωθει απο κοντινο του περιβαλλον να ηρθε η ωρα να μπει μεσα στο κοινοβουλιο, μαλιστα ακουστηκε και το απιθανο :δεν μας ενδιαφερει με πιο κομμα, αρκει να μπει και να ακουστει στον ελληνικο λαο,ειναι απο τους λιγους που ειχαν,εχουν και θα εχουν προσβαση στα αρχεια ωστε να εκθεσει καταστασεις.
Μαλιστα στο προσφατο παρελθον ειχε παιξει επιτελικο ρολο και στο κομμα τους ΛΑΟΣ αλλα και προσφατα του ΣΥΡΙΖΑ.
Η ελληνικη βουλη αυτη τη στιγμη εχει αναγκη απο ανθρωπους που ξερουν τι λενε και γιατι.
Ενας απο αυτους εδω και χρονια λεει ενα ΟΧΙ







"ΣΟΚ ΚΑΙ ...ΤΕΛΟΣ"

Σοκ και τελος.
Δημοτικοι συμβουλοι μοιραζαν 20€ για το δημοψηφισμα, για λογαριασμο..., δεν υπηρξε κανενας εκβιασμος, 4 000 000 ειναι εντος χωρας πακιστανοι,συριοι,κτλ ετοιμοι να εκπληρωσουν την αοοστολη τους, ερχεται μεγαλο κακο στις τραπεζες αρχες σεπτεμβριου, εχουμε περιεργες τασεις γειτονικων χωρων, ο ελληνικος λαος δεν αντιδρα, αυτο θα πει σοκ.
Οχι..οχι...τωρα θα σας σοκαρουμε πραγματικα...υπαρχει εντος χωρας κανονικα εξοπλισμενος στρατος ξενης χωρας και μαλιστα μεγαλυτερος αριθμητικα απο τον ελληνικο που περιμενει το πρασινο...
Ελλη ας στρατηγος του πενταγωνου μας επιβεβαιωσε πως πλεον ειναι αργα.
Σοκ και ...τελος