Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

''focus: ελληνες μασονοι''

 
 
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΤΚΑΣ
1989 - 1999
 
Ο Αδ. Βασίλειος Πάτκας ήταν ο Κραταιότατος Ύπατος Μέγας Ταξιάρχης, Μέγας Διδάσκαλος, ιδρυτής του Διεθνούς Τεκτονικού Τάγματος «ΔΕΛΦΟΙ» και ιδρυτής της Μεγάλης Μικτής Στοάς της Ελλάδος. Γεννήθηκε στην Δράμα Ανατολικής Μακεδονίας. Ακολούθησε οικονομικές σπουδές στο τμήμα Οικονομικών της ΑΣΟΕΕ και μεταπτυχιακές στο Business του Πανεπιστημίου McGill του Καναδά. Νυμφεύθηκε την Ιουλία-Ελένη Χαλκίδου και απέκτησε τρία τέκνα. Εργάσθηκε ως ανώτερο στέλεχος της ΕΤΒΑ από την οποία και συνταξιοδοτήθηκε το 1995.
 
Η Τεκτονική του σταδιοδρομία είναι η ακόλουθη:
 
Μυήθηκε στη Συμβολική Στοά "ΟΣΙΡΙΣ" στις 16 Δεκεμβρίου 1968, του Droit Humain. Την 24η Ιανουαρίου 1993 αυξήθηκε στον 33° Βαθμό από το Ύπατο Συμβούλιο του D.H. Στις 25 Μαΐου 1970 μετείχε στην ίδρυση της Συμβολικής Στοάς "ΑΠΟΛΛΩΝ", στην οποία διατέλεσε Σεβάσμιος Διδάσκαλος από το 1978 έως το 1986. Ακολούθως από το 1986 έως το 1988 διετέλεσε Τρις Ισχυρός Διδάσκαλος της Στοάς Τελειοποιήσεως "ΑΛΗΘΕΙΑ" και από το 1988 έως το 1990 Σοφότατος Διδάσκαλος του Υπερτάτου Περιστυλίου "ΦΟΙΒΟΣ". Υπήρξε ο ιδρυτής Σεβάσμιος Διδάσκαλος της Συμβολικής Στοάς "ΕΛΕΥΣΙΣ", ο ιδρυτής της Στοάς Τελειοποιήσεως "ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΙΣ" και ο ιδρυτής του Υπερτάτου Περιστυλίου "ΦΑΕΘΩΝ". Την 5η Φεβρουαρίου 1989 ανέλαβε ως Πρόεδρος και Εθνικός Μέγας Διδάσκαλος του Εθνικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Στοών, που τελούσε υπό την αιγίδα του εδρεύοντος στο Παρίσι Διεθνούς Μικτού Τεκτονικού Τάγματος "Le Droit Humain".
 
Η έντονη δραστηριότητά του, ως Εθνικός Μέγας Διδάσκαλος, η συμμετοχή του για πρώτη φορά στα διεθνή δρώμενα του ανωτέρω Τάγματος, η διοργάνωση του Α' Πανελληνίου Συνεδρίου της Αθήνας το 1994, παρουσία των ηγετών και άλλων ομοσπονδιών, αλλά κυρίως η ίδρυση νέων Στοών στις Βαλκανικές Χώρες, όπου οι ίδιοι απέτυχαν να συστήσουν, αποτέλεσαν την αιτία για τη διατάραξη των αγαθών σχέσεων με το Γαλλικό Τάγμα.
 
Η αντίδραση της Ελληνικής Ομοσπονδίας ήταν η αρμόζουσα για την ιστορική περίσταση. Αποφάσισε την ανεξαρτητοποίησή της και την επανίδρυσή της ως αυτεξούσιας και ανεξαρτήτου οντότητας.
 
Την 14η Δεκεμβρίου 1996 παρουσία όλων των Σεβασμίων Διδασκάλων των Συμβολικών και Φιλοσοφικών Στοών εισηγήθηκε και ίδρυσε το Διεθνές Τεκτονικό Τάγμα «ΔΕΛΦΟΙ» και το Ύπατο Συμβούλιο, του οποίου ανέλαβε την Προεδρία, λαβών τον τίτλο του Κραταιοτάτου Υπάτου Μεγάλου Ταξιάρχου και Μεγάλου Διδασκάλου του Διεθνούς Τάγματος. Και πρώτη αυθημερόν απόφαση του Υπάτου Συμβουλίου ήταν η ίδρυση της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος ως αυτονόμου οργανισμού υπό την αιγίδα του Διεθνούς Τεκτονικού Τάγματος "ΔΕΛΦΟΙ", με σκοπό τη διαχείριση όλων των θεμάτων, που αφορούν στις Συμβολικές Στοές εντός του Ελλαδικού χώρου, περιλαμβανομένων των περιουσιακών στοιχείων.
 
Ανέλαβε ως πρώτος Εθνικός Μέγας Διδάσκαλος της ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Το έτος 2001 ίδρυσε τη Μεγάλη Στοά Τελειοποιήσεως της Ελλάδος ως αυτόνομο οργανισμό, με σκοπό τη διαχείριση όλων των θεμάτων, που αφορούν στις Στοές Τελειοποιήσεως εντός του Ελλαδικού χώρου. Από το 1989 που ανέλαβε Εθνικός Μέγας Διδάσκαλος, υπέγραψε την ίδρυση και προέβη στην Αφή των Φώτων 24 Συμβολικών και 9 Φιλοσοφικών Στοών, που αντιστοιχούν στο 60% της σημερινής δύναμής μας εντός της Ελλάδος και Διεθνώς.
 
Ιδιαίτερα σημειώνουμε την ίδρυση των Στοών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και της Βραζιλίας και την επί τόπου παρουσία του παρά τα τότε προβλήματα υγείας του. Ήταν ο Εθνικός Μέγας Διδάσκαλος από τον Φεβρουάριο του 1989 έως το Δεκέμβριο του 1999, επί 11 χρόνια περίπου και ήταν ο Κραταιότατος Ύπατος Μέγας Ταξιάρχης από το 1996 μέχρι το 2012.
 
Τεράστια ήταν η δράση του στον φιλανθρωπικό τομέα. Θα αναφέρουμε δύο περιπτώσεις που είναι ιδιαίτερες, αφού τις επισκεπτόταν με κίνδυνο της ζωής του.
 
  1. Την ανθρωπιστική κατ' επανάληψη βοήθεια προς την Αλβανία κατά τους χαλεπούς χρόνους 1993-1994, και
 
  1. Την ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Σερβία αμέσως μετά τη λήξη των βομβαρδισμών.
 
Από την επανίδρυση του Τάγματος, ο Κραταιότατος Ύπατος Μέγας Ταξιάρχης προέβη σε συντονισμένες ενέργειες προς την κατεύθυνση της ιδεολογικής οριοθέτησης του Τάγματος. Ενδεικτικά αναφέρουμε:
 
  1. Την προβολή του πολυσυλλεκτικού χαρακτήρα του με τις πέντε ακτίνες δράσης, δηλ. α. τη Μυητική, β. την Κοινωνική, γ. την Οικογενειακή, δ. την Εθνική και ε. τη Διεθνή.
 
  1. Τη θέση του Ελληνικού Μικτού Τεκτονισμού προς την Εκκλησία, δηλώνοντας το 1993 για πρώτη φορά ότι: «Η Ορθοδοξία σε χαλεπούς καιρούς του Έθνους αποτελεί την Κιβωτό της Εθνικής Συνείδησης των Ελλήνων».
 
  1. Την σχέση με την Πατρίδα με τη χαρακτηριστική δήλωση του 1996 «Πρώτα είμαστε Έλληνες και μετά Τέκτονες». Για να ακολουθήσει η υποχρεωτική επίσημη Διαβεβαίωση κάθε τέκτονος για την τήρηση των Νόμων του Κράτους και τον ορισμό του Πατριωτισμού ως πρώτης Αρετής, σε παράθεση του αρχαίου ρητού: «Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί Πάτρις».
 
Ήταν ο πρωτεργάτης στην ανάπτυξη διεθνών σχέσεων με πλείστες Τεκτονικές Δυνάμεις ανά την υφήλιο. Σήμερα συμμετέχουμε σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς και ειδικότερα:
 
- Στο CLIPSAS
- Στο SIMPA
- Στο UMM - Την Τεκτονική Μεσογειακή Ένωση, της οποίας είμαστε ιδρυτικά μέλη
- Στο RMI - Το Διεθνές Τεκτονικό Συνέδριο
- Στις Συναντήσεις του Λουξεμβούργου
- Στο COMALACE - Τη συνάντηση των μεγαλυτέρων Ταγμάτων για την οικοδόμηση της Ευρώπης
- Στο Echanges - Τον Ευρωπαϊκό Τεκτονικό χώρο
- Στο ΒΕΡΑ - Το Γραφείο συμβούλων κοινωνικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και
- Στη Διεθνή Ένωση των Υπάτων Συμβουλίων του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου.
 
Αξιοσημείωτη ήταν η συμμετοχή του μαζί με τους Μεγάλους Διδασκάλους εννέα μεγάλων Ταγμάτων της Ευρώπης στη συνάντησή τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση τον Ιούνιο του 2009 με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Barroso και τον Πρόεδρο του ευρωκοινοβουλίου κ. Petering. Ακόμη ιδιαίτερη σημασία αποκτά η υπογραφή Συμφώνων Φιλίας και Συνεργασίας με 27 μέχρι σήμερα Τάγματα στο Διεθνές Τεκτονικό στερέωμα.
 
Τέλος, υπογραμμίζουμε την αναγνώριση και το σεβασμό που απεδίδετο στο πρόσωπο του από τους ηγέτες των άλλων Ταγμάτων, που κατά φυσική επέκταση αφορά στην αξιοπιστία και το γόητρο του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ «ΔΕΛΦΟΙ» και της ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ....

'' focus: ελληνες μασονοι''

Ο τριτος κατα σειρα μασονος που παρουσιαζουμε ανηκει στη νεα γενια επισης οπως και ο πρωτος, και σιγουρα μια ιδιαιτερη περιπτωση, αφου το να δοιηκησεις ενα μασονικο ταγμα ειναι σαφως δυσκολο, το να ηγηθεις μια μασονικης στοας ειναι βαρυ φορτιο , ποσο ομως ειναι δυσκολο να ηγηθεις σε παγκοσμιο επιπεδο της μεγαλυτερης οργανωσης τα τελευταια χρονια του πλανητη...

Και δεν μιλαμε για κανεναν αλλο παρα για τον ΝΙΚΟΛΑΟ ΛΑΟ , παγκοσμιο προεδρο των  illuminati , εναν κατα πολλους χαρισματικο ηγετη , με ιδιαιτερα χαρισματα και ''ικανοτητες''....

Ενα ανθρωπο που τα ιχνη του ειναι δυσκολο να τα βρει καποιος ... ενας ανθρωπος αινιγμα που απο πολυ νωρις εδειξε τον προσανατολισμο του στα υψηλα σκαλοπατια των στοων αλλα και στο χωρο των ακαδημιων .....

Τον βρισκουμε , ο δευτερος της παρεας, διοτι υπαρχει και τριτος ,  που εχει περασει απο τα ''σαλονια'' της ιταλιας και μαλιστα σε πιο βαθεια ''καναλια'' , αφου επειτα απο ερευνα που πραγματοποιησαμε τον βρισκουμε να ειναι κοντα σε ηγετικα στελεχη του βατικανου !!!

Επισης τον βρισκουμε να εχει ηδη δημιουργησει το ''περιβαλλον '' του στο χωρο των μ.μ.ε αφου εχει συνεργαστει και συνεργαζεται με εφημεριδες, διαδικτυακα σαιτ , και διαφορες αλλες μορφες ενημερωσεις...


Ειναι ο ανθρωπος που περισοοτερο απο ολους οσους θα παρουσιασουμε κινει το ενδιαφερον λογω θεσεως αλλα και πληροφοριων που εχουμε ....

Χαρακτηριστηκε απο πολλους εως ο προδρομος του ιλλουμινατισμου στη νεα εποχη , απο αλλους χαρακτηριστηκε εως ''σατανικος''. απο μερικους εως ''ιδιαιτερος'' , ομως το παρατσουκλι του στο χωρο ειναι ΄΄ ο ερπετος'' !!!!

Σιγουρα βρισκει κανεις σε αυτον τον ηγετη χαρακτηριστικα που δυσκολα βρισκει καπου κανεις, στη αγγλια τον χαρακτηριζουν διανοια , στην ελλαδα παιδι θαυμα...


Ειναι παντρεμενος , εχει μια κορη και δυσκολα καποιος θα βρει τον συγκεκριμενο ανθρωπο ''εκτεθειμενο''......, οι πληροφοριες μας λενε απο το κοντινο του περιβαλλον οτι προκειται για εναν κλειστο ανθρωπο , οπου συχνα συναντας την εκπληξη ....

Τον χαρακτηριζει μας ειπε κοντινο προσωπο , ο μαθηματικος τροπος σκεψης, λεει λιγα αλλα σημαινουν πολλα...., συγκεκριμενα μας ειπε: ειναι μια μηχανη αναζητησης.... ζωντανη!!!!


Θα ειμαστε κοντα στη παρατηρηση του φαινομενου ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΟΣ   διοτι τα συμπερασματα ειναι δυσκολα και μαλιστα οι κακες γλωσσες λενε οτι λογω ''πειρας'' στην μυστικοτητα ειναι δυσκολο να του αποσπασεις λεξη!!! 


Ο Νικόλαος Λάος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 2 Ιουλίου 1974. Είναι καθηγητής πολιτιστικής διπλωματίας και διευθυντής του προγράμματος διπλωματίας της πίστης της Μεταπτυχιακής Σχολής Saint Elias στη Βιρτζίνια (ΗΠΑ), μέλος του Κέντρου Συγχρόνων Αριστοτελικών Σπουδών Ηθικής και Πολιτικής του Metropolitan University of London, κι έχει αναπτύξει πολύπλευρη δραστηριότητα ως σύμβουλος σε θέματα διεθνούς πολιτικής και οικονομίας. Είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου φιλοσοφίας της θρησκείας, πτυχίου μαθηματικών (University of La Verne, Καλιφόρνια) και μεταπτυχιακού τίτλου στη διοικητική επιστήμη (MBA/FESE, Ελβετία), έχει διεξαγάγει συστηματική έρευνα στην επιστημολογία της διεθνούς πολιτικής στο University of Kent (Αγγλία) και είναι συγγραφέας πολλών επιστημονικών εργασιών που έχουν εκδοθεί σε διάφορες χώρες, μεταξύ των οποίων το Foundations of Cultural Diplomacy (New York: Algora Publishing, 2011).

''focus; ελληνες μασονοι''

Συνεχιζουμε την παρουσιαση των ελληνων μασονων που διακρινονται τα τελευταια 30 χρονια στην ελλαδα παρουσιαζοντας τον χρηστο μανεα.....
Ο μεγαλος μασονος που εχει αφησει την σφραγιδα του στη μεγαλη στοα της ελλαδος
δημιουργωντας ενας μυθο γυρω απο το ονομα του ....ενας δικηγορος πολλων δυνατοτητων και ενας ηγετης που τον ακολουθουν διαφορες φημες ....
Επαιξε και παιζει ρολο σε καθε τεκτονικη δραστηριοτητα της χωρας εδω και πολλα χρονια αλλα
και δημιουργησε ενα κυμα νεων μασονων στην ελλαδα απο αμφιλεγομενες επιλογες ...
Ηρθε σε συγκρουση πολλες φορες με καταστασεις που χειριστηκε αλλες φορες με επιτυχια και αλλες με πληρη αποτυχια!!

Στη δικηγορικη του καριερα διαπρεψε και ηταν σιγουρα ενας λογος που η μασονικη του καριερα πηρε τις διαστασεις που πηρε.

Πηρε αποφασεις οι οποιες αφορουσαν μερικες φορες και κυβερνητικες παρεμβασεις ,αλλα ταυτοχρονα εδωσε τον εαυτο του στη μεγαλη στοα της ελλαδος κανοντας τους υπολοιπους μασονους να μην αμφισβητηθει ποτε η κυριαρχια του.

Ειναι μεγαλο το φιλανθρωπικο εργο του αλλα χωρις την προβολη αυτου εκ μερους του..

Δεχθηκε πολλες φορες τα πυρα απο ''ομολογους '' του και μερικες φορες βρεθηκε ''χτυπημενος'' , στο συνολο ττου ομως ηταν νικηφορος στις επιλογες του και στα αποτελεσματα του.

Το παρατσουκλι του στο μασονικο χωρο ειναι ο '' αλαθητος'' και αυτο του προσκληθηκε επειτα απο την πολυετη ηγεμονια του.

Ποτε δεν επαψε να ειναι κινητηριος μοχλος της μασονιας και εδειχνε παντα τη δυναμη του και ταυτοχρονα τις δυνατοτητες του σε πολλα επιπεδα , εως και πολιτικα!!!

Βιογραφικό
Ο Χρήστος Μανέας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1926, σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών 1944-1948, στρατεύτηκε το 1948 και υπηρέτησε τον Ελληνικό Στρατό ως το Φεβρουάριο 1952. Το 1952, πέτυχε στις εξετάσεις και έλαβε άδεια ασκήσεως λειτουργήματος Δικηγόρου τον Ιούνιο 1952 και διορίστηκε Δικηγόρος Αθηνών. Έκτοτε ασκεί το λειτούργημα του Δικηγόρου «Μαχόμενης Δικηγορίας» συνεχώς και αδιαλείπτως επί 59 έτη συμπληρωμένα. Διετέλεσε συνεργάτης του Νομικού Βήματος. Το έτος 2002 ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών τον τίμησε για την ευδόκιμο θητεία του επί 50 έτη στη διακονία της Μαχόμενης Δικηγορίας.
Η αείμνηστος σύζυγός του, Κλειώ, και ο ίδιος αποφάσισαν να διαθέσουν εν ζωή την περιουσία τους σε αγαθοεργούς σκοπούς στην έχουσα ανάγκη υποστήριξης Βόρεια Ελλάδα.
Οι αγαθοεργοί σκοποί του βρίσκουν σήμερα έκφραση:
• Στον εξοπλισμό του Κρατικού Νοσοκομείου Φιλιατών – Θεσπρωτίας με πλήρη μονάδα ενδοσκοπήσεως, πλήρη μονάδα παθολογοανατομίας και 3 μονάδες τεχνητού νεφρού.
• Στην ανακατασκευή της κεραμοσκεπής επιφανείας 2.100 μέτρων του Γηροκομείου Καβάλας.
• Στον πλήρη εξοπλισμό της μονάδας θεραπείας παιδιών με ειδικές ανάγκες του Κέντρου Αποκαταστάσεως Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΚΑΑΜΕΑ Δημόσιο Σχολείο) Σερρών.
• Στην επισκευή και εξοπλισμό της αίθουσας διδασκαλίας, συγκέντρωσης, ψυχαγωγίας των παιδιών με ειδικές ανάγκες του ΚΑΑΜΕΑ Σερρών, και προσφορά ειδικού αυτοκίνητου για τη μεταφορά παιδιών με ειδικές ανάγκες.
• Στην προσφορά ειδικού αυτοκίνητου για τη μεταφορά παιδιών με ειδικές ανάγκες στο Δήμο Δράμας και Καβάλας
• Στην προσφορά σχολικών λεωφορείων στις παραμεθόριες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας για τη μεταφορά μαθητών από χωριά στερούμενα σχολείων στα λειτουργούντα σχολεία, όπως Πετρωτά, Άνω Έβρου, Δήμου Σταυρουπόλεως, Βορείου Ξάνθης.
• Στην ανέγερση στη ΧΡΥΣΑ Ξάνθης, εκ θεμελίων, κτιρίου 493 τετραγωνικών μέτρων και τον εξοπλισμό για τη χρήση από το ΚΑΠΗ των απομάχων αγροτοεργατών της περιοχής.
• Στην προσφορά 100 πινάκων ζωγραφικής, από την προσωπική συλλογή στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, όπου και συγκροτήθηκε η πρώτη και μοναδική Πινακοθήκη στη Θράκη.
• Στην ανέγερση κλειστού Γυμναστηρίου 1220 τετραγωνικών μέτρων στην Πανεπιστημιούπολη Αλεξανδρούπολης.
• Στην ανέγερση κλειστού Γυμναστηρίου 1220 τετραγωνικών μέτρων στο ΤΕΦΑΑ του Α.Π.Θ. ση Θέρμη.
• Στην επισκευή και αναπαλαίωση κτιρίου επιφανείας 600 μέτρων στο Δήμο Σερρών για τη στέγαση της Δημοτικής Πινακοθήκης Κωνσταντίνου Ξενάκη.
• Στην ανέγερση κτιρίου 250 τετραγωνικών μέτρων στη Ξάνθη για τη στέγαση Κέντρου Αιμοδοσίας
• Στη χορήγηση δώδεκα (12) υποτροφιών στους Φοιτητές Ελληνικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Μαριουπόλεως Ουκρανίας, περιοχής αποικισμένης από Έλληνες του Πόντου με συνείδηση της Ελληνικής καταγωγής. Τιμήθηκε με το παράσημο ΑΞΙΟΣ ΤΙΜΗΣ.
• Στον εξοπλισμό με 100 καθίσματα και 50 θρανία του Πομακικού Σχολείου Άνω Δερρίου Έβρου.
Ο Χρήστος Μανέας έλαβε τιμητικές διακρίσεις από τους Δήμους Φιλιατών, Θεσπρωτίας, Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Κομοτηνής. Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης τον ανακήρυξε ΦΙΛΟΝ και του απένειμε δίπλωμα- πλακέτα. Το Πανεπιστήμιο Αθηνών δια της Φιλοσοφικής Σχολής του απένειμε το Βραβείο Σοφίης.

''focus; ηγεσια της ελληνικης μασονιας''

Παρουσιαζουμε ολους τους αρχιμασονους επειτα απο μια μεγαλη ερευνα που εκανε το επιτελειο μας σε ολοκληρη την ελλαδα.
Τα προσωπα που παρουσιαζουμε παιξαν, παιζουν και θα παιζουν ρολο στα δρωμενα της ελλαδος ασχοληθηκαμε μονο με στοες και προσωπα που βαλανε την υπογραφη τους στη μασονικη σχολη οπως οι κυριοι: μανεας, λιακοπουλος, πατκας, βασιλογιωργης, παιπετης, τσιπιδης, λιβιερατος,

Η παρουσιαση τους θα γινει με ολα τα στοιχεια που δεν εχουν προβληθει ποτε ξανα!!!

θα ολοκληρωθει η δημοσιευση σε 2 μερες και η παρουσιαση τους.

Ξεκινησαμε την ερευνα με τον νεωτερο σε ηλικια εξ αυτων και θα καταληξουμε στον μεγαλυτερο,

Το παρατσουκλι του ειναι  napi  του το''χαρισαν'' οι γειτονες μας ιταλοι μας ειπαν οτι σημαινει '' ναπολεων'' !!!

Οταν ρωτησαμε προς τι το παρατσουκλι ? η απαντηση ηταν περιεργη μας ειπαν οτι ηταν απο τους καλυτερους σχεδιαστες στη σικελια...

Και για να μην πλατιαζουμε μιλαμε για τον υπατο της  grande oriente universal  στην ελλαδα και στα βαλκανια ΤΣΙΠΙΔΗ ΠΛΟΤΙΝΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ,  ο μονος εκπροσωπος ξενης δυναμης στην ελλαδα.

Γεννηθηκε στη θεσσαλονικη το 1973  απο μικροαστικη οικογενεια , πατερα δημοσιο υπαλληλο στη δημαρχια θεσσαλονικης , εχει εναν αδελφο (επειχειρηματιας) , μητερα και ειναι πατερας δυο αγοριων τα οποια ζουνε μονιμα στη σερβια, θα αναφερθουμε στο γιατι, υπηρξε παντρεμενος με σερβιδα για 10 ετη και εχει διπλη υπηκοοτητα ελληνο-σερβικη.

Το 1978-1979 εχει ενα σοβαροτατο ατυχημα το οποιο τον καθηλωσε για 8 συνταπτα ετη σε κρεβατι αναπηριας , στο νοσοκομειο αγιας σοφια παιδων της θεσσαλονικης.

Κανοντας την ερευνα μας φτασαμε στον ιδιωτη ιατρο που ειχε αναλαβει την θεραπεια του σημερινου ηγετη της στοας αυτης, κυριο παπαδημητριου ο οποιος μας ειπε :
''κανονικα δεν θα επρεπε να περπαταει δεν εχει γοφους!!! ειναι κομματια.... υπηρξε μια περιεργη μεταβολη απροσμενη στο σκελετο του και , ξαφνικα απεκτησε την δυνατοτητα να περπαταει παλι.''

Βρηκαμε παιδικους φιλους του τον λεωνιδα μουτζιγιαννη, γεωργιο οικονομακη και μας ειπαν οτι ο φιλος μας απο μικρο παιδι επειτα απο το ατυχημα ηταν χαρισματικος!!! διαβαζει οποιοδηποτε μυαλο...

Στη συνεχεια ψαχνωντας τα σχολικα ντοκουμεντα βλεπουμε εναν μαθητα του 18-18,5 και ξαφνου εμφανιζεται σε ηλικια 16,7 μηνων στο αρχηγειο τακτικης αεροποριας να υπηρετει εως εθελοντης.

Η διαρκεια της θητειας ηταν 25 μηνες και σε θεση ''απορρητη'' μας ειπαν απο γενικο επιτελειο αεροποριας....

Ομως εμεις συνεχισαμε να ακολουθουμε τη διαδρομη του.... μετα τη θητεια τον βρισκουμε αμεσως σχεδον στη γερμανια στη πολη essligen  , για μολις 2 μηνες , αγνωστη δραστηριοτητα και απο εκει βουλγαρια οπου οι πληροφοριες μας λενε οτι ακομη εχει δραστηριοτητες.... μαθαμε απο καποιους στη σοφια οτι διατηρουσε αψογες σχεσεις με τον τελευταιο μεγαλομαφιοζο  vasili iliev , νεκρος , και οτι ανεκαθεν οι σχεσεις του με την εκαστοτε κυβερνηση ηταν σε καλο επιπεδο...

Το επομενο βημα μας δειχνει οτι εγινε στη σερβια και εκει ειναι που γινεται το ''ανεβασμα'' , περνει μερος σε σχεδον τριετη πολεμο για λογαριασμο των σερβων , και μαλιστα κοντα στον ηγετη τους  arkan!!!

Απο εκει τα βηματα αλλαζουν και μας δειχνουν στη αλλη μερια του ατλαντικου .... αμερικη....
τον βρισκουμε να εχει αναπτυξει σχεσεις με δημοσιους οργανισμους και δουλειες.....

Επιστρεφει στη γερμανια σε μια πολη που ειναι δυσκολο να εισχωρησει κανεις μονο και εαν εχει ερθει ηδη σε επαφη με μια οργανωση '' illuminati''...... η πολη ειναι το καστελ ( μια απο τις πολεις προπυργια του ιλλουμινατισμου) και συνεχιζει ακομη και σημερα να διατηρει σπιτι εκει....


Ιταλια ...... βρισκουμε το ονομα του σε αρχεια στοων ... αγνωστο η βαθμοφορια του και επισης σε ροδοσταυρικο ταγμα , με υψηλο βαθμο στη κροατια απο το 2002!!!


Επιχειρηματικα βρισκουμε εναν γιγαντα στα βαλκανια με 17 εταιρεις οι οποιες κατα τις φορολογικες δηλωσεις του στη σερβια ανερχονται σε τζιρους .......28 δις διναρια !!!!!!

Ελλαδα επιστρεφει το 2008 και τον βρισκουμε να εχει εισχωρησει σε αθλητικους συλλογους , μαλιστα ο πρωτος προεδρος μεγαλης ομαδας σε ηλικια μολις 36 ετων και μαλιστα απο τους 3 πιο πετυχημενους στην ιστορια του συλλογου!!!

Επενδυτης σε ομαδες της σερβιας οπως η παρτιζαν, διατηρει ομαδα μπασκετ ο ιδιος και κανει το αναμενομενο να φερνει μεγαλα ονοματα απο τη σερβια αθλητων προς πωληση....

Στη σερβια βρισκουμε επισης μεγαλη σχεση του με τον δημαρχο βελιγραδιου  ,  αλλα και υπουργους σε χωρες οπως τα σκοπια, σερβια, βουλγαρια.....

Το 2012 ριχνει στη ελληνικη μασονικη αγορα το βαρυ ''χαρτι'' που λεγεται  richard maia  ( grande orienete universal brasil)  και αρχιζει να ανοιγει δρομους .....

Τελευταια επιβεβαιωσαμε και την προσκληση του απο την γνωστη λεσχη  bildeberg  αλλα και επειτα απο φιλους φωτογραφους-δημοσιογραφους στη θεσσαλονικη την παρουσια του στο  fund  του  rockefeller  πειν απο ενα μηνα περιπου...

Σαφως μια περιεργη διαδρομη εαν συμπεριλαβουμε και την φημολογια οτι βρισκεται πολυ ''κοντα'' στον παγκοσμιο προεδρο των  illuminati ( ελληνας) και οτι οι αγαπημενες του συνηθειες ειναι οι καθοδηγηση κοινοτητων ειτε αυτο ειναι αθλητικες ειτε κατι αλλο...

Αναφεραμε οτι τα παιδια του ζουνε σερβια, ο λογος μας ειπανε ειναι οτι ζουνε σε ενα φρουριο πραγματικο .... με συνοδεια στο σχολειο .... και σε μια περιοχη οπου μονο σημαντικα προσωπα ζουνε εν ονοματι  zemun!!!

Ονοματα που περιλαμβανονται στην ερευνα μας που σχετιζονται με τον υπατο της  g.o.u  ειναι βαρδινογιαννης, κουβελος, μπακατσελος και αλλα πολλα ονοματα οπως οι κυριοι μισκοβιτς (κατι σαν τον μαρινοπουλο στη ελλαδα),  τοπουρκοφσκι βασιλ ( προεδρος ολυμπιακης επιτροπης σκοπιων- πρωην πρωθυπουργος-κουμπαροι) , μιχαλης γεωργιλας (αντιπροεδρος στον κοσμο για τα ξενοδοχεια χιλτον-συνεργατες) , ιβαν σαββιδης ( πολιτικος- επιχειρηματιας)  και αλλοι....

Μια πραγματικα περιεργη περιπτωση διοτι καθως καναμε πιο βαθεια  focus και  φτασαμε σε ασφαλεις πληροφοριες οτι στην αμερικη του χορηγηθηκε ''τσιπακι'' σε ενα απο τα εξης δυο σημεια: αριστερο καρπο ή δεξι ματι ( μας παραπεμπουν μαλιστα να δουμε το δεξι του ματι).....

Σημερα σε ηλικια 40 ετων οι κοντινοι του ανθρωποι μας ειπαν επειτα απο παρακληση να μην αναφερθουν ονοματα οτι προκειται για εναν ηγετη που τον χαρακτιριζουν μερικα αξιοπεριεργα προσοντα ... μαλιστα σε συνεντευξη που του ειχε παρει συνεργατης μας , ο δημοσιογραφος ειχε πει χαρακτηριστικα στη διευθυνση μας : δεν τον θελεις απεναντι σου τον τυπο !!!!


Κλεινουμε με το πιο αξιοπεριεργο ολων οτι δεν τον βρισκεις ποτε σε συγκεντρωσεις, εκδηλωσεις, εχει αδυναμια μονο σε συλλογη ρολογιων και καλων αυτοκινητων,  και αγαπαει να βρισκεται στη κουρτινα .. ελπιζουμε να μην την τραβηξαμε πολυ την κουρτινα!!!



Συνεχιζουμε με την παρουσιαση του μεγαλου μασωνου ο οποιος αφησε και αφηνει ιστορια ακομη και σημερα χρηστο μανεα....