Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ: ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ[ΦΑΙΔΩΡΑ1988] ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ: ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ[ΦΑΙΔΩΡΑ1988] ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: Στις 2 του Ιούνη 1988, ο τότε γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γιόζεφ Λουνς, με απόρρητο έγγραφό του προς τον τότε Υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Γκά...

'' Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ''

ΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ 'ΜΠΑΖΑ'ΚΑΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ ΣΕ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ...Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΒΑΤΕΡΛΟ ΗΤΑΝ ΤΟ...ΜΕΣΟ


Πως ο Νάθαν Ρότσιλντ με μια απάτη απέκτησε τον έλεγχο της ίδιας της τράπεζας της Αγγλίας - 1815
Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΒΑΤΕΡΛΟ KAI OI ROTSILD
O Ναπολέων δραπετεύει από την εξορία του και επιστρέφει στο Παρίσι. Γαλλικά στρατεύματα εστάλησαν να τον συλλάβουν, αλλά είχε τέτοιο χάρισμα που οι στρατιώτες συγκεντρώθηκαν γύρω από τον παλαιό τους αρχηγό και τον ανακήρυξαν Αυτοκράτορα για άλλη μια φορά. Ο Ναπολέων επέστρεψε στο Παρίσι σαν ήρωας. Ο βασιλιάς Λουδοβίκος έφυγε τρέχοντας στην εξορία και ο Ναπολέων ξανακάθισε στο Γαλλικό Θρόνο. Αυτήν τη φορά χωρίς να ριχθεί ούτε ένας πυροβολισμός. Το Μάρτιο του 1815 ο Ναπολέων εξόπλισε ένα στράτευμα, το οποίο ο Δούκας του Ουέλινγκτον(με την χρηματοδότηση του Ρόσιλντ) νίκησε τρεις μήνες αργότερα στο Βατερλό.
Το πεδίο της μάχης του Βατερλό βρίσκεται τριακόσια είκοσι χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Παρισιού, στο σημερινό κράτος του Βελγίου. Εκεί ο Ναπολέων δέχθηκε την τελική του ήττα σε μια μάχη όπου χιλιάδες Γάλλοι και Άγγλοι έχασαν τη ζωή τους εκείνη τη μέρα του υγρού καλοκαιριού, τον Ιούνιο του 1815. Τότε, στις 18 Ιουνίου, 74.000 Γάλλοι στρατιώτες συγκρούσθηκαν με 67.000 από τη Βρετανία και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Η έκβαση της μάχης ήταν αμφίβολη. Και αν ο Ναπολέων είχε επιτεθεί λίγες ώρες νωρίτερα πιθανώς θα είχε κατακτήσει τη νίκη.
Άνευ σημασίας όμως. Στο Λονδίνο ο Νάθαν Ρότσιλντ σχεδίαζε πως θα εκμεταλλευόταν την ευκαιρία ώστε να αποκτήσει τον έλεγχο της Βρετανικής χρηματιστηριακής αγοράς. Ο Ρότσιλντ τοποθέτησε ένα έμπιστο πράκτορα, που ονομαζόταν Ρόθγουορθ, στην Βόρεια πλευρά του πεδίου της μάχης, κοντά στην θάλασσα της Μάγχης. Αφού οριστικοποιήθηκε το αποτέλεσμα της σύγκρουσης ο Ρόθγουρθ αναχώρησε για την Αγγλία. Μετέφερε τα νέα στον Νάθαν Ρότσιλντ 24 ώρες πριν από τον αγγελιοφόρο του Ουέλινγκτον.

Ο Ρότσιλντ κατευθύνθηκε βιαστικά στο χρηματιστήριο και πήρε τη συνηθισμένη θέση του μπροστά από την αρχαία κολώνα. Όλα τα μάτια βρίσκονταν, επάνω του.
Όλοί γνώριζαν το θρυλικό δίκτυο επικοινωνιών των Ρότσιλντ. Αν ο Ουέλινγκτον είχε ηττηθεί και ο Ναπολέων ήταν ξανά ο απόλυτος κυρίαρχος της Ευρώπης η οικονομική κατάσταση της Βρετανίας θα είχε “μαύρα χάλια”. Ο Ρότσιλντ φαινόταν μελαγχολικός. Στεκόταν ακίνητος και κατσούφης. Τότε αναπάντεχα άρχισε να πουλάει. Κάποιοι νευρικοί επενδυτές είδαν ότι ο Ρότσιλντ πουλούσε και πίστεψαν ότι αυτό μπορούσε να σημαίνει μόνο ένα πράγμα: Ο Ναπολέων έπρεπε να ήταν ο νικητής και ο Ουέλινγκτον να είχε ηττηθεί. Η χρηματαγορά κατρακύλησε. Σύντομα όλοι πουλούσαν τα ομόλογα της Βρετανικής κυβέρνησης και όποιες άλλες μετοχές είχαν. Φυσικά οι τιμές έπεσαν κατακόρυφα και τότε ο Ρότσιλντ και οι οικονομικοί του σύμμαχοι άρχισαν να αγοράζουν μυστικά μέσω αντιπροσώπων.

Εκατό χρόνια αργότερα οι Τάϊμς της Νέας Υόρκης δημοσίευσαν μια ιστορία, η οποία αναφερότανε στον εγγονό του Νάθαν Ρότσιλντ, ο οποίος είχε προσπαθήσει να εξασφαλίσει μια δικαστική απαγόρευση της κυκλοφορίας ενός βιβλίου για αυτήν την ιστορία. Η οικογένεια Ρότσιλντ αμφισβητούσε την πραγματικότητα της ιστορία και θεωρούσε το βιβλίο λιβελογράφημα. Αλλά το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση των Ρότσιλντ και τους καταδίκασε στην πληρωμή των δικαστικών εξόδων.

Το πλέον ενδιαφέρον σημείο της ιστορίας είναι ότι μερικοί συγγραφείς υποστηρίζουν ότι μια μέρα μετά τη μάχη του Βατερλό και μέσα σε λίγες ώρες ο Νάθαν Ρότσιλντ και τα φίλα προσκείμενα του οικονομικά συμφέροντα εξουσίαζαν όχι μόνο το χρηματιστήριο αλλά και την ίδια την τράπεζα της Αγγλίας. Μια ενδιαφέρουσα ιδιαιτερότητα, που είχε μια κατηγορία ομολόγων της βρετανικής κυβέρνησης ήταν ότι ήταν μετατρέψιμα σε μετοχές της Τράπεζας της Αγγλίας. Οι επιγαμίες με τους Μοντεφιόρε, τους Κοέν και τους Γκόλτνσμιθ , τραπεζικές οικογένειες που ιδρύθηκαν στην Αγγλία έναν αιώνα πριν τους Ρότσιλντ, εμπλούτισαν τον οικονομικό έλεγχο που ασκούσε ο Ρότσιλντ. Αυτός ο έλεγχος εδραιώθηκε ολοκληρωτικά ύστερα από το Νόμο του Πήλ για τις Τράπεζες το 1844. Αν όντως ή όχι η οικογένεια Ρότσιλντ απέκτησε μαζί με τους οικονομικούς της συμμάχους τον αδιαμφισβήτητο έλεγχο της Τράπεζας της Αγγλίας (της πρώτης και πλουσιότερης ιδιωτικής κεντρικής τράπεζας σε ένα μεγάλο Ευρωπαϊκό κράτος) με αυτό τον τρόπο ένα πράγμα είναι σίγουρο: στα μέσα του 19ου αιώνα οι Ρότσιλντ ήταν η πλουσιότερη οικογένεια στον κόσμο. Επίσης εξουσίαζαν μια πλειάδα μικρότερων σε δύναμη οικογενειών όπως οι Βάρμπουργκ και οι Σιφφ που συνέδεσαν τον υπερμεγέθη πλούτο τους σ’ αυτόν των Ρότσιλντ.

Πραγματικά το υπόλοιπο του 19ου αιώνα είναι γνωστό σαν “η εποχή των Ρότσιλντ”. Ένας συγγραφέας, ο Ιγνάτιος Μπάλλα, υπολόγισε το 1913 την ατομική τους περιουσία σε πάνω από δύο δισεκατομμύρια δολάρια. Καταλάβετε το! η αγοραστική δύναμη του δολαρίου της εποχής ήταν πάνω από 1000% της σημερινής. Παρά τον υπερβολικό πλούτο η οικογένεια γενικά καλλιέργησε μια διακριτική ατμόσφαιρα αφάνειας και ανωνυμίας. Αν και η οικογένεια ελέγχει χιλιάδες τράπεζες, βιομηχανικές, εμπορικές, μεταλλευτικές και τουριστικές επιχειρήσεις, μόνο μια χούφτα μέλη της φέρουν το όνομα Ρότσιλντ.

Με το τέλος του 19ου αιώνα ένας ειδικός υπολόγισε ότι η οικογένεια Ρότσιλντ είχε υπό τον έλεγχο της τον μισό πλούτο του πλανήτη.
Ανεξάρτητα με την έκταση της τεράστιας περιουσίας τους είναι λογικό να υποθέσουμε ότι το ποσοστό συμμετοχής τους στον παγκόσμιο πλούτο έχει αυξηθεί δραματικά από τότε καθώς η δύναμη γεννά την όρεξη για περισσότερη δύναμη. Αλλά από τις αρχές του 20ου αιώνα οι Ρότσιλντ έχουν προσεκτικά καλλιεργήσει την αντίληψη ότι η δύναμη τους κατά κάποιο τρόπο φθίνει έστω και αν ο πλούτος τούς, όπως και αυτός των οικονομικών συμμάχων τους, αυξάνει όπως και ο έλεγχος του ασκούν στις τράπεζες, στις καταχρεωμένες επιχειρήσεις, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τους πολιτικούς και τα κράτη. Παντού, έχοντας διάμεσους πληρεξουσίους, αντιπροσώπους και διαπλεκομένα διευθυντήρια που “συγκαλύπτουν τον πραγματικό τους ρόλο

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ: ΣΤΟΧΟΣ 500 ΜΥΡΙΑ!!!ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ?ΞΕΚΙΝΑΜΕ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ: ΣΤΟΧΟΣ 500 ΜΥΡΙΑ!!!ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ?ΞΕΚΙΝΑΜΕ: ΣΤΟΧΟΣ 500 ΜΥΡΙΑ!!!ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ?ΞΕΚΙΝΑΜΕ                                                              1.ΥΓΕΙΑ ==>ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ...

'' ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ!!!''

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 'ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚΕΡΣ' ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ


    ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΕΤΕΛΕΣΑΝ ΜΕΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ 


    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ

            ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ             [1992]

            ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ[1995,1998,2000,2005]
             
            ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ       [1998]

            ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΗΜΗΤΗΣ ΔΕΝ ΜΕΤΕΙΧΕ ΠΟΤΕ [Ο ΣΗΜΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ..Ο ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΞΑΦΝΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ..Ο ΑΚΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΡΑΦΗΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΕΤΡΑΠΗ  Η ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ .ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ  ΤΗ ΕΚΛΟΓΗ ΣΗΜΗΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΣΟ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ]

            Κ.ΜΙΤΣΟΤΑΚΗΣ                       [1993]


    ΥΠΟΥΡΓΟΙ [ΠΑΣΟΚ]

            ΓΙΑΝΝΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ        [1996,1998]
             
            ΘΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ            [1988.1993,1995]
           
            ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ    [2005,2008,2009]

            ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ               [1994]
         
            ΤΑΣΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ                  [2012]    


            Γ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ        [ 2010,2011 ] ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ 2011 Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ [http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=74082&catID=77&curPage=98]
Με ανακοίνωση του το υπουργείο Οικονομικών διαψεύδει ότι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου συμμετείχε στη συνάντηση της λέσχης Bilderberg.

«Σχετικά με δημοσιεύματα που φέρουν τον Υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, να συμμετέχει στην συνάντηση της Λέσχης Bilderberg, στην Ελβετία, που προκάλεσαν και το ενδιαφέρον του ΛΑ.Ο.Σ., ώστε να κάνει ερώτηση στη Βουλή για τα αποτελέσματά της, επισημαίνεται ότι ο Υπουργός Οικονομικών, δεν συμμετείχε, παρότι ήταν προσκεκλημένος. Βρισκόταν στην Αθήνα και εργαζόταν όλες αυτές τις ημέρες στο γραφείο του στο Υπουργείο Οικονομικών» αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.

Νωρίτερα με ανακοίνωση του ο ΛΑ.ΟΣ. σημείωνε ότι «ελπίζουμε ότι ο αξιότιμος Υπουργός κ. Παπακωνσταντίνου γυρίζει ‘’σοφότερος” από τη λέσχη Bilderberg. Εναγωνίως περιμένουμε να ανακοινώσει επισήμως τι ακριβώς ελέχθη εκεί για την Ελλάδα».




            

     ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ



            

            ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΝΟΣ                 [1993,2001]

            ΜΙΧ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  [1993]

            ΑΝΔΡ.ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ       [1988]

             Γ.ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ                  [2005,2006,2007 2008 ,2009]


             ΙΩΑΝ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ           [2009]

             ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΗ      [2009]









            
Ονόματα ελλήνων που λέγεται πως συμμετείχαν.
Ο πρώτος 'Ελληνας που συμμετείχε ήταν ο Παναγιώτης Κανελόπουλος (1954 στην έναρξη)
Αξιοπρόσεκτο είναι και το γεγονός ότι ένας μόνο 'Ελληνας δημοσιογράφος έχει συμμετάσχει σε συνεδρίαση της Λέσχης, 2002 και 2008, στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ, ο ("εκπαιδευμένος" στις ΗΠΑ) Αλέξης Παπαχελάς.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ως υπουργός Μεταφορών-Επικοινωνιών, είχε προσκληθεί (συμμετείχε;) στην σύνοδο της ''Λέσχης'', τέλη Μαίου 1996, στο Τορόντο
Επίσης, στα 1998 συμμετείχαν από κοινού !!! στη συνεδρίαση της Λέσχης στην Μ. Βρετανία οι: Κώστας Καραμανλής και Γιώργος Παπανδρέου 


2012-CHANTILLY VIRGINIA[US]
1.Τσούκαλης, Λουκάς, Πρόεδρος της Grisons ΕΛΙΑΜΕΠ
2.Τασος Γιαννιτσης ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΣΟΚ
3.ΠΑΠΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΗΣ[ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ ''ΤΙΤΑΝΑΣ''.
ΣΤΙΣ
ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΛΙΣΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΑΒΙΔ [ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ BRANDS STHN ELLHNIKH ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ BILDEBERG TA ΠΡOHΓOYMENA XΡONIA


    
2011- St.Moritz, Switzerland
David Α. Γιώργος, Πρόεδρος της η Coca-Cola H.B.C. S.A.
Χαρδούβελης, Γκίκας Α., Οικονομικός Διευθυντής και επικεφαλής Έρευνας της Eurobank EFG
Παπακωνσταντίνου, Γιώργος, Υπουργός Οικονομικών
Τσούκαλης, Λουκάς, Πρόεδρο της Grisons ΕΛΙΑΜΕΠ


2010 – Sitges, Spain

Γιώργος Παπακωσταντίνου Υπουργός Οικονομικών
Τσουκαλης Λουκάς Καθηγητής του πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος του Ελληνικού ινστιτούτου μεταναστευτικής πολιτικής
Γεώργιος Δαυίδ(πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της 3Ε Ελληνικής εταιρίας εμφιαλώσεως
Τα παρακάτω πρόσωπα προσκλήθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες να παραστούν:
Αλογοσκούφης Γεώργιος, πρώην Υπουργός
Αράπογλου Τάκης, πρωην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας
Μπακογιάννη Ντόρα, πρώην Υπουργός(είχε ένα κινητικό πρόβλημα αμφίβολο αν παραβρέθηκε τελικά σύμφωνα με τις πληροφορίες)
Διαμαντοπούλου Άννα, Υπουργός Εθνικής Παιδείας κλπ.
Αλέξης Παπαχελάς(Δημοσιογράφος Διευθυντής της Καθημερινής)
Κυριακόπουλος Οδυσσέας(πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων βιομηχάνων και Πρόεδρος του Ομίλου S&B. Πρόεδρος της Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε. και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Τράπεζας Ελλάδος. Mέλος του Δ.Σ. των Ι. Μπουτάρης & Υιός Holding S.A., της Lavipharm Α.Ε. και της Lamda Development A.E.)
Παπαλεξόπουλος Δημήτρης (διευθύνων σύμβουλος της τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ
Παπαθανασίου Γιάννης, πρώην Υπουργός
Στουρνάρας Γιάννης Επιστημονικός Διευθυντής του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) πρώην Διοικητής της Εμπορικής Τράπεζας.


2009 – Athens Greece May 14-17
Αράπογλου (Εθνική Τράπεζα)
Δαυίδ Γιώργος (το παιδί της Coca-Cola σταθερο μελος)
Οδυσσέας Κυριακόπουλος (Group S&B)
Παπαλεξόπουλος Δημήτριος (Titan)
Ντορα Μπακογιάννη (Υπουργός Εξωτερικών)
Άννα Διαμαντοπούλου (ΠΑΣΟΚ, μονιμο μελος τα τελευταια έτη)
Παπαθανασίου (Υπουργός Οικονομίας)
Αλογοσκούφης (πρώην Υπουργός Οικονομίας, τακτικό μέλος τα τελευταία έτη)


2008 – Chantilly, Virginia , USA  5- 8 June 2008.
  1. «Ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας κ. Γιώργος Αλογοσκούφης,
  2. η Βουλευτής και πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κ. Άννα Διαμαντοπούλου,
  3. ο διευθύνων σύμβουλος και εκτελεστικός διευθυντής της τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ Δημήτρης Παπαλεξόπουλος,
  4. ο γνωστός συνάδελφος και επιτελικό στέλεχος της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ κ. Αλέξης Παπαχελάς
  5. και ο επιχειρηματίας κ. Θωμάς (υιός Ιωάννη ) Βαρβιτσιώτης, πρόεδρος της γνωστής διαφημιστικής εταιρίας V+O που εξέδωσε και το σχετικό δελτίο τύπου για το μεγάλο deal μεταξύ Deutsche Telecom & OTE,
ήταν οι «εκλεκτοί» προσκεκλημένοι στη συνεδριάση της περιβόητης Λέσχης Bilderberg που συνεδρίασε στη Virginia των ΗΠΑ από της 5 μέχρι και της 8 Ιουνίου 2008…




 2007 - Istanbul, Turkey (31 May-3 June)
Alogoskoufis, George Minister of Economy and Finance
David, George A. Chairman, Coca-Cola
Diamantopoulou, Anna Member of Parliament


2006 - Ottawa, Canada, (8-11 June)
Alogoskoufis, George Minister of Economy and Finance
David, George A. Chairman, Coca-Cola H.B.C. S.A.
Tsoukalis, Loukas President, Hellenic Foundation for European and Foreign Policy (ELIAMEP


2005 -
Rottach-Egern, Germany (5-8 Μαίου- Η Agenda)Alogoskoufis, George - Minister of Economy and Finance
Papandreou, George - Leader of the Opposition (PASOK)
Diamantopoulou, Anna - Member of Parliament, former European Commissioner
David, George A., Chairman, Coca-Cola H.B.C. S.A.
(O πλήρης κατάλογος με όλους όσους και όσες συμμετείχαν)

2004 - Stresa, Italy, (3-6 Ιουνίου 2004)
Diamantopoulou, Anna - Member of Parliament, former European Commissioner for Social Affairs
David, George A. - Chairman of the Board, Hellenic Bottling Company S.A. (Coca-Cola)
(Ο πλήρης κατάλογος με όλους όσους και όσες συμμετείχαν)

2003 - Versailles, France (15-18 Μαίου):
Bakoyannis, Dora - Mayor of Athens
Tsoukalis, Loukas - Professor, University of Athens; President Hellenic Foundation for European and Foreign Policy
David, George A. - Chairman of the Board, Hellenic Bottling Company S.A. (Coca-Cola)
(Ο πλήρης κατάλογος με όλους όσους και όσες συμμετείχαν)

2002 - Chantily, Virginia, USA (30 Μαίου-2 Ιουνίου):
David, George A. - Chairman of the Board, Hellenic Bottling Company S.A. (Coca-Cola) - member, Steering Committee
Papahelas, Alexis - Foreign policy columnist. "TO VIMA"
(Ο πλήρης κατάλογος με όλους όσους και όσες συμμετείχαν)

2001 - Stenungsund, Sweden (24-27 Μαίου):
David, George A. - Chairman of the Board, Hellenic Bottling Company S.A. (Coca-Cola)
Manos, Stephanos - Member of the Greek Parliament & Former Minister of National Economy; President of the Liberal Party
(Ο πλήρης κατάλογος με όλους όσους και όσες συμμετείχαν)










Ο κατάλογος με τους 'Ελληνες πολιτικούς κι επιχειρηματίες, που συμμετείχαν στις μυστικές συνεδριάσεις της Λέσχης, από τα 1988 ίσαμε τα 2000: 


Bilderberg from 1988 onwards (Greece)888991929394959697989900
____(function is at last attendance; x st - 10 years to Dec 98)AT(st)DEFRGRFICHCNUSUKPTBE
Carras, Costa, Director of Companies (x st)ststststststxxx


David, George A. Chairman of the Board, Hellenic Bottling Company S.A.






xxstxx
Andrianopoulos, Andreas, Mayor of Piraeus; former Minister of Culturex










Argyros, Stelios, Chairman Federation of Greek Industries



x






Arsenis, Gerasimos, Minister of Defense




x





Christodoulou, Efthymios, Minister of Economic Affairs











Costopoulos, Yannis S, Chairman, Credit Bank



x






Couloumbis, Ted, Pres. Greek Foreign Policy Institute





x




Diamandouros, P Nikiforos; National Ombudsman










x
Hadjieleftheriadis, Gregory, Vice President Eletson Corporation



x






Karamanlis, Kostas A. - Leader of the Opposition








x

Kranidiotis, Yannos. Alternate Minister for Foreign Affairs (d. 14.9.99).







x
x
Livanos, George P, Ship Owner



x






Lyras, John C, Vice Chairman, Union of Greek Shipowners



x






Manos, Stefanos, Minister of National Economy



x






Mitsotakis, Constantine, Prime Minister



x






Pangalos, Theodoros G., Minister for Foreign Affairs (Socialist Party)x


x

x



Papaconstantinou, Michalis, Minister for Foreign Affairs



x






Papalexopoulos, Theodore, Deputy Chairman, Titan Cement Company SA



x






Papandreou, George A. - Minister for Foreign Affairs





x

x
x
Peraticos, Michael C, Chairman, Pegasus Ocean Services



x






Samaras, Andonis, former Minister of Foreign Affairs


x







Tsoukalis, Loukas, Prof, Univ of Athens; Pres., Hellenic Centre for Eur. Studies (EKEM)


x







Veremis, Thanos M. - Professor of Political History, Univ. of Athens; Pres. of Eliamep



x




x
Vokos, Themistocles, Chairman, The Seatrade Organisation



x






Zombanakis, Minos, Chair, Group for International Study & Evaluation

x









(Στα παραπάνω, πρέπει να προστεθεί και το όνομα του πολιτικού Γιάγκου Πεσματζόγλου -τακτικό μέλος της Λέσχης)





                                                                                                          

'' επιστροφη στη δραχμη?''

Θα καταστραφούμε αν επιστρέψουμε στη Δραχμή ή μήπως αν παραμείνουμε στο ευρώ;
Παρακάτω θα βρείτε μελέτη του καθηγητή Ιωάννη Αντωνόπουλου, που εργάστηκε σε υψηλές θέσεις σε Αμερικανικές εταιρείες και τράπεζες.
Ο Ι.Αντωνόπουλος, παρουσιάζει και κοινοποιεί στον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον σχέδιο. Φυσικά...
δεν πρόκειται για "παραπολιτικό" τριών γραμμών, που διαβάζεται ευχάριστα. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα εφαρμοστεί αν και περιέχει εξαιρετικές ιδέες. Όσοι έχουν την εξουσία ως γνωστόν, βαριούνται να διαβάσουν παραπάνω από τρείς σειρές...
Και προτιμούν σαφώς ευκόλως και αόκνως να συνθηματολογούν υπέρ ή κατά της δραχμής ή του ευρώ, χωρίς να κουράζονται.
Η αλήθεια είναι ότι παρά τις γελοίες δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν τον Ελληνικό λαό, να επιθυμεί την παραμονή του στο Ευρώ, η πλειοψηφία των πολιτών, θέλει την επιστροφή στη δραχμή. Οι δημοσκοπήσεις είναι σαφέστατα ψεύτικες! Και το ξέρει ο καθένας από σας. Μπορεί άλωστε ο καθένας σας να κάνει μια μικρή δημοσκόπηση στον περίγυρό το
...........................................................................................
Δείτε τη μελέτη, αφιερώστε της χρόνο και τα ξαναλέμε:
...........................................................................................
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ:
Αξιότιμο Κύριο

Λουκά Παπαδήμο

Πρωθυπουργό της 

ΕΛΛΑΔΟΣ

Θέμα: Παρουσίαση Μέτρου, Μηχανισμού και Πηγής για την Άντληση Κεφαλαίων σε Δραχμές.

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Έχω την τιμή να παρουσιάσω στην Κυβέρνησή σας το κατωτέρω Μέτρο, Μηχανισμό και Πηγή για την άντληση 50.000.000.000 Δραχμών (δ), με ισοτιμία Ε1 = δ1, από το ταμείο του Ελληνικού Λαού και του ανεξάρτητου Ελληνικού Έθνους/Κράτους.

Αυτός ο Μηχανισμός/Διαδικασία έχει κατοχυρωθή με Δίπλωμα Ευρεσυτεχνίας ως Διαδικασία (Process) από το Γραφείο Ευρεσιτεχνιών της Αμερικής (The US Commissioner of Patents) για ένα έτος και θα ανανεωθή. Παρότι το δίπλωμα δεν ισχύει νομικά για άλλες χώρες, στην πράξη αναγνωρίζεται και σαν ευρεσιτεχνία αλλά και για οικονομικούς σκοπούς. Ομοίως, έχει κατοχυρωθή με © Copyright.



Πηγή ολοφάνερη, πλην όμως άγνωστη, όπως όλες οι ανακαλύψεις.



Υπάρχουν δύο όροι για την παραχώρηση των δικαιωμάτων επ’ αυτού του Μηχανισμού και Πηγής:

1. Να εφαρμοσθούν οι όροι της παραγράφου Β, κατωτέρω και

2. Να καταβάλλεται το ποσοστό των τεσσάρων τοις χιλίοις (,004) ως προμήθεια επί όλων των αναλαμβανομένων ποσών. Επειδή υπάρχουν και Αμερικανικά συμφέροντα, αν δεν καταβάλλεται αυτό το ποσοστό θα διεκδικείται ποσοστό τρία τοις εκατό (.03).

Το εν λόγω ποσό είναι απολύτως αναγκαίο για την ίδρυση μιάς από τις μεγαλύτερες διεθνείς εταιρείες ηλεκτρονικών συσκευών (σχεδιασμού) και προγραμμάτων, στην Ελλάδα.
Παρακαλώ το Γραφείο σας να μου γνωστοποιήσει την παραλαβή των παρόντων εγγράφων και να με ενημερώσει σχετικά με την πορεία της αιτήσεώς μου.
Αθήνα, 14 Φεβρουαρίου, 2012
Με τιμή, 
Ιωάννης Ε. Αντωνόπουλος
(Διεύθυνση και τηλέφωνο)


Αντίγραφο
[Αναφορά – Καταγγελία
Ιωάννη Αντωνόπουλου του Ευθυμίου
Αξιότιμε Κύριε Ιωάννη Τέντε, Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου,
Εντιμότατοι Οικονομικοί Εισαγγελείς κ.κ. Πεπόνη και Μουζακίτη,
Εδώ και 30 μήνες στην Ελλάδα διαπράττονται φρικτά οικονομικά εγκλήματα τρομοκρατίας, βασάνων, φτώχειας, πείνας, απώλειας περιουσιών, εξαναγκασμών σε αυτοκτονίες και υποδουλώσεις των Ελλήνων και της Ελλάδος.
Εσπούδασα Πολιτικές Επιστήμες και Νομικά στην Ελλάδα και ΗΠΑ και Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικά στις ΗΠΑ, εργάστηκα σε υψηλές θέσεις στην Dinosaur, Standard Oil, and Stanray Corporations και στην Continental Bank, την δεύτερη μεγαλύτερη (τότε) τράπεζα της Αμερικής και Σύμβουλος της Διοικήσεως της Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος, καθηγητής οικονομικών σε Αγγλικά και Ελληνικά, πολιτευτής των κομμάτων: Νεοφιλελεύθεροι, Νέα Δημοκρατία και ΛΑΟΣ.
Από το 1978, σε βιβλία και άρθρα μου απεδείκνυα ότι οι πολιτικοί οδηγούσαν μαθηματικά την χώρα στην χρεωκοπία. Το 2002, απέστειλα δύο Αναφορές στον τότε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, σχετικά με την εγκληματική κλοπή δια των πανωτοκίων που κατέστρεψαν τις ελληνικές επιχειρήσεις, στις σχεδιασμένες ληστείες του χρηματιστηρίου, καθώς και στο ό,τι τα χρήματα των Ελλήνων, δια των συγκοινωνούντων δοχείων, ροφώνται από τους ξένους.
Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με ώρισε Ειδικό Μάρτυρα (ειδήμονα) για την υπόθεση της ΔΕΚΑ. Από το 2005, εδήλωσα στο Δικαστήριο ότι το Κατηγορητήριο δεν ευσταθούσε οικονομικά. Εκπόνησα Διατριβή 104 σελίδων. Το Δικαστήριο, το 2011, και όλοι οι παράγοντες της Δίκης εδέχθησαν τις απόψεις μου, σε σημείο που στις επίμονες ερωτήσεις της κ. Εισαγγελέως, ο Πρόεδρος παρετήρησε: «Δεν θα το μεταβάλομε και σε σεμινάριο.»
Κύριοι Οικονομικοί Εισαγγελείς, τα ανωτέρω εγκλήματα διαπράττονται μέσω του Ευρώ και των πολιτικών της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τραπέζης, της Ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Το Ευρώ εχαρακτηρίσθη εξαρχής από κορυφαίους διεθνείς οικονομολόγους ως οικονομική ανωμαλία και ότι τα καταστροφικά αποτελέσματα θα παρουσιάζονταν με την πρώτη κρίση. 
Διότι το Ευρώ είναι ένα Νόμισμα χωρίς ενιαία Νομισματική και Δημοσιονομική Πολιτική και για διαφορετικές οικονομίες. Το Νόμισμα εθεωρήθη ως προπομπός της ολοκλήρωσης της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, σαν ομοσπονδίας. Η οποία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αλλά το ελαττωματικό ευρώ παρέμεινε. Έθεσαν κάποια βοηθήματα για τις χώρες του Νότου τα οποία ποτέ δεν ήσαν επαρκή. Έτσι, μετά τις ανατιμήσεις του ευρώ, η Ελλάς είχε απώλειες περί τα 50 δις. ευρώ, ετησίως, σε αύξηση εισαγωγών και μείωση εξαγωγών. Συνολικά, μείον τις χορηγήσεις, η Ελλάς έχει απωλέσει άνω των 250 δις. ευρώ, και το χειρότερο είναι ότι αυτές οι απώλειες οδήγησαν την χώρα σε ασύμφορη παραγωγή και την φυγή των επιχειρήσεων.
Οι ιθύνοντες τα Ευρωπαϊκά όργανα, και οι Έλληνες, όχι μόνον δεν διόρθωσαν αυτή την καταστροφή αλλά επέμεναν και επιμένουν να κατηγορούν και να επιβάλλουν καταστρεπτικά μέτρα στην Ελληνική Οικονομία και τον Ελληνικό Λαό, με αποτέλεσμα τα ανωτέρω εγκληματικά αποτελέσματα.
Από τον Οκτώβριο του 2008 έως σήμερα έχω αποστείλει στην Ελληνική Κυβέρνηση, Κόμματα , Μέσα Ενημερώσεως (ΜΜΕ) και στα Ευρωπαϊκά όργανα 49 μελέτες μου, που απεδείχθησαν ορθότατες και μάλιστα πολλές εβοήθησαν με δισεκατομμύρια ευρώ την Ελλάδα και τα άλλα μέλη. Το Νοέμβριο του 2010 σε μελέτη μου, που εδημοσιεύθη στην εφημερίδα PRESS ΤΙΜΕ, την 19/11/2010, αποδεικνύω ότι μόνο με την χρήση διπλού νομίσματος, Ευρώ και Δραχμής, μπορεί να εξέλθει η Ελλάς από την κρίση. Σε συζητήσεις μου στις ΗΠΑ με καθηγητές κορυφαίων πανεπιστημίων, μου εδήλωσαν σαφέστατα ότι το ευρώ είναι μία οικονομική ανωμαλία. Γιατί, ενώ όλα τα κατασκευάσματα στέκουν σε 4 ή και 3 πόδια, το ευρώ, ιδιαίτερα όταν απεδείχθη ότι η ΕΚΤ δεν δρα σαν Κεντρική Τράπεζα, στηρίζεται μόνο σε ένα πόδι, κανένα υποστύλωμα (δάνεια, κουρέματα) δεν μπορεί να διορθώσει την ανωμαλία.
Ενώ κορυφαίοι διεθνείς ανεξάρτητοι οικονομολόγοι δηλώνουν ότι η μόνη ελπίδα να ανακάμψει η Ελληνική Οικονομία και να εξασφαλισθή η πολιτική ανεξαρτησία είναι η επιστροφή στην Δραχμή, πολιτικοί και άσχετοι οικονομολόγοι εκφέρουν αφορισμούς για «τραγωδίες», «καταστροφές», « επιστροφή στα 1950» και πολλούς άλλους, όμως, κανείς δεν παρουσιάζει μία ολοκληρωμένη μελέτη σε βάθος για τα πιθανά σενάρια Ευρώ ή Δραχμή. Ουδείς αντικρούει τα επιχειρήματα της μελέτης μου και πολλών άλλων. Μάλιστα φθάνουν στο σημείο να μην αναφέρουν όλα τα οικονομικά εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν.
Κύριοι οικονομικοί εισαγγελείς, όλοι οι Έλληνες θέλομε το ευρώ, προσωπικά επειδή ταξειδεύω, το λατρεύω. Όμως το Ευρώ για την τωρινή ΕΕ είναι ένα φονικό όργανο. Πρέπει να απαγορευθή από τα Όργανα, Μέτρα και Σταθμά, διότι κλέβει κάποιους και πλουτίζει άλλους. Η Ευρωζώνη γνωρίζει κάλλιστα αυτή την κατάσταση και αντί να βοηθήσει τις χώρες του Νότου τις καταδικάζει στην αφάνεια και την οικονομική και πολιτική υποδούλωση. Οι χώρες του Νότου, με ισοτιμία Ευρώ/δολλαρίου 1 = 1.35-1.50, δεν μπορούν να ανταγωνισθούν τις γειτονικές χώρες, με αντίστοιχα γεωργικά προϊόντα και με τον τουρισμό, ενώ οι χώρες του Βορρά ευνοούνται διπλά, διότι εξάγουν ακριβά και εισάγουν φθηνά.
Τα όργανα της Ευρωζώνης που τα γνωρίζουν καλώς αυτά είναι ένοχοι για δολία χρεωκοπία των Νοτίων χωρών. 
Ως μόνη λύση για την διαρκή καταστροφή και υποδούλωση των Ελλήνων αλλά και των άλλων Νοτίων μελών, επινοήσαμε το Μέτρο/Διαδικασία, ως εκτίθεται κατωτέρω, που μπορεί να θεραπεύσει τα προβλήματα του Νότου, χωρίς την έξοδο από το Ευρώ, που οι κρατούντες υποστηρίζουν με φανατισμό, για να μπορούν να παίζουν τα οικονομικά, πολιτικά και γεωπολιτικά τους παιγνίδια.
Κύριοι οικονομικοί Εισαγγελείς, αυτό το Μέτρο/Διαδικασία θα πρέπει να φθάσει, δια των ΜΜΕ, και να εκτιμηθή από ειδικούς και τον Λαό μέσω της Δικαιοσύνης. Διότι, μπορεί να απαλλάξει την Ελληνική Οικονομία και τους Έλληνες από την καταστροφή και την υποδούλωση. Επειδή, κατά την αποδεδειγμένη τακτική των πολιτικών και των Μέσων Ενημερώσεως, κάθε ευεργετική ενέργεια ή σύστημα για την βοήθεια του Λαού αγνοείται, περιφρονείται και αποκρύπτεται, το προτεινόμενο σωτήριο Μέτρο θα πρέπει να φθάσει στους ειδικούς και τον Λαό μέσω της δικαστικής διαδικασίας, το συντομότερο.
Οφείλω να προσθέσω ότι ο δεύτερος σημαντικότερος λόγος της κακοδαιμονίας της Ελλάδος είναι η πανθομολογούμενη επιλεκτική μετάδοση των γεγονότων από τα ΜΜΕ, του τύπου, «ενώ το δάσος καίγεται, τα φώτα της δημοσιότητος επικεντρώνονται σε ένα κακοποιημένο δέντρο.»]

Α. Έκδοση Χρήματος σε Δραχμές (δ)

1. Το επίσημο νόμισμα της Ελλάδος είναι το Ευρώ (Ε), το νόμισμα της Ευρωζώνης (ΕΥΖ), της οποίας η Ελλάς είναι κανονικό μέλος. Η Ελλάς παραμένει πλήρως στο Ευρώ, ΕΥΖ, και την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ). Θα χρησιμοποιήσει το χρήμα σε Δραχμές, στο περιορισμένο ποσό των 50.000.000.000 ευρώ, μόνο για εσωτερικές χρήσεις, για να χρηματοδοτήσει την Ελληνική Οικονομία, που βρίσκεται σε αδυναμία εύρεσης κεφαλαίων, και μάλιστα ελεύθερα και άτοκα, για την διατήρησή της και για την επιβίωση του Ελληνικού Λαού.
2. Οι Έλληνες σαν ελεύθερος και ανεξάρτητος Λαός και Κράτος έχουν το φυσικό και ανθρώπινο δικαίωμα της επιβίωσης. Αυτό είναι μόνο ένα έκτακτο και προσωρινό χρήμα. Δεύτερο ή και περισσότερα νομίσματα εχρησιμοποιούσαν οι λαοί σε πολλές χώρες στο παρελθόν αλλά τα χρησιμοποιούν και σήμερα, ακόμη και στις πιο ανεπτυγμένες χώρες όπως οι ΗΠΑ. 0 Λαός έχει δικαίωμα να επιβιώσει, και αυτός είναι ο μόνος τρόπος να το πράξει.
3. Αυτό είναι χρήμα του Λαού για τον Λαό, διοικούμενο από το Κράτος. Δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, αλλά μόνο του Ελληνικού Λαού. Θα προωθηθή στον Λαό και την Οικονομία του.
4. Το νέο χρήμα σε Δραχμές θα τελεί υπό τον ιδρυτικό νόμο, τους νόμους και ντιρεκτίβες του Ευρώ.
5. Γι αυτό το χρήμα δεν θα κυκλοφορήσουν τραπεζογραμμάτια και κέρματα σε Δραχμές. Θα είναι Λογιστικό Χρήμα. Θα είναι σε zero coupon ομολογίες. Την διοίκηση αυτού του χρήματος θα την έχει η Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ). Η ΤτΕ θα παραδίδει ομολογίες και χρεώγραφα στις τράπεζες. Οι τράπεζες θα διακινούν τα ποσά στις επιχειρήσεις με ομολογίες και χρεώγραφα. Οι τράπεζες και οι επιχειρήσεις θα διακινούν τα ποσά με Καταθέσεις/Αναλήψεις, με Χρεωστικές Κάρτες σε Δραχμές, Χ/Κδ.
6. Τα κεφάλαια σε Δραχμές θα είναι για εσωτερικές χρήσεις, χωρίς να απαγορεύονται και οι εξωτερικές χρήσεις.
7. Η αρχική μετατροπή των ευρώ σε δραχμές και τανάπαλιν θα είναι μία Δραχμή για κάθε Ευρώ, Ε1 = δ1.

Β. Κατανομή του Δραχμικού Χρήματος
1. Το δραχμικό Χρήμα θα δανείζεται στον Ελληνικό Λαό και στην Ελληνική Οικονομία. 
2. Τα χρήματα αυτά σύντομα θα φθάσουν στις τράπεζες για να τις ενισχύσουν. 
3. Όλα τα χρήματα θα δανείζονται (εισήγηση) μέχρι 10 έτη, με περίοδο χάρητος 5 ετών και επιτόκιο 24 τοις χιλίοις (.024 ή 2.4%). Θα κατανέμονται σε δραχμές, με αναλογία Ε1 = δ1, ως κατωτέρω:
α) δ2.000.000.000, δωρεάν, σε πολίτες με άμεσες ανάγκες διαβίωσης, εντός δύο μηνών από της έγκρισης αυτού του χρήματος.
β) δ7.000.000.000, σε όλους για να πληρώσουν άμεσα ληξιπρόθεσμα δάνεια και υποχρεώσεις.
γ) δ8.000.000.000, σε επιχειρήσεις για να συνεχίσουν τα έργα, τα οποία σταμάτησαν ή καθυστερούν ελλείψει κεφαλαίων.
δ) δ6.000.000.000, για υποχρεώσεις ή νέες επενδύσεις στην γεωργία, κτηνοτροφία και ιχθυοκαλλιέργειες. 
ε) δ2.000.000.000, στην Κυβέρνηση για την αναλογία της στα ΕΕ προγράμματα ΕΣΠΑ.
στ) δ9.000.000.000, για οποιαδήποτε παραγωγικά προγράμματα.
ζ) δ4.000.000.000, σε εξαγωγικές επιχειρήσεις.
η) δ3.000.000.000, σε τουριστικές επιχειρήσεις.
θ) δ3.000.000.000, στην εκπαίδευση. 
3. Όλα τα χρήματα θα δανείζονται από τις τράπεζες με τραπεζικά κριτήρια. Οι τράπεζες θα έχουν την ευθύνη για την αποπληρωμή των δανείων.
4. Όλα τα χρήματα θα δανείζονται για παραγωγικούς σκοπούς και με άμεσα προγράμματα, στα οποία θα υπολογίζεται και η εργασιακή δύναμη.
5. Οι κινήσεις των δανείων και οι αποπληρωμές τους θα ελέγχονται από την ΤτΕ.
6. Τα χρήματα θα εκταμιεύονται στις τράπεζες μόνον αφού τα προηγούμενα απερροφήθησαν από τους πολίτες, τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις.
7. Αυτά τα ποσά θα κυκλοφορήσουν στην Αγορά, για να επανεκκινήσουν την οικονομία και σύντομα να φθάσουν στις τράπεζες για να τις ενισχύσσουν.
Γ. Επιτόκια
1. Το ποσό των δ50δις θα διαρεθή σε 65.000.000 zero coupon ομολογίες των δ1.000, για 20 έτη και με έκπτωση δ300.
2. Το Κράτος θα καταβάλει το ποσοστό του 4 τοις χιλίοις (.004), επί των αναληφθέντων χρημάτων σε Δραχμές, ως προμήθεια στους προμηθευτές αυτού του Μηχανισμού και της Πηγής άντλησης αυτού του χρήματος.
3. Το επιτόκιο δανεισμού αυτού του κεφαλαίου στις τράπεζες θα είναι 8 τοις χιλίοις, .008.
4. Οι τράπεζες θα δανείζουν πολίτες, καταστήματα και επιχειρήσεις με επιτόκιο 22 τοις χιλίοις, .022 ή 2.2%.

Δ. Έκπτωση 10% επί Όλων των Δραχμικών Συναλλαγών
1. Ο ιδρυτικός νόμος έκδοσης χρημάτων σε Δραχμές θα προβλέπει έκπτωση 10% επί όλων των συναλλαγών σε Δραχμές.
2. Πολίτες, καταστήματα και επιχειρήσεις μπορούν να επιλέγουν ελεύθερα συναλλαγές σε ευρώ ή δραχμές.
3. Η έκπτωση επί των δραχμικών συναλλαγών θα ισχύει μόνο για λιανικές συναλλαγές έως και δ300.

Ε. Υποχρεωτικές Πληρωμές σε Δραχμές
1. Όλοι οι δανειοδοτηθέντες σε Δραχμές υποχρεούνται να πληρώνουν σε δραχμές, τουλάχιστον κατά το 75 τοις εκατό .75, για τις υποχρεώσεις τους.
2. Όλες οι άλλες επιχειρήσεις υποχρεούνται να δέχονται πληρωμές σε δραχμές για όλες τις συναλλαγές και να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους κατά 25 τοις εκατό, τουλάχιστον, σε Δραχμές.

ΣΤ. Επιστροφές Φόρων
1. Το Ελληνικό Κράτος θα εφαρμόσει έκπτωση 20 τοις εκατό (20%) στην καταβολή του ΦΠΑ σε όλες τις δραχμικές συναλλαγές.
2. Το Ελληνικό Κράτος θα διαγράφει, από το δανεισθέν ποσό σε δραχμές, όλα τα ποσά των φόρων επί των εσόδων με δραχμικές συναλλαγές. Οι φορολογούμενοι θα υποβάλλουν τα σχετικά πιστοποιητικά στις τράπεζες που εχορήγησαν τα δάνεια. Οι τράπεζες θα αφαιρούν αυτά τα ποσά από τα δανειακά υπόλοιπα. Οι τράπεζες θα επιστρέφουν τα συνολικά ποσά στην ΤεΕ, για νέες χρήσεις.
3. Αυτές οι εκπτώσεις γίνονται ως κίνητρα για την χρήση της Δραχμής στις συναλλαγές.
4. Όλες οι δραχμικές συναλλαγές θα γίνονται με Χρεωστικές Κάρτες σε Δραχμές, Χ/Κδ. Τα αναλογούντα ποσά του ΦΠΑ θα πηγαίνουν κατευθείαν στις εκδότριες των καρτών τράπεζες και οι τράπεζες θα αποδίδουν αυτά στην ΤτΕ.

Ζ. Δραχμικές Πληρωμές
1. Διαχειριστής του Δραχμικού Χρήματος θα είναι η Τράπεζα της Ελλάδος
2. Οι Δραχμικές πληρωμές στις τράπεζες θα γίνονται με zero coupon ομολογίες και χρεώγραφα του χρέους.
3. Οι τράπεζες θα δανείζουν τις επιχειρήσεις με τα ίδια ως ανωτέρω, Ζ2, μέσα.
4. Τράπεζες και επιχειρήσεις θα δανείζουν με χρεώγραφα για το χρέος και με Καταθέσεις στους λογαριασμούς τους για ρευστότητα.
5. Όλη η κυκλοφορία του δραχμικού χρήματος, πληρωμές για συναλλαγές, Καταθέσεις/Αναλήψεις θα γίνονται μόνο με Χρεωστικές Κάρτες σε Δραχμές, Χ/Κδ. Δεν θα εκδίδονται τραπεζογραμμάτια και κέρματα.
6. Οι τράπεζες θα εκδώσουν δωρεάν Χ/Κδ σε όλους τους πελάτες τους. Η διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθή σε 2-3 εβδομάδες. Πληρωμές από τις κάρτες μπορούν να γίνονται μόνο αν υπάρχουν υπόλοιπα στους λογαριασμούς των κατόχων.
7. Η ΤτΕ θα επιβάλλει ως Αναγκαίο Αποθεματικό για τα δανειζόμενα ποσά, το ποσό του 10%, ώστε ο πολλαπλασιαστής επέκτασης του χρήματος να είναι 4.0, περίπου.

Η. Δανεισμός Δραχμικού Χρήματος
1. Το δραχμικό χρήμα θα δανείζεται σε όλους τους πολίτες, καταστήματα και επιχειρήσεις, όταν χρησιμοποιούνται για κάλυψη πρωταρχικών αναγκών, επενδύονται σε παραγωγικές, κερδοφόρες επιχειρήσεις και μπορούν να αποπληρωθούν τα δάνεια.
2. Όλα τα χρήματα θα δανείζονται από τις τράπεζες με τραπεζικά κριτήρια, καλύπτοντα όλα τα 5C’s of Credit: character, capability, capital, collateral, conditions. (χαρακτήρας, ικανότητα, κεφάλαιο, εγγυήσεις, συνθήκες).
3. Οι τράπεζες ευθύνονται για την αποπληρωμή των δανείων, εξοφλώντας οι ίδιες τα ανείσπρακτα ποσά.

Θ. Εξαχθέντα Ελληνικά Χρήματα
1. Όλα τα χρήματα που εξήχθησαν από Έλληνες, πολίτες και επιχειρήσεις, είτε για λόγους προστασίας είτε για κερδοσκοπεία, να επανέλθη ή Δραχμή και να κερδίσουν υπέρογκα ποσά από την υποτιμημένη Δραχμή, θα ερευνηθούν, θα φορολογηθούν με τους αντίστοιχους φόρους, πρόστιμα και θα τιμωρηθούν προσωπικά οι κάτοχοι.
2. Αυτά τα ποσά θα ερευνηθούν αν απεκτήθησαν νομίμως, αν όχι θα φορολογηθούν και επ’ αυτών θα προστίθενται τα ανάλογα πρόστιμα και οι ιδιοκτήτες τους θα τιμωρούνται αναλόγως.
3. Όταν αρχίσει να αναπτύσσεται η Ελληνική Οικονομία αυτά τα χρήματα θα προτιμήσουν να τα επιστρέψουν, διότι στο εξωτερικό έχουν από μηδενικά έως αρνητικά οφέλη.
4. Όλα τα καθαρά χρήματα που θα εισάγονται στην Ελλάδα θα μετατρέπονται σε Δραχμές με τον κανόνα Ε1 = δ1. Μετά την μετατροπή τους θα έχουν το προνόμιο των δραχμικών εκπτωτικών συναλλαγών.
5. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να επανέλθουν στην Ελλάδα αυτά τα απωλεσθέντα ελληνικά κεφάλαια, αφού φορολογηθούν δικαίως.

Ι. Ισχυρά Κίνητρα για την Χρήση της Δραχμής
1. Οι ευεργετικές διατάξεις του ιδρυτικού και των άλλων νόμων.
2. Ή έκπτωση του 10% επί όλων δραχμικών συναλλαγών και πληρωμών.
3. Η ύπαρξη δραχμών στα χέρια των πολιτών και επιχειρήσεων από τις πληρωμές των επιχειρήσεων που έχουν δανειοδοτηθή σε δραχμές.
4. Πολίτες και επιχειρήσεις που προτιμούν τα χαμηλότοκα δάνεια σε δραχμές.
5. Πολίτες, καταστήματα και επιχειρήσεις θα προτιμούν τις συναλλαγές και πληρωμές σε δραχμές με έκπτωση 10%.
6. Οι εύκολες συναλλαγές/πληρωνές με πιστωτικές κάρτες σε δραχμές , Π/Κδ.
7. Οι απαλλαγές από τους φόρους και οι εκπτώσεις στο ΦΠΑ, για δραχμικές συναλλαγές και πληρωμές.
8. Πληρωμές σε άκλεπτο, ακίνδυνο χρήμα, μέσω των Χ/Κδ.

Ια. Επιπτώσεις του Δραχμικού Χρήματος
1. Το Δραχμικό Χρήμα θα είναι σωτήριο για την Ελληνική Οικονομία και τον Λαό, διότι το χρειάζονται απεγνωσμένα. Υπάρχει δραματική έλλειψη ρευστότητος. Γι αυτό δεν θα επιφέρει πληθωρισμό στην οικονομία. Ο οικονομικός ορίζων είναι πολύ βαθειά. Με φυσικούς όρους, πλημμύρες έχομε όταν το έδαφος είναι επαρκώς υγρό και του ρίχνομε πολύ περισσότερο, τότε πλημμυρίζει, ανεβαίνει η στάθμη του. Πληθωρισμό έχομε όταν υπάρχει ήδη επαρκής οικονομική ρευστότητα χρήματος στην Αγορά και προσθέτομε πολύ χρήμα ακόμη. Αλλά όταν η Αγορά είναι στεγνή από χρήμα, δεν υπάρχει περίπτωση πληθωρισμού μέχρι να επέλθει επαρκής ρευστότητα. Όπως γίνεται και σε μία έρημο που διψούν τα πάντα και το έδαφος κάνει ρωγμές. Θέλει πολύ νερό για να ξεδιψάσει, να ανέβει στην επιφάνεια και μετά να πλημμυρίσει. Αν το χρήμα φθάσει να επαρκεί για τον κόσμο και την οικπονομία, τότε το επί πλέον χρήμα σε δραχμές μπορεί να αποσυρθή.
2. Όταν η οικονομία είναι τόσο στεγνή από χρήμα, η Οριακή Ροπή Κατανάλωσης (ΟΡΚ) ξεπερνά και το 90% και ο πολλαπλασιαστής, για την ετήσια χρηματοδότηση και συναλλαγές ξεπερνά το 4.0. Και πάλι δεν έχομε πληθωρισμό αλλά εμπιστοσύνη στον Λαό, τις αγορές και κάθετη ανάπτυξη. Όταν υπάρξει επαρκής χρηματοδότηση, η ΟΡΚ πέσει στο 50% και ο πολλαπλασιαστής στο 2.0, τότε μπορούμε να αποσύρομε το προστεθέν κεφάλαιο σε δραχμές.
3. Δεν θα υπάρξουν αρνητικές επιπτώσεις του Δραχμικού Χρήματος στο Ευρώ. Το Ευρώ θα είναι το επίσημο, κύριο και διαρκές χρήμα/νόμισμα. Το ευρώ, η ΕΥΖ και η ΕΕ θα ανακουφισθούν από το Δραχμικό Χρήμα, γιατί υπάρχει ένα φυσικό, ανέξοδο χρήμα για να βοηθήσει τις υπερδανεισμένες χώρες, με αυτό το χρήμα ανάγκης. Επί πλέον το Δραχμικό Χρήμα είναι το μόνο εργαλείο που μπορεί να διορθώσει την οικονομική ανωμαλία του Ευρώ, όταν υπάρχει ένα νόμισμα χωρίς ενιαία νομισματική και δημοσιονομική πολιτική για όλα τα μέλη και πολύ διαφορετικές οικονομίες.
4. Όλα τα νομισματικά μεγέθη της Δραχμής θα είναι τα ίδια με αυτά του ευρώ, 5, 10, 20, 50, 100, ώστε να μην υπάρχουν δυσκολίες στις λογιστικές εγγραφές και διαδικασίες.

Ιβ. Η Δραχμή ως Αποθεματικό Χρήμα
1. Το αρχικό ποσό των δ50.000.000.000 μπορεί να μην αυξηθή.
2. Αυτό το ποσό, ολόκληρο ή μέρη αυτού μπορούν να αποσύρονται από την ΤτΕ, όταν δεν είναι αναγκαία, και να παραμένουν στην ΤτΕ ως άτοκα αποθεματικά, για πιθανή μελλοντική χρήση.
3. Αυτό το απόθεμα θα ενισχύει την εμπιστοσύνη των πολιτών, επιχειρήσεων και των αγορών.
4. Κανονικά, αυτό το ποσό θα αναπτύξει την οικονομία και το ΑΕΠ της χώρας, καθώς και την ρευστότητα σε χρήμα της αγοράς, ώστε σύντομα αυτό το ποσό, σε δύο ίσως έτη, να μη χρειάζεατι και να πρέπει να αποσυρθή.
5. Για να μη θεωθηθή ότι το Δραχμικό Χρήμα είναι κάτι προσωρινό και να αγνοηθή από τους πολίτες, τις επιχειρήσεις και τις αγορές, αυτό με βάση τον ιδρυτικό και τους νεότερους νόμους θα ισχύει και θα προστατεύεται για είκοσι (20) έτη. Σχέσεις και υποχρεώσεις για αυτό το χρήμα θα προστατεύονται για πάντα. 

Ιγ. Νόμοι Διέποντες το Δραχμικό Χρήμα
1. Το Δραχμικό Χρήμα θα εκδίδεται και προστατεύεται από τον ιδρυτικό και τους άλλους σχετικούς νόμους.
2. Αυτός ο νόμος θα πρέπει να εγκριθή από τους οικονομικούς αρμοδίους και να ψηφισθή, αν όχι από το σύνολο των βουλευτών, τουλάχιστον από την μεγάλη πλειοψηφία των βουλευτών, για δύο σπουδαίους λόγους. Πρώτον, αυτοί οι βουλευτές έχουν ψηφίσει νόμους που καταδικάζουν τον Ελληνικό Λαό για πολλές γενεές και δεύτερον, διότι είναι η μόνη λύση για να σπάσουν τα αναγκαστικά δεσμά των Ελλήνων.
3. Η Ελληνική Κυβέρνηση θα πρέπει να επιτύχει την αμέριστο έγκριση αυτού του χρήματος από την Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και την ευχή της να επιτύχει πλήρως αυτό το σωτήριο πείραμα, για το καλό και την πρόοδο όλων των μελών.

Ιδ. Το Μόνο Ακίνδυνο Χρήμα
1. Το Δραχμικό Χρήμα έχει το μοναδικό πλεονέκτημα, από όλα τα νομίσματα, να μη μπορεί να κλαπή ή ληστευθή.
2. Σαν συμπληρωματικό χρήμα, μπορεί να μεταφερθή μόνο μέσω Χρεωστικών Καρτών σε Δραχμές, Χ/Κδ., ενώ το ευρώ μπορεί να χρησιμοποιείται για χρήσεις μικρών συναλλαγών με μετρητά.
3. Αυτό γίνεται, γιατί τα δραχμικά χρήματα μπορούν να μεταφερθούν μόνο από μία Χ/Κδ σε μία άλλη Χ/Κδ. Έτσι τα χρήματα θα πάνε στην Χ/Κδ του κλέπτη, ληστή, ή εκβιαστή, που θα συλληφθή αμέσως. Αυτό είναι πολύ μεγάλο πλεονέκτημα στον καιρό μας, όπου απειλούνται όχι μόνο τα χρήματά μας αλλά η ακεραιότητα και η ίδια ζωή μας και των αγαπημένων μας.
Ιε. Τα Αποτελέσματα του Δραχμικού Χρήματος

Ι. 30 Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου, 2012
1. Μετά την έγκριση του Δραχμικού Χρήματος, οι πολίτες, καταστήματα και αγορές θα αποκτήσουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και στην οικονομία.
2. Η βυθισμένη Αγορά Μετοχών θα ανακάμψει, ακόμη και σε διπλασιασμό μόνε σε 15 συνεδριάσεις, αυξάνοντας την κεφαλαιοποίηση των τραπεζών και εταιρειών και εισάγοντας στην Ελληνική Αγορά άνω των Ε20δις. 

4. Τα δ2δις. της παραγράφου Β2, επάνω, τα δ3δις. από την Ββ, τα δ3δις. από την Βγ, τα δ4δις. από την Βδ, και περίπου απορρόφηση δ3δις. από τις Βε έως Βστ, ίσον συνολικό ποσό δ15δις., θα φέρουν αρκετή ρευστότητα στην αγορά. 

5. Το ποσό των δ15δις. σε μία πυρακτωμένη οικονομία με ΟΡΚ μεγαλύτερη από 90% και πολλαπλασιαστή 4.0, θα αυξήσουν τις συναλλαγές και την ρευστότητα, 4 : 4 (3 μήνες) = 1. Δηλαδή, τα δ15 θα γίνουν 15 + 15 = δ30δις. Αυτά αποτελούν έξτρα Προϊόν/Εισόδημα, χρήμα. 

6. Τα κίνητρα για την χρήση της Δραχμής θα αυξήσουν την προτίμηση σε εγχώρια προϊόντα και θα έχομε μικρές αυξήσεις στην ελληνική παραγωγή και εξαγωγές και μείωση στις εισαγωγές.

7. Η ανεργία θα κατέβει στο 16%.

8. Ο Λαός θα αποκτήσει την αναγκαία εμπιστοσύνη για να προχωρήσει μπροστά ή να μη πέσει κάτω.

ΙΙ. 1 Οκτωβρίου έως 31 Δεκεμβρίου, 2012
1. Υπάρχει στην Αγορά το ποσό των δ30δις.
2. Το υπόλοιπο δραχμικό ποσό των δ35δις. εισέρχεται στην οικονομία και απορροφάται, 30 + 35 = δ65δις. Η ρευστ΄τητα έχει αποκατασταθή στην αγορά.
3. δ30 δις. + (35 + 35 (μ) = 70 = δ100δις. Επειδή τα δραχμικά ποσά είναι δ50δις. τα υπόλοιπα 50 δις. είναι αυξήσεις σε ευρώ, Ε50δις., μέσω της αύξησης της παραγωγής, των εξαγωγών και της επέκτασης του χρήματος.
4. Η ανεργία πέφτει στο 12%.
5. Το ΑΕΠ ανεβαίνει στο +2%
6. Αυτή η ρευστότητα της αγοράς δίνει στις τράπεζες τα αναγκαία ποσά που θα δανείσει την αγορά, για την ανάπτυξη της οικονομίας. το πιο σημαντικό είναι ότι οι τράπεζες θα έχουν την εμπιστοσύνη ότι θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους και τους τόκους.
7. Θα υπάρχουν επαρκή κεφάλαια σε ευρώ για τις εισαγωγές και την αποπληρωμή των δόσεων των δανείων.
ΙΙΙ. 1 Ιανουαρίου έως 30 Ιουνίου, 2013 
1. δ100δις. χ (3.6 : 2 = )1.8 (μ) = δ180δις.
2. Η ανεργία πέφτει στο 9%.
3. Το ΑΕΠ αυξάνει στο +3.5%
4. Το Χρέος/ΑΕΠ πηγαίνει στο 110%
5. Το έλλειμμα πέφτει στο 5%
ΙV. 1 Ιουλίου έως 31 Δεκεμβρίου, 2013
1. δ180 χ (3.2 : 2 =) 1.6 (μ) = δ270δις. έξτρα παραγωγή, εισόδημα, χρήματα.
2. Η ανεργία κατεβαίνει στο 6%.
3. Η οικονομία είναι σε πλήρη ρευστότητα.
4. Τα δραχμικά ποσά μπορούν να αποσυρθούν, να κρατηθούν ως αποθέματα στην Ττε, η καλύτερα να χρησιμοποιούνται για συναλλαγές σε δραχμές με έκπτωση 30%, για να αυξήσουν την εγχώρια παραγωγή, εξαγωγές και να μειώσουν τις εισαγωγές.
5. Το ΑΕΠ ανέρχεται στο +6%.
6. Το Χρέος/ΑΕΠ πέφτει στο 72%.
7. Το έλλειμμα θα φθάσει το 2%, χαμηλότερο από το απαιτούμενο ποσοστό του 3%.
8. Η Ελληνική Οικονομία θα γίνει η ισχυρότερη όχι μόνο της ΕΕ αλλά όλου του Κόσμου.
V. Προϋποθέσεις
Αυτά θα συμβούν μόνον αν:
1. Τα δραχμικά χρήματα θα κατανεμηθούν στους Έλληνες και απορροφηθούν από την Ελληνική Οικονομία, με βάση τον προγραμματισμό της παραγράφου Β, επάνω.
2. Τα χρήματα θα επενδυθούν σε επιχειρήσεις με προϊόντα που έχουν το απόλυτο ή συγκριτικό πλεονέκτημα στην παγκόσμιο αγορά.
3. Το Κράτος μπορεί να επιταχύνει την απορρόφηση κονδυλίων με άμεσες επενδύσεις, οι οποίες σύντομα θα παραχωρηθούν σε ιδιώτες.
4. Τα χρήματα δεν φθάνουν στα χέρια «λαμογιών» να τα ιδιοποιηθούν και τα στείλουν στο εξωτερικό.
5. Τα χρήματα δεν θα εξαχθούν σε θυγατρικές του εξωτερικού ή επενδυθούν στο εξωτερικό για υψηλότερες αποδόσεις.
6. Αν η λειτουργία της Κρατικής Μηχανής φθάσει στο 80% της απόδοσής της.
Αυτή η μελέτη δεν είναι πλήρης. Σκοπός της είναι να μπορεί να κριθή η αποδοχή της ή μη. Για την εφαρμογή του Μέτρου/Διαδικασίας, θα υπάρξει πλήρης μελέτη.
©Copyright

'' ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ''

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!

1.jpgΗ συνέντευξη εδόθη σε ρώσο δημοσιογράφο στη Μόσχα, στις 30/5/2011.
Ε: Μπορείτε να μας πείτε κάτι σχετικά με την ανάμειξη σας στο ελβετικό τραπεζικό σύστημα;
Α: Εργαζόμουν για τις ελβετικές τράπεζες για….
πολλά χρόνια. Ήμουν εκ των ανώτερων διευθυντών σε μία από τις μεγαλύτερες ελβετικές τράπεζες. Κατά τα χρόνια που εργαζόμουν εκεί, ήμουν αναμεμειγμένος με την απευθείας πληρωμή σε μετρητά σε ένα πρόσωπο το οποίο είχε δολοφονήσει τον πρόεδρο μίας ξένης χώρας. Παραβρέθηκα στη συνάντηση όπου αποφασίστηκε να δοθούν τα χρήματα μετρητά στο δολοφόνο. Αυτό μου προκάλεσε ανυπόφορους πονοκεφάλους και ανησύχησε τη συνείδηση μου. Δεν ήταν η μοναδική υπόθεση αλλά ήταν μία από τις χειρότερες.
Ήταν μία διαταγή πληρωμής κατόπιν διαταγής ξένης μυστικής υπηρεσίας, γραμμένη στο χέρι, δίνοντας την εντολή για πληρωμή ενός προσώπου το οποίο δολοφόνησε τον κορυφαίο ηγέτη μίας ξένης χώρας. Και δεν ήταν η μοναδική περίπτωση. Παραλαμβάναμε ποίκιλες τέτοιες χειρόγραφες επιστολές από ξένες μυστικές υπηρεσίες με εντολές πληρωμών σε μετρητά από μυστικούς λογαριασμούς, για χρηματοδότηση “επαναστάσεων” ή δολοφονία προσώπων. Μπορώ να επιβεβαιώσω αυτά που έγραψε ο John Perkins στο βιβλίο του “Εξομολογήσεις ενός οικονομικού δολοφόνου”. Υπάρχει αλήθεια ένα τέτοιο σύστημα και οι ελβετικές τράπεζες αναμειγνύονται σε τέτοιες πρακτικές.
Ε: Το βιβλίο του Πέρκινς είναι μεταφρασμένο και στη ρωσική. Μπορείτε να μας πείτε ποιά τράπεζα ήταν υπεύθυνη για αυτά;
Α: Ήταν μία από τις τρεις κορυφαίες ελβετικές τράπεζες εκείνο τον καιρό και ο δολοφονηθέντας ήταν πρόεδρος τριτοκοσμικής χώρας. Δεν μπορώ να δώσω περισσότερες πληροφορίες γιατί θα κινδυνέψει η ζωή μου.
Ε: Και δεν μπορείτε να κατονομάσετε κάποιο πρόσωπο στην τράπεζα;
Α: Όχι, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι συνέβη. Είμασταν πολλά άτομα στη συνάντηση. Το πρόσωπο το οποίο ήταν υπεύθυνο για τις πληρωμές σε μετρητά ήρθε και μας ρώτησε εάν επιτρεπόταν η πληρωμή τόσο μεγάλου ποσού σε μετρητά σε εκείνο το πρόσωπο και ο διευθυντής εξήγησε την κατάσταση ενώ όλα τα μέλη έδωσαν την έγκρισή τους.
Ε: Συνέβαινε συχνά αυτό; Ήταν κάποιος “κρυφός” πόρος;
Α: Ναι. Αυτός ήταν ένας ειδικός πόρος ο οποίος διαχειριζόταν σε ειδική τοποθεσία στην τράπεζα όπου έφθαναν κωδικοποιημένες όλες οι επιστολές από το εξωτερικό. Οι πιο σημαντικές ήταν χειρόγραφες. Έπρεπε να τις αποκρυπτογραφήσουμε και μέσα σε αυτές περιλαμβάνονταν οι πληρωμές συγκεκριμένων ποσών σε μετρητά για δολοφονίες προσώπων, χρηματοδότηση “επαναστάσεων” και απεργιών και χρηματοδότηση κάθε είδους πολιτικού κόμματος. Γνωρίζω ότι συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία είναι στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ αναμειγνύονται ευθέως. Εννοώ ότι αυτοί έδιναν τις διαταγές δολοφονίας.
Ε: Μπορείτε να μας πείτε ποιά χρονιά ή ποιά δεκαετία συνέβησαν αυτά;
Α: Κατά τη δεκαετία του 80.
Ε: Είχατε πρόβλημα με αυτή την κατάσταση;
Α: Ναι, μεγάλο πρόβλημα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ για πολλές ημέρες και μετά από λίγο, παραιτήθηκα από την τράπεζα. Αν σας δώσω περισσότερες πληροφορίες, θα με εντοπίσουν. Διάφορες μυστικές υπηρεσίες του εξωτερικού, κυρίως αγγλόφωνες, έδιναν διαταγές χρηματοδότησης παράνομων δραστηριοτήτων, ακόμα και δολοφονιών, μέσω ελβετικών τραπεζών. Έπρεπε να πληρώσουμε βάσει οδηγιών ξένων δυνάμεων, δολοφονίες προσώπων που έδειχναν ανυπακοή στις διαταγές της Μπίλντερμπεργκ, του ΔΝΤ ή της Παγκοσμίου Τράπεζας για παράδειγμα.
Ε: Αυτή είναι μία συγκλονιστική αποκάλυψη. Γιατί νιώθετε τώρα την ανάγκη να τα βγάλετε προς τα έξω;
Α: Επειδή η Μπίλντερμπεργκ συναντάται στην Ελβετία. Επειδή η πλανητική κατάσταση χειροτερεύει. Και επειδή οι μεγαλύτερες ελβετικές τράπεζες συμμετέχουν ενεργά σε ανήθικες δραστηριότητες. Οι περισσότερες από αυτές είναι εκτός ισολογισμών. Τα ποσά είναι πολλαπλάσια από αυτά που αναφέρονται επισήμως. Δεν καταγράφονται και συμβαίνουν χωρίς φορολόγηση. Τα ποσά περιέχουν πολλά μηδενικά. Τεράστια ποσά!
Ε: Δισεκατομμύρια;
Α: Πολύ περισσότερα! Τρισεκατομμύρια, τελείως “μαύρα”, παράνομα και εκτός φορολογικού συστήματος. Βασικά είναι μία τεράστια κλοπή από όλους μας. Εννοώ ότι οι περισσότεροι άνθρωποι πληρώνουν τους φόρους τους και υπακούουν στους νόμους. Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι κατάφορα ενάντια στις ελβετικές αξίες(!), όπως ουδετερότητα, ειλικρίνεια και καλή πίστη. Σε αυτές τις συναντήσεις, οι συζητήσεις που ελάμβαναν χώρα ήταν κάθετα αντίθετες στις δημοκρατικές αρχές μας. Βλέπετε, οι περισσότεροι από τους διευθυντές των ελβετικών τραπεζών δεν είναι ντόπιοι πια, είναι ξένοι, στην πλειονότητα τους αγγλοσάξονες, είτε αμερικάνοι, είτε άγγλοι, δεν σέβονται την ουδετερότητα μας, δε σέβονται τις αξίες μας, είναι ενάντιοι στην άμεση δημοκρατία μας. Απλά χρησιμοποιούν τις ελβετικές τράπεζες για τις “δουλειές” τους.
Χρησιμοποιούν τεράστια χρηματικά ποσά από το “τίποτα” και καταστρέφουν την κοινωνία μας και καταστρέφουν τους λαούς παγκοσμίως από απληστεία. Αναζητούν δύναμη και καταστρέφουν ολόκληρες χώρες, όπως οι Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία ή Ιρλανδία και η Ελβετία θα είναι από τις τελευταίες στη σειρά. Και χρησιμοποιούν τους κινέζους για σκλάβους. Και ένα πρόσωπο, σαν το Ιωσήφ Άκερμαν, ο οποίος έχει ελβετική υπηκοότητα, είναι επικεφαλής γερμανικής τράπεζας και χρησιμοποιεί την απληστία του και δε σέβεται τον απλό πολίτη. Εμπλέκεται σε πάμπολλες παράνομες δραστηριότητες στη Γερμανία και στις ΗΠΑ. Είναι μέλος της Μπίλντερμπεργκ και δεν ενδιαφέρεται για την Ελβετία ή κάποια άλλη χώρα.
Ε: Εννοείτε ότι κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους θα συμμετέχουν στη συνάντηση της Μπίλντερμπεργκ, τον Ιούνιο στο St. Moritz;
Α: Ναι.
Ε: Άρα επί του παρόντος είναι σε θέση ισχύος;
Α: Ναι. Διαθέτουν τεράστια χρηματικά ποσά και τα χρησιμοποιούν για να καταστρέψουν ολόκληρες χώρες. Καταστρέφουν τη βιομηχανία μας και την “ξαναφτιάχνουν” στην Κίνα, ενώ από την άλλη, έχουν ανοίξει ορθάνοικτες τις πύλες της Ευρώπης για όλα τα κινεζικά προϊόντα. Οι εργάτες στην Ευρώπη αμοίβονται με όλο και λιγότερα. Ο αληθινός στόχος είναι να καταστραφεί η Ευρώπη.
Ε: Πιστεύετε ότι η συνάντηση στο St. Moritz έχει και συμβολική αξία; Γιατί το 2009, διεξήχθη στην Ελλάδα, το 2010 στην Ισπανία και κοιτάξτε τί έπαθαν εκεί. Αυτό σημαίνει ότι και η Ελβετία θα περάσει τα ίδια;
Α: Ναι. Η Ελβετία είναι από τις σημαντικότερες χώρες για αυτούς, επειδή υπάρχει άφθονο κεφάλαιο εδώ. Συναντώνται εδώ γιατί πέραν όλων των άλλων, θέλουν να καταστρέψουν όλες τις αξίες που εκπροσωπεί η Ελβετία. Βλέπετε, είναι ένα εμπόδιο για αυτούς, επειδή δεν ανήκει στο ευρώ ή στην Ε.Ε., δεν ελέγχεται πλήρως από τις Βρυξέλες κ.ο.κ. Σχετικά με τις αξίες για τις οποίες ομιλώ, δεν αναφέρομαι στις μεγάλες ελβετικές τράπεζες γιατί αυτές δεν είναι ελβετικές πλέον, οι περισσότερες ελέγχονται από αμερικάνους. Μιλάω για το αληθινό ελβετικό πνεύμα που βρίσκεται στους απλούς ανθρώπους εδώ.
Σαφώς και έχει συμβολική αξία και σε σχέση με την Ελλάδα και την Ισπανία. Ο στόχος τους είναι μία αποκλειστική λέσχη, παντοδύναμη ενώ οι υπόλοιποι είναι σκουπίδια.
Ε: Πιστεύετε ότι στόχος της Μπίλντερμπεργκ είναι να δημιουργηθεί μία παγκόσμια δικτατορία, κατευθυνόμενη από τις μεγάλες διεθνείς εταιρίες μέσω κατάργησης των κυρίαρχων κρατών;
Α: Ναι και η Ελβετία είναι το μόνο μέρος που απέμεινε με άμεση δημοκρατία και είναι στο στόχαστρο. Εκβιάζουν με το επιχείρημα “πολύ μεγάλη για να βουλιάξει” όπως με την περίπτωση της UBS(http://www.ubs.com/), για να μας ισοπεδώσουν μέσω τεράστιου χρέους. Στην τελική, ίσως κάνουνε στην Ελβετία ό,τι κάνανε με την Ισλανδία, όπου χρεωκόπησαν οι τράπεζες και η χώρα αυτή καθεαυτή.
Ε: Και επίσης, να την εντάξουν στην Ε.Ε.;
Α: Βεβαίως. Η Ε.Ε. βρίσκεται υπό τη σιδηρά επιτήρηση της Μπίλντερμπεργκ.
Ε: Πως μπορεί να ανατραπεί αυτό το σχέδιο;
Α: Λοιπόν, αυτός είναι ο λόγος που σας μιλώ. Η Αλήθεια είναι ο μόνος τρόπος. Ρίξτε φως στην υπόθεση. Ξεσκεπάστε τους. Δεν τους αρέσει να βρίσκονται στο προσκήνιο. Πρέπει να εφαρμόσουμε πλήρη διαφάνεια στην τραπεζική βιομηχανία και σε όλες τις κοινωνικές πτυχές.
Ε: Αυτό που λέτε είναι ότι υπάρχει και μια σωστή πλευρά στο ελβετικό τραπεζικό σύστημα και ότι μερικές από τις μεγάλες ελβετικές τράπεζες χρησιμοποιούν το οικονομικό σύστημα για παράνομες δραστηριότητες.
Α: Ναι. Οι μεγάλες τράπεζες εκπαιδεύουν τα στελέχη τους με τις αγγλοσαξονικές αξίες. Να είναι άπληστοι και αδίστακτοι. Και η απληστία καταστρέφει την Ελβετία και όλους τους υπόλοιπους. Σαν κράτος, είχαμε ένα από τα πιο ορθά τραπεζικά συστήματα παγκοσμίως αν δείτε τις μικρές και μεσαίες ελβετικές τράπεζες. Οι μεγάλες που δρουν διεθνώς είναι το πρόβλημα, δεν είναι ελβετικές πλέον και δεν θεωρούνται ελβετικές.
Ε: Θεωρείτε θετικό το ότι ο κόσμος ξεσκεπάζει τη Μπίλντερμπεργκ;
Α: Νομίζω ότι η περίπτωση του Στράους Κοέν είναι μία καλή ευκαιρία γιατί δείχνει ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι διεφθαρμένοι, ανώμαλοι στο μυαλό, τόσο ανώμαλοι που είναι γεμάτοι από βίτσια και αυτά κρύβονται από το κοινό. Μερικοί σαν το Στραους Κοεν, είναι βιαστές, άλλοι είναι σαδομαζοχιστές ή παιδόφιλοι και πάμπολλοι είναι χωμένοι στο σατανισμό. Όταν πας σε μία τράπεζα παρατηρείς όλα αυτά τα σατανιστικά σύμβολα όπως στην τράπεζα Ροθτσιλδ στη Ζυρίχη. Αυτοί οι άνθρωποι ελέγχονται μέσω εκβιασμού εξαιτίας των βίτσιων τους. Πρέπει να ακολουθήσουνε τις εντολές γιατί αλλιώς θα τους κάνουν βούκινο και θα τους καταστρέψουν ή θα τους δολοφονήσουν. Ο Στράους Κοέν εξοντώθηκε κοινωνικά αλλά πιθανώς και θα εξοντωθεί και βιολογικά.
Ε: Από τη στιγμή που ο Άκερμαν είναι στη διευθύνουσα επιτροπή της Μπίλντερμπεργκ, έχετε τη γνώμη ότι είναι από τους μεγάλους “παίχτες” εκεί;
Α: Ναι. Αλλά υπάρχουν και άλλοι, όπως η Λαγκάρντ, η οποία θα είναι πιθανώς η επόμενη επικεφαλής του ΔΝΤ, επίσης μέλος της Μπίλντερμπεργκ, όπως και ο Σαρκοζύ και ο Ομπάμα. Έχουν στα σκαριά ένα νέο σχέδιο λογοκρισίας του διαδικτύου επειδή ακόμα δεν το ελέγχουν πλήρως. Θέλουν να το ελέγξουν και για αυτό θα χρησιμοποιήσουν ως αφορμή την τρομοκρατία ή ό,τι άλλο τους βολεύει. Μπορεί να εκτελέσουν και κάτι πολύ φρικτό για να έχουν την αφορμή.
Ε: Αυτό σας φοβίζει;
Α: Δεν είναι μόνο ο φόβος. Όπως είπα, έδιναν εντολές δολοφονίας άρα είναι ικανοί για τρομερά πράγματα. Αν νιώσουν ότι χάνουν τον έλεγχο, όπως τώρα με τις αναταραχές στην Ελλαδα και την Ισπανία και ίσως η Ιταλία να είναι η επόμενη, τότε μπορεί να εκτελέσουν άλλο ένα Gladio(http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Gladio). Ήμουν δίπλα στο Δίκτυο Γκλάντιο. Όπως γνωρίζετε, έφεραν τους τρομοκράτες πληρωμένους από αμερικανικό χρήμα, για να ελέγξουν το πολιτικό σύστημα στην Ιταλία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Σχετικά με τη δολοφονία του Άλντο Μόρο, η πληρωμή έλαβε χώρα μέσω του συστήματος που σας περιέγραψα.
Ε: Ο Άκερμαν ήταν μέρος αυτού του συστήματος πληρωμών;
Α: (Χαμόγελο) Εσύ είσαι ο δημοσιογράφος. Κοίτα πόσο γρήγορα ανελίχθη στην κορυφή…
Ε: Τί μπορεί να γίνει για να αποκαλυφθούν;
Α: Λοιπόν, υπάρχουν πολλά καλά βιβλία που εξηγούν το παρασκήνιο και ενώνουν τις κουκκίδες, όπως του Πέρκινς που ανάφερα. Αυτοί οι τύποι έχουν στ’αλήθεια εκτελεστές που πληρώνονται με το κεφάλι. Μερικοί πληρώνονται μέσω ελβετικών τραπεζών. Αλλά όχι μόνο, έχουν στήσει ένα ανάλογο σύστημα σε όλο τον πλανήτη. Είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τον έλεγχο και εννοώ τα πάντα.
Ε: Μέσω της προβολής, μπορούμε να τους σταματήσουμε;
Α: Ναι, λέγοντας την αλήθεια. Είμαστε αντιμέτωποι με αδίστακτους εγκληματίες, επίσης μεγάλους εγκληματίες πολέμου. Είναι χειρότερα από γενοκτονία. Είναι καθόλα έτοιμοι να εξοντώσουν εκατομμύρια ανθρώπων για να μείνουν στην εξουσία και να διατηρήσουν τον έλεγχο.
Ε: Μπορείτε να εξηγήσετε, βάσει της δικής σας οπτικής, γιατί τα δυτικά ΜΜΕ σιωπούν επιδεικτικώς σχετικά με τη Μπίλντερμπεργκ;
Α: Γιατί υπάρχουν συμφωνίες μεταξύ αυτών και των βαρόνων των ΜΜΕ. Δεν μιλάς. Τους αγοράζουν. Επίσης, κάποια κορυφαία στελέχη προσκαλούνται στις συναντήσεις αλλά απαγορεύεται να μιλήσουν για ό,τι δούνε ή ακούσουν.
Ε: Στη δομή της Μπίλντερμπεργκ, υπάρχει ένας “εσωτερικός κύκλος” ο οποίος γνωρίζει τα σχέδια και έξω από αυτόν οι υπόλοιποι απλώς ακολουθούν εντολές;
Α: Ναι. Έχεις τον Εσωτερικό Κύκλο ο οποίος είναι βουτηγμένος στο σατανισμό και έξω υπάρχουν οι αφελείς ή ελάχιστα πληροφορημένοι. Κάποιοι πιστεύουν ότι κάνουν καλό!
Ε: Σύμφωνα με τα διαρρέοντα έγγραφα και δικές μας έρευνες, η Μπίλντερμπεργκ αποφάσισε το 1995 τη δημιουργία της Ε.Ε. και του ευρώ και κατά συνέπεια ελήφθησαν σημαντικές αποφάσεις.
Α: Ναι και επίσης γνωρίζετε ότι η Μπίλντερμπεργκ ιδρύθηκε από τον πρίγκηπα Βερνάρδο, πρώην μέλος των SS και του ναζιστικού κόμματος, ο οποίος εργαζόταν και για την IG Farben η οποία υπεργολαβικώς κατασκεύαζε το Ζυκλον Β. Ο άλλος τύπος ήταν επικεφαλής της Occidental Petroleum η οποία είχε στενές σχέσεις με το κομμουνιστικό καθεστώς στη Σοβιετική Ένωση. Δούλευαν και στις δύο πλευρές αλλά στην πραγματικότητα είναι φασίστες που θέλουν να ελέγχουν τα πάντα και όποιος τους αντιστέκεται, “απομακρύνεται”.
Ε: Αυτό το σύστημα που περιγράψατε βρίσκεται εκτός κανονικών διαδικασιών, τμηματοποιημένο και μυστικό;
Α: Σε αυτές τις ελβετικές τράπεζες, οι κανονικοί υπάλληλοι δε γνωρίζουν τί συμβαίνει. Είναι ένα ξεχωριστό μυστικό τμήμα μέσα στην τράπεζα. Αυτές οι διαδικασίες είναι εκτός ισολογισμών, χωρίς εποπτεία. Κάποιες είναι εγκατεστημένες στο ίδιο κτήριο, κάποιες εκτός. Έχουν τη δική τους ασφάλεια και δικό τους χώρο όπου εισέρχονται μόνο εξουσιοδοτημένα στελέχη.
Ε: Πώς κρατούν μακριά από το διεθνές σύστημα SWIFT(http://www.swift.com/about_swift/index.page?), αυτές τις συναλλαγές;
Α: Λοιπόν, κάποιες από τις λίστες του Clearstream(http://en.wikipedia.org/wiki/Clearstream), ήταν αληθινές στην αρχή. Απλά έβαζαν ψεύτικα ονόματα για να νομίσει ο κόσμος ότι όλη η λίστα ήταν πλαστή. Βλέπεις, κάνουνε και αυτοί λάθη.. Η πρώτη λίστα ήταν αληθινή και μπορείς να εντοπίσεις πολλά εκεί μέσα. Βλέπεις, υπάρχουν άνθρωποι που ανακαλύπτουν τις ανωμαλίες και λένε την αλήθεια. Μετά ακολουθούν τα νομικά τμήματα και αναγκάζονται να το βουλώσουν. Ο καλλίτερος τρόπος να τους σταματήσεις, είναι να πεις την αλήθεια, να ρίξεις τα φώτα πάνω τους. Αν δεν ανακοπούν, θα καταντήσουμε όλοι σκλάβοι τους.
Ε: Σας ευχαριστώ για αυτή τη συνέντευξη.
Peter Odintsov
Moscow May 30th, 2011
πηγη